Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:47

Evaeva tentokrát tam s ním byl jen muž a říkal, že ve vedlejším autíčku stříhali asi tříletého kluka a ten celou dobu vřískal. To je pro nás úplné scifi, že jako se to děcku nelíbí, řve, ale přesto se ta činnost dokončí. Naši kluci, když něco nechtějí, tak by na nich museli tři dospělí ležet a stejně by všichni zúčastnění byli pomlácení, okousaní a tekla by krev. 

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:51

žluťásek no mně se to taky moc nelíbí, ale vydrží to dlouho a za pár dní to bude dobré, mu rostou vlasy rychle a má je po tatínkovi, takové hrubé, tuhé, nejdou nijak odhrnout z čela, nedrží učesané na stranu. Jakmile dosáhnou k očím, a dosáhnou rychle, tak je to pro něj nesnesitelné. Dokud do kadeřnictví nechtěl, stříhala jsem ho pořád. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 13. února 2022 23:56

Pinot Noir jo, úplně chápu. Náš má teď už docela husté, trvá mi to dlouho to nějak upravit. Ale moc to neumím, jednou mi to určitě vyčte, proč chodil tak okudlanej

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 00:25

Pinot Noir no tohle batole se snažilo, co mohlo, z toho autíčka odejít. Ale asi to bylo vysoko a bylo opravdu malé.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 00:29

Pinot Noir já to strojkem taky moc nemusím, staršímu stříhám strojkem dolní část, vršek nůžkama. On má vlasy taky tuhé po tatínkovi, ale jemu trčí, do očí mu nesahají, protože stojíJá mám největší problém okolo uší a pak tou ofinkou brrr okolo uší to jde dobře strojkem, mám na to nástavec, ale mladšího musím brát celého nůžkama, jinak vypadá děsně, a to se mi povede jak kdy.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:29
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa Karja každému přirozeně rostou hlavy od půlky hlavy dopředu. Jak je ten vir na temeni, se to láme. Když to chceš jinak, musíš je přivyknout.  

​Jj, jenže pak jim tu ofinu musis kudlat z ty pulky hlavy, aby to nelezlo do očí, a to je fakt strasnej účes

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:32

No, já už trenuju, ale nedrží a strašně ty vlasy klouzou

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:37

Jimik Byli jsme u mojí kadeřnice, která mě stříhá roky a je moc fajn, tak jsem to zkusila a vyšlo to líp, než jsem čekala. Předem mě upozorňovala, že výsledek nebude nejspíš dokonalej, ale ostříhala ho pěkně a měla to hned hotový. 

Myslím, že pár nerovností se úplně ztratí, určitě vypadá syn dobře. Hlavně, že vidí. Já jsem se na to už nemohla dívat, přesně jak píšeš - ofina pomalu až po nos a vzadu dlouhá deka.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:53

Jeej, tema vlasy je u nas aktualna. Syn je kucravy po muzovi a zatial od narodenia mu striham lennofinu. Vyzera vzdy ako Kazisvet z princeznejbso zlatou hviezdou @. Ostrihat v kadernictve sa nechce dat, takze mokre vlasy ma skoro zadok, inak po plecia. Uz son sa nahlasila do bejakejbskupiby, kde piau ako sa starat o kucerave vlasy, ale zatial som lennprj tom, ze ich cesem za mokra a inak vobec .

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:06

DrowRanger s kuceravyma vlasama nemůže vypadat jak kazisvet, na to jsou potřeba rovny dráty

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:23

Syn mal máličko vlasov, občas sme mu ofinu pristrihli a v 3 rokoch bol prvýkrát u holicky, strieľa ho nožnicami.   Teraz pred Vianocami sme kúpili strojček,  tak už je to v mojich rukách.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:24

Dokojeno finalne, mame vysokou pravdepodobnost potravinove alergie, ale otazka je na co, nejtypictejsi je ABKM, ale neni to jiste, dostali jsme mleko na predpis a ve stredu volat, jestli se to zlepsilo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:29

letfenixa strieľa ho nožnicami. Ježiš chudatko 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:56

Lituju mamky kluků, tam ten sestřih je asi potřeba. Dcera měla vlasy málem na culíky už v porodnici a ani jí to nevypadalo, takže od 10 měsíců sponečky, ve dvou letech copy. Zdravím Housátko! Nestříhala jsem ji nikdy (teda jo, konečky asi ve čtyřech letech poprvé). Dřív by to bylo hodně náročné.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:56

Lituju mamky kluků, tam ten sestřih je asi potřeba. Dcera měla vlasy málem na culíky už v porodnici a ani jí to nevypadalo, takže od 10 měsíců sponečky, ve dvou letech copy. Zdravím Housátko! Nestříhala jsem ji nikdy (teda jo, konečky asi ve čtyřech letech poprvé). Dřív by to bylo hodně náročné.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. února 2022 09:18

Solathis Tak hlavně aby bylo malé dobře, ale je to tedy smůla smůlovatá. 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:24

Ja jsem dceru taky nikdy nestrihala. Kdyz ji konecne narostly vlasy nekdy po 3. roce, tesila jsem se, jak budeme cesat culiky, nakoupily jsme sponky, ale dlouho ji to zdobeni nebavilo. Motivovala jsem ji tim, ze kdyz bude ucesana, nebudou ji padat vlasky do oci. Tak vzala nuzky a ustrihla si prameny okolo obliceje. Takze ted muze behat rozcuchana a do oci ji nic neleze.  

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:26

Potrefenáhusa Holcicka ma krasne zapletene vlasky. Snad ji to vydrzi, kdyz je takhle odmala zvykla, ze se cese.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:33

ziginka to byl první pokus a byla hodně zaujata veceri, jinak se taky nenechá. Cesu ji tangleteezerem, tak to snad moc netaha, na tu sponku je zvykla, i ukazuje, když ji nemá, ze nandat 

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:34

Mrakoplas asi to budem musieť po sebe začať čítať