Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:57

Pavlena Vidíš a já vždycky litovala kamarádku s holčičkou, která se nechtěla česat ani stříhat,  přišla mi na údržbu taková složitější. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 14. února 2022 11:02

Kan ja mela tvarny dite, sama si pak uz nosila sponecky, ze ji to leze do oci. Zato ted. Emo a hreben je zapovezen!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2022 11:54

Pavlena Pokud dítě spolupracuje, tak je to značka ideál.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:06

Potrefenáhusa No to je krásný! Povedlo se ti to. Jako bez tangleteezeru nevím co bych dělala, asi bych je i sebe ostříhala podle hrnce:-D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:29

Prosím o radu - co za boty (zase boty, néééé ) do hor? Čeká nás týden v italských alpách. Má zateplené kožené kotníčkové botky, ale moc vysoké nejsou a nespoléhala bych, že třeba ve břečce nepromoknou. Máte zkušenost se zateplenýma holinama? En fant, Bundgaard, Demar? Nebo něco jiného ve velikosti 20, aby se v nich co nejlíp chodilo, nezmrzla v tom a opravdu to bylo nepromokavé? 

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:29

Potrefenáhusa to se ti moc povedlo, malé to bude slušet.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:34

MPLee ja bych ji naimpregnovala ty kozeny boty. V holinkach vel.20 se ji urcite dobre chodit nebude. Demary jsou porad nevhodny i pro Tondu, kterej chodi rok a pul a ma velikost 25. Na bezny noseni ma holinky Bundgaard, ohebny jsou, ale taky je to jen tak na potaceni se po hristi. Ale pokud bys holiny porizovala tak jako tak, tak ty zatepleny Bundgaardy bych vzala, to zatepleni nebude vadit ani jindy, holinky hrozne rychle vymrznou. Edit: pokud teda sezenes velikost, mam skoro dojem ze se mrnavy nevyrabej

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:36

MPLee já kupovala vysoké superfity. Nejsou kožené, ale mají membránu. Jinak sníh není nějak promokavy. 

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:41

MPLee jo a pokud se rozhodnes pro ty kožené, lze je naimpregnovat a koupit k tomu návleky, aby se jí nesypal sníh vrchem. Něco by mohli mít i na MMB. 

Ty návleky určitě vydrží hodně let.

Holiny teda osobně považuji za nejhorší obuv ever. Kupovala jsem je jednou, kvůli skolkovemu taboru, kde na nich trvali, ale moje děti je nenosily nikdy. 

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:42

MPLee když Demar, tak bych radši vzala sněhule, jsou víc vycpané, teplejší a drží líp na noze.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:44

MPLee Holky měly jako první botičky zimní pegres. Jsou celokožené a nikdy nepromokly. Ty Superfity máme po jednom dítěti nošené a promokly v podstatě hned, asi nějakej problém ve švu s podrazkou. Myslím, že když koupíš cokoliv nového a naimpregnujes to, tak to dáte. Ještě bych vezla s sebou rezervní holiny zatepleny na nějaký hraní a tak. Já tady jedny demary 20/21 nebo 21/22 mám, musím se podívat, a sambo bude už jezdit do Prahy, mohl by to tam dovezt. Vlastně tu mám i ty pegresy,ale ty jsou celou zimu nošené, za to  ruku do ohně ale dát nemůžu. 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:46

continuity 

Holiny jsou děsný, ale ty demary jako. Já si je jednou půjčila od samba a to je snad ta nejpohodlnější obuv na zimu, co jsem kdy měla. Ony jsou úplně měkké a lehké. Holky je mají taky rady, ale je to prostě do břečky no, na učení se chození určitě ne. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:47

continuity Sníh sám o sobě

ne, ale když bude přes den nad nulou, tak to může být na slunci pěkná břečka. Kombinézu má s gumou pod chodidlo, takže vrchem tam snad sníh nenacpe. Na holinách netrvám, ale radši bych s sebou měla dvoje použitelné boty, kdyby jedny fakt byly mokré, ať nesedíme zbytečně doma. Ale zároveň se mi nechce kupovat další zimní boty za 2000 kvůli týdnu na horách. Ty zateplené holiny jsem právě viděla na Vinted i za 2,3 stovky... 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:50

MPLee Tak jsem kecala, všechno mám číslo 22.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:53

Karja Prosimtě, ten tvůj má ty holiny vysoký? Manžel si někde prořízl ty svoje, tak hledám adekvátní náhradu. Dík.

Offline notna
9458 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:57

MPLeeNam se v horách osvědčili superfity, jak píše continuity Dcera byla drobná, měla i úzkou nohu,v holinách by toho moc nenachodila, bývají dost široké. Na hory bych se i bála, že nohu málo zpevní.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:58

Karja děkuju, no ona má chodidlo 12 cm, takže to je ta 20 max. Ona už chodí dobře, jedny nové kožené boty má, ty jip naimoregnuju. Ale očekávám, že se bude půl dne někde rochnit pod svahem, dost možná v břečce, tak chci něco náhradního. A ne další nové za cenu permice. To ať s ní kdyžtak tatínek radši sedí v hotelu   Prosím tě a ty Pegresy jsou spíš na úzkou nohu?

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 12:58

Kan Jo vysoký. Stojí třeba nějak kolem pětistovky a je v tom zateplený návlek. Ale taky se mu prorizly o nějaký kámen, není to nic nezničitelného.

Offline notna
9458 příspěvků moje polička 14. února 2022 13:01

continuity Ta debata už je pryč, ale jak jsi psalal, že dcera dokázala odmítnout bonbon, tak mi to přijde super. Sama jsem to dceru učila a jsem moc ráda dodnes, že dokáže odložit sladkost na jindy nebo si ji odepřít úplně. Podle mě je to znakem určité vyspělosti.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 13:03

MPLee Já to neumím moc posoudit, nikdy. Ale řekla bych že spíš ne, že jsou tak na normální. Ale ještě si to někde progoogli.