Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. února 2022 17:18

eless To musel být šok, ale konec dobrý, všechno dobré.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. února 2022 17:25

eless ojoj chudácik malý . Ale zvládol to skvele! Náš pri siti hlavy a rtg vyvádzal tak, že sme ho museli držať traja a aj tak sa lekár bal, že mu ublíži.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. února 2022 17:33

eless

Synek je ale zlatý, jak zvládl ošetřování

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 14. února 2022 18:13

eless preboha

Online dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 14. února 2022 18:46

eless 

Panebože! Mně skla v našich domácích dveřích od Rosťova roku a půl dost děsí, muž v dětství taky jedněmi proletěl a protože byl doma sám jen se ségrou, musel ho na pohotovost vzít soused. Ale tu už mu bylo asi tak deset. Brrr! Každopádně malý je moc statečný, zvládl to líp jak mnozí dospělí.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. února 2022 19:08

eless jeminky, ked vidim tu dieru v skle, nerobi mi to dobre. Nastastie to dobre dopadlo a maly je fakt skvely, ako to statocne zvladol

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. února 2022 20:19

Potrefenáhusano jemu sa tie vlasy nekrutia hned od hlavy, takze ta ofina je akoby rovna, lenze ked mu ju zastrihnem, tak kde tu povyskoci a vyzera ako blvec . Ale parfumabia je nakazliva, levo si dnes nechal pristrihnut ofinu a muz zabudol z rury vybrat muffiny, ktore som dala pred uspacanim piect a mozeme bimi rozvijat vyklady .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. února 2022 20:26

eless paneboze ezteze to dobre dopadlo.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 14. února 2022 20:51

eless Ještěze to dobře dopadlo, zní to i vypadá to strašně. Ale malej je skutečně moc statečnej teda! 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. února 2022 21:05

Podla mna dost zauradoval sok a unava. Ked mu pichli poriadnu lokalku tak na konci sitia uz driemal. Keby bolo stehov viac tak im zaspi. Pevne verim ze taky masaker sa uz nezopakuje a ze to bol moj prvy aj posledny raz co som isla v sanitke. Krvave oblecenie sa stale perie tak som zvedava ci tam ostanu flaky. Inak mal celu tvar od krvi a napriek snahe utriet ho vlhkou utierkou tam este cosi ostalo aj po prichode na urgent. Na prezliekanie do cisteho uz nebol cas. Vsetci v cakarni tam na nas kukali a srotovalo im v hlave ze co sa asi stalo. No nebol to pekny pohlad

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. února 2022 21:45

eless Jsem rada, ze jste to ustali, syn je borec! A drzim pesti, at se hoji co nejspis bezbolestne!

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 14. února 2022 21:46

eless kolik má, chuděra, stehů? Je teda super statečnej.

Offline Sweet Potato
40449 příspěvků moje polička 14. února 2022 21:53

eless Ach ne.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. února 2022 22:05

Tabea 4-5 stehov. cele osetrenie som videla. dost velka rana. v lekarskej sprave bolo 3cm dlha a 2 mm hlboka.

a vsetkym dakujem

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 14. února 2022 22:07

eless Je statečný!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 14. února 2022 22:10

eless jste statecny oba

Online Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 15. února 2022 09:18

Ja si trochu fnuknu, jo? Ja jsem fakt strasne vdecna mym rodicum, ze se nas s malou ujali a po kazde chemosce si nas na ty kriticke tri dny berou k sobe a strida se u nas cela rodina, abych mohla jen v klidu jist a spat a o malou bylo postarano. Ale silene me toci, jak mi porad opakuji, jak malou rozmazluju. Je na me pry prilis emocionalne fixovana a bych ji mela od sebe nejak odpoutat. Protoze se treba nenechala pochovat od moje babicky, kterou vida tak jednou za dva tri mesice na hodinu, takze ji vlastne vubec nezna, a radeji celou jeji navstevu stravila u me na kline. A babicka byla zklamana a stezovala si na to mame. Nebo kdyz se moje mama rozhodla vzit silene unavene dite, ktere uz mi usinalo v naruci, do kocaru, ze se s nim projde, ale protoze mala uz nebyla zrovna v nalade, tak ji to cele prorvala, kricela stale dokola mama, nez usnula, a ja pak dostala vynadano, ze mama se stydela s tim kocarem mezi lidi a jen krouzila u nich v ulici. A prece neni mozne, aby tohle dite delalo. Vety typu "nechod sem, bez tebe je strasne hodna a pak se objevis a jen na tobe visi" "nechovej ji, musi si zvykat, ze tu nejsi" "prestan s ni mluvit o tatinkovi, kdyz tu neni, tak ho ani nezminuj" "nelituj ji, ze zakopla a prastila se do hlavy o roh, proste ji rekni, ze se nic nestalo, at si nezvyka" jsou na dennim poradku. Protoze dite si dovoli, ve chvili, co se objevim, bezet za mnou a byt se mnou. 

Nejak nemam silu se s nimi dohadovat, zvlast, kdyz kazdy muj argument je smetem slovy, ze ona je prece ucitelka s tricetiletou praxi, tak vi nejlip jak na vychovu (jo, ja vim, to je ono). Vlastne, co cekat od nekoho, kdo mi uz u novorozence zakazoval chovat placici dite se slovy, "mama je tu, neplac, uz je dobre", protoze to je pry nevhodne. Pritom to mala zvlada uplne uzasne. Na to, ze to je porad jen malicka holcicka, ktere nejsou ani dva roky, zatim uplne nemluvi, a celych prvnich 20 mesicu zivota stravila 24/7 se mnou. Prarodice jsou daleko a tatinek workoholik. A najednou od ni odchazim, hlida ji hodiny spousta dalsich lidi. Beha se mnou po odberech, k nekterym lekarum... I dve noci sama u nasich zvladla krasne, neplakala, hezky usnula a spala. Ale pak nejaka blbost vzdycky rozpouta lavinu vycitek, jak z ni bude rozmazleny fracek, co je na me prilis vazany. A fakt, ze doma se chova uplne jinak, nez u babicky taky neni uplne akceptovan. Jsem fakt rada, ze u nich muzeme byt, ale nemuzu se dockat, az tohle obdobi skonci a budeme tam jezdit zase jen na navstevy v me plne kondici. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2022 09:21
Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 15. února 2022 09:23

Zuzuli  Asi to prostě přežij, myslím, že nemá cenu ztrácet síly na nějakém bojišti. A malá je skvělá! 

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 15. února 2022 09:24

Zuzuli To je smutné. Na to není rada, jenom obejmutí. Ať je to co nejdřív za vámi!

Pod čarou: čumím, jak strašně často a od různých lidí tyhle stesky nad chováním rodiny čtu a slyším. Je mi z toho smutno.