MPLee a teda ako pise Potrefenáhusa , nas pes je svaty. Dietatu by nikdy neublizil, on aj ked mu maly ublizil a knucal, tak utiekol, ani len zubami necvakol. (Tymto vsetkym s malymi detmi vrele odporucam cairn terierov, je to ich charakteristicka crta).
Vše o těhotenství a dětech
Mně se o vás všech dnes zdálo!
Bylo to dost náročné, protože jsme byly samy s dětmi (vašimi haha) někde na chatě, pořád tam plakaly nějaké malé děti, jediný kdo tam neměl děti byla Karja, ale ta ráno oznámila, že jde do kina a zmizela. A něčí miminko bylo hrozně uplakané a jediný, kdo ho dokázal uklidnit, jsem byla já, takže jsem ho měla pořád na starosti....
No úplně se mi ráno ulevilo!!!
Garfie no to je teda noční můra. Já bych taky sla radši do kina.
Čarodějnický Sabbat a už se to nedá svádět ani na úplněk. ![]()
Garfie taky, kdo jiny by mel mit takove miminko na starosti?
prijde Garfie a vsechno je dobry.![]()
Lamicka
Ty jsi milá, ale já se tak necítila! (i když to mimino bylo roztomilý!)
To bylo asi to moje! (ne, ja si nemam nemam na co stezovat, dneska spala skoro 5 hodin v kuse v noci. A pak dalsi 2 a ted se uz hodinu zas tvari, ze spi (ale vydava u toho skreky a to ja neusnu)
Garfie To nebyl sen, ale noční můra! To dětný vlákno je děsivý, strašně! ![]()
Naše dite dneska spalo od 9 do 7, jen se občas lehce zamrcasilo, stačilo pohladit a spalo dal, tak ať se od nás ty nespici nakazej!!!
Potrefenáhusa Bodejť by nespalo v reálu, když vzpouzelo v mým snu! ![]()
Garfie zlate deti. Mne sa dnes v noci v sne spojili dve veci, co som vcera videla/citala a to dokument o rychlej mode a produkt cestovky Doroty Nvotovej Macka vo vreci (zaplatis si dovolenku, ale netusis kam), takze som skoncila na dovolenke v odevnej tovarni v Bangladesi ![]()
Asi by som sa radsej o tie deti starala ![]()
Garfie
tak ty za to můžeš ![]()
betsey to je peklo ![]()
betsey Noc děsivých snů
ještě jsi mohla v Bangladesi hlídat děti!!!
Garfie to sa mi bude snivat asi tuto noc ![]()
Potrefenáhusa a aby vesmirna energia ostala zachkvana, to moje sa budilo
.
DrowRanger Musí s náma taky příště na výlet!!!
Ale já už se teda zříkám účasti předem...
Garfie Mně se o tobe taky tuhle zdálo, ale zapomněla jsem to sem napsat! Zdálo se mi, že mi volala 999 že se s ní sešel tvůj manžel, že máš problém s pitím, zda mu s tím nemůžeme nějak pomoct. Ale bylo to celé nějaké komplikovanější ale to mi za ten měsíc zbylo v hlavě;-)....možná to bylo po tom pobytu na chatě....
Karja teda zeny, nejezte na noc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.