Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:15

Mal by niekto prosím vás dobry tip na anglické pesničky pre deti na CD? Do auta, tie klasické ako London Bridge is falling down a pod.? Neskriekacie ideálne:) Ďakujem pekne (Inak super je Happy Hoppy, sú síce novo vymyslené, ale veľmi chytľavé , dcéra sa z nich za pár dní naučila všetko- farby, počasie, casti tela atď.)

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:25

711990 ja vzala starsi do divadla na Dašeňku, no a tech 50 minut bylo vic nez dost, tak od pulky rikala ze chce domu, ze se ji to nelibi, pritom to bylo moc pekne udelane i pro dospele i pro deti, ale takovych deti tam bylo dost no. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:39

žluťásek hrany Aladin? Kouzelna opatrovatelka?

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:43

rasaNori jo, sou to parchanti nevyzpytatelny no:D 

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:45

olivieraa Určitě Žbirkovy Songs for Children.

Potrefenáhusa Broučci jsou hardcore. Já myslím, že existuje několik verzí, některé maličko jemnější, ale pořád tam panuje ta atmosféra "hm, nenadělali si dost dříví, tak jsou za ně chudobky, pánbu to tak chtěl..." uffff

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 17. února 2022 13:00

olivieraa my máme všichni doma taky rádi Žbirku, Songs for Boys and Girls a Songs for Children.

A pak máme ještě jedno moc hezky BBC Wheels on the bus

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 17. února 2022 13:09

olivieraa Jeee díky že ses zeptala. To taky potřebujeme znát;-)

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:21

Když jsme u těch tipu, nemate prosím tip na nějakou zoo/koutek/park, kde by měli asi hlavně hospodářský zvířata? Něco mimo Prahu nejlíp (v Toulcove dvore jsme ještě nebyli, ale ať máme výlet) - zname Chomutov a teď o víkendu jsme byli v Zelčíně kousek od Mělníka, dite bylo nadšený, kozy tam maj hodně kontaktní a muže se k nim do ohrady 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:26

Mam asi blby dotaz. Chcem darovat topanky po synovi ak o ne niekto bude mat zaujem ale nie som si ista ci osuchana podrazka (z brzdenia na odrazadle) je este ok alebo su uz na vyhodenie. Vnutorna dlzka 17cm a su este mokre od cistenia. Protetika don barefoot 26

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2022 14:39

Potrefenáhusa statek u Merlina, ale nebyli jsme tam. Pak ještě homole u Dobříše, ale tam jsou hlavně jeleni. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:45

Evaeva díky, kouknu, my máme jeleny asi 100 metru od domu, teda asi spis nějaký danky a muflony 

moc se mi líbí tahle sekce v plzeňský zoo, tam si muže člověk podrbat přeštíka kartáčem. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:52

Potrefenáhusa zoopark Zájezd. Do Zelčína chci zajet s malou někdy na jaře nebo v létě, taky se jÍ to určitě bude líbit. 

prosim a vy co máte psy a batolata - kdy přestane to dítě mít touhu psa mučit? Její jediná zábava teď je hledat psa a snašit se ho pevně drapnoit za nohy nebo ocas a čekat, co on udělá. Zakazuju, hlídám, ukazuju jak se dělá malá... Všechno marný. Poslední dny akorát těsně před tím, než to provede řekne důrazně Ne! A chňapne ho pak. Chudák pes se před ní snazí schovat, ale už moc nemá kam. Takže jsem celé dny jak policajt co hlídá každý pohyb. Pes je fakt hodný, ale je vidět jak je z toho nešťastný a nechci jí nechat ho mučit. Přejde jí to někdy?

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:53

Potrefenáhusa tohle znáte? Vinoř. 

https://www.zahradapastvina.cz/

ZZvěřinec tam mají moc pěkný! 

@https://www.zahradapastvina.cz/nas-zverinec/

Offline Tabea
8136 příspěvků moje polička 17. února 2022 14:57

MPLee nemá pes kam se schovat? Třeba ohradku, kam trapitelka nemůže?

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. února 2022 15:00

MPLee Asi fakt psa nekam zavirat.. Syn to nedela, ale nas nejmensi pes ma asi 12kg, takze se vzajemne akorat vodi na voditku. A kdyztak mu utece, kdyz je uz moc otravny. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 17. února 2022 15:11

eless skús to ponúknuť na fb, ale tje veci nikto nechce proste, my sme cez víkend viezli do charity, po tom, ako to od novembra viselo všade možné, že darujem a nič,  a charita mala na dverách oznam, že ďakujú,  ale všetko majú. Tak sme to dali do prveho kontajnera na oblečenie. 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 17. února 2022 15:15

eless toto sa na Fb Barefoot nejen pro deti bežné predáva:D takže zadarmo bude o ne bitka :)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. února 2022 15:27

Tabea Jos No on má separačku a chodí tomu jejímu chování blbec naproti. Má pelech za zaparkovaným kočárem, kam se k němu malá nedostane, ale tam být nechce. Obývák s kuchyní máme oddělený brankou, takže může být v kdekoliv jinde v bytě, ale to zase nechce a stojí u branky a kňučí. Na gauč už na něj ale dosáhne.  Chodí za ní jak stín a pak se diví, že do něj dloube

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. února 2022 15:38

olivieraa jezis  no predavat urcite nebudem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2022 15:42

eless zadarmo bych to klidně nabídla