MPLee no hele bude to ještě dlouhý, u nás to ještě neskončilo a moje ne vyvolává fakt touhu to udělat třikrát tolik, takže taky porad rikam, ze autem se jezdí po zemi, nebo po stolku a ne po psovi a ze se dela malá malá...ale jinak je fajn mít možnost je oddělit, aspoň brankou, to už mate
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Co Pohadkovy statek? Taky maji zviratka, ale mozna je na nej jeste moc mala? (a myslim, ze zedou jen sezonne teda).
Solathis díky, vypadá to pěkne, ale prave, jednak maj jen přes leto, na programy je ještě malá, stacej čistě ty zviratka a taky za Plzni už je to celkem daleko. Ale zas to plzensko je krásný a občas v létě jezdíme i tam, tak třeba cestou
Potrefenáhusa koukni se na blog rodina cestuje, jsou z Prahy a tipů na zvířátka v okolí tam bude dost. Pak je ještě ověřeno rodiči, to asi znáš, ale tam už je toho hrozně moc.
Potrefenáhusa Mam se zeptat, jestli se da prijet i bez programu jen za zviratky? (Majitel je tatuv "bracha")
eless zadarmo bude fakt veľa žien rado, urobíš dobry skutok :)
Potrefenáhusa ještě mě teď napadla svíčkárna Šestajovice, taky jsme tam nebyli, ale myslím, že zvířátka tam mají.
žluťásek hmmm, tak som kúpila to wheels on the bus z tvojho odkazu, a...chybná kniha
tak hľadám ďalej, Mekyho nedávam v žiadnej verzii :)
olivieraa jee, jakto. Já jsem hledala podle obrázku, abych našla tu naši verzi. A hodila odkaz na první co se namanulo. My jsme ji kupovali myslím na Megaknihách, jestli ji ještě mají
Solathis díky, to není nutný :-)
ona s nama vymetla už několik zámků včetně komentovaných prohlídek, ve skanzenu byla, ale tohle leto to asi uz bude víc po jejím :-)
Po druhém roce už si to nechá jakžtakž vysvětlit a stále větší podíl interakcí je teď mazlení a hlazení, ježdění autíčky po psovi a tak už moc ne.
žluťásek tak idem na to, ďakujem:)
MPLee u nas to dopadlo tak, ze i pres moje hlidani a dozorovani Corina kazdou z holek nakonec stejne stipla zubama, jako ovcak v tom ma dost praxi
pak uz ji daly pokoj, ale do te doby byly kazda jak navedena.
MPLee boze, to bolo strasne obdobie a caka ma to zas
. U nas to trvalo strasne dlho, syn sa od 4 mesiacov plazil a samozrejme vzdy ku psovi, preslo ho to mozno v 16-17 mesiacoch? Nakoniec som to riesila tym, ze pes dostal cannelku, kde som ho zapla aby mal klud (fungovalo kym sa dieta nenaucilo odzipsovat zips) a mohol sa ist schovat do spalne na postel, lam dieta nevedelo vyliezt. Tu cannelku som mala v obyvacke, aby aj tam mohol mat klud a dieta som sa snazila naucit, ze ked je pes v nej nesmie sa ho chytat. Obcas to fungovalo, obcas nie. Pes zacal mat dieta rad ked zacalo s pevnyn jedlom a zacalo ho krmit, odvtedy su kamosi.
DrowRanger no ona se pohybuje taky od necelých 4m, ale do teď ho jen tak mítumilovně tlapkala a štouchala, že mu to nevadilo, tulili se k sobě na gauči a tak. Cokoliv dostane k jídlu, jde mu to dát, nosí mu jeho oblíbenou hračku a tahají se o ní - do teď fakt idylka. Jenže teď ho z ničeho nic začla mučit a on už se jí bojí. Tím že má separačku, tak ale v jiné místnosti být nechce, klec má, ale on je prostě taky stoupa a chce se válet na gauči. No nic, jdu se obrnit trpělivostí...
rasaNori já už jsem si i říkala, ať to udělá a třeba bude klid. Ale bojím se, že ona je ještě malá a ani tak to nepochopí a nepoučí se. A znovu se už naštve víc... Aspoň je to malej pes, ale radši bych jí to vysvětlila nějak lidsky.
dzizisketa Potrefenáhusa někdy vám závidím ty velké odolné psy! 8 kilová citlivka fakt neni k dětem, no
No nic, zkusíme všichni přežít. Zkusim mu do obýváku přestěhovat klec, jestli se tam před ní nebude dobrovolně schovávat...
No oni se s Bonnie milují, ona ho přijala fakt hned od narození. Akorát ho vychovává jako štěně, takže už od ní schytal pár štěknutí do ucha. A šrámy zuby taky, i do hlavy, ale to tedy v zápalu hry, když byl ještě menší a zkoušel se s ní přetahovat a nějak na ni spadl. Ale už se naučil trochu poznat, když mu signalizuje, že chce klid. No od toho roku do dvou to byla vážně práce, pořád dozírat, ukazovat, vysvětlovat, odvádět dítě... Uff, a za chvíli nás čeká druhé kolo.
MPLee dzizisketa jo, na to je dobrej ten labrador v žilách, Trnka je svatá, ona teda vůbec nechrání zdroje, dite ji může hrabat do misky, brát hračky, plus teda ta labradori láska k jídlu a z ditete furt nekde něco padá, akorat ta malá harantice se teď baví tím, ze ji něco jakoze dava a pak ji s tím cukne před čumákem a hrozne se tomu směje, když je pes náhodou rychlejší, tak spustí strasnej řev... no, je to narocny
sem teda v blbym vlakne, ale ten pes fakt snese hodně

MPLee nicnine ako robit policajta nepomoze. Ja som Artura musela od psa trhat, tym ze sa za nim plazil od 4 mesiacov, co je vek kedy mal inteligenciu zemiaka, tak tie situacie boli blbe (vacsinu casu sa snazil psa zalahnut a hryzt mu usi...). Ale neboj, vrati sa to k idylke, len to chce cas. Artur malbtiez obdobie, kedy mu pixhal do oci, tahal za usi a chvost, aknsom mu milionbraz nepovedala, ze to nesmie, tak ani raz...hodne som podporovala delenie, nechala som aby mu Arrur davam z ruky odmeny, ovocie, zeleninu aj chrumky, akonahle udrzalnmisku, daval mu rano a vecer zrat, zapajala som ho do cesania, hadzania hraciek...aby robil so psomnviac pozitivnyxh veci. A teda nejataly dozor, fakt som mala npocit ze nerobim nic ine, len na nich dohliadam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.