Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43172 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:07

betsey Frozen není smutné. Je to krásne. Hlavně nakonec vše dobře dopadne. Je to vlastně o sesterské lásce. 

Ještě méně dojímavá je Locika ( na vlásku?), to je takové dobrodružné spíš. 

A pak pro holčičky velké i malé velice doporučuji Rebelku. To je velmi poučný príbeh o tom, kam až může zajít pubertální vzdor a matka prosazující si svou za každou cenu. I když mladší se těch medvědů dost dlouho bála ( Taky to dobře dopadne, nejsme v Ázii ). 

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:11

Lamicka Jo to je ono. Dělali to stejní lidi, co Píseň moře a je to krásné.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:12

brrr díky :)

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:17

continuity když jsem viděla rebelku před lety poprvy, úplně mě fascinovala ta animace vlasů

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:21

A co Ratatouille?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:21

betsey 

Já jsem vzala děti na tlapkovou patrolu do kina, někdy na přelomu srpna a září. Dceři v té době ještě nebylo ani dva a půl. Vydržela to celou dobu, akorát z toho měla asi jiný zážitek než třeba starší syn. Když byla scéna bez štěňat, ptala se, kde je ta tlapková patrola, kdy tam bude... Vydržela se v klidu dívat asi hodinu, pak už byla neklidná a bez pobídek by asi z kina odešla, jenže jsme tam měli ještě toho bráchu, který už sledoval děj a film chtěl vidět celý. Takže jsem začala vydávat svačinky - džus v krabičce, jablíčko na kousky, medvídky. Jako moc toho ani nezkonzumovala, natahovala jsem to a dali jsme celou stopáž. Jo a měla jsem vybraný čas, kdy jsem podle bioritmů usoudila, že by to mohlo jít. Film začínal asi v 10 dopoledne, takže celý film v čase, kdy se nespí, nejí...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:29

betsey continuity no já teda u Frozen brečela, hlavně když se Olaf rozpouštel, a dcera štkala při více scénách tak, že si manžel musel zavřít dveře. Jinak souhlasím, že příběh je to krásný. 

Ale dceři se chtělo plakat, i když ta princezna se zlatou hvězdou odešla "od tatínka" a procházela různými kraji, než došla do Miroslavova království. Ona je strašná citlivka, včera byl v Tlapkách díl, kde se Skye ztratila, a dokoukat to byla velká výzva, a nemohla pak usnout

Offline notna
9459 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:38

žluťásek Co třeba Ať žijí duchové, Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku?

Offline notna
9459 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:39

žluťásek Co třeba Ať žijí duchové, Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku?

Offline Tabea
8136 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:44

betsey já myslím, že to dá. A když ne, odejít z kina jde vždycky. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:46

Děkuju vám za tipy, tušila jsem, že to bude těžké. Animované nehledáme, ale zkusíme nějakou českou pohádku. 

Offline notna
9459 příspěvků moje polička 17. února 2022 09:49

žluťásek Dcera měla moc ráda Nezbednou pohádku. Jsou tam čerti, ale hodní a legrační.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 17. února 2022 10:26

žluťásek No, myslím, že s malým Garfie by se asi mohli koukat společně, i když je jednou tak starý.  U nás neprojde skoro nic, dokonce ani ty animáky! Max. tak klasické staré pohádky-hlavně S čerty nejsou žerty, Jak dostat tatínka do polepšovny (a stolička), Malé dohazovačky, Past na rodiče, Ať žijí duchové (ale to se trochu bojí), Saturnin, S tebou mě baví svět a ujíždí teda na Cimrmanovi. Na nic jiného nekouká. Jo, ještě zvládl Návštěvníky, ale až tak od třetího dílu, budoucnost byla děsivá. S dcerou jsme ještě v tom menším věku koukali na Kamarády s Ebenem (jmenovalo se to tak?), ale to už je brutální vykopávka i pro vás. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. února 2022 10:46

betsey to aso zalezi od dietata. Kamarati boli snich dcerou v kine ked mala 2 roky, ale ona teda TV pozerala hadam od 8 mesiacov. Artur film nie je schopny pozriet ani teraz, nevydrzi pri nom, zvlada mozno 15 minut a potom chce nieco ine (shreka alebo madagaskar sme pozerali adi 7 dni rozkuskovane na casti).

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 17. února 2022 10:49

S tim kinem, vzali jsme ted Tondu(2.5) do kina na Muj soused Totoro. Doma nema zadny screen time, jen u prarodicu obcas neco. Ale 80min film zvladl s prehledem a i po dvou tydnech "vypravi" o scenach co tam videl. Takze podle me je i s mini detma jit do kina, jen z toho budou mit jinej zazitek nez dospelej. Dokonce i prvni hodinu fakt sedel jak pribitej, pak trochu behal, sel curat, skakal po sedackach, ale to k tomu patri, no:)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. února 2022 10:50

žluťásek a s tebou mne bavi svet? To by ho mozko bavilo, ked tam hraju deti? A este ma napada princezna ze mlejna. Je tam sice vodnik, cert a jezibaba ale su ponati zabavne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2022 10:54

711990 starší byl ve dvou letech ve stavovském divadle na koncertě, v pohodě zvládl obě části. Mladší ve stejném věku nezvládl ani ségry vystoupení, druhou půlku se válel po podlazeneumím si představit, že by vydržel celý film.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:00

Evaeva tak me treba nevadi, ze se vali po podlaze...byli sme v uplne prazdnym kine:) nemela jsem zadny ocekavani, pocitala sem s tim, ze treba bude chtit odejit, ale vyslo to:) a rozhodne pujdem zas  jeste to davaj ted v pondeli ve svetozoru od 16h, kdyby se nekdo chtel pridat:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2022 11:01

711990 mě to taky nevadilo, i když ve stavovském bych to teda nepotřebovala. Ale on by z toho ještě nic neměl.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:05

Ještě teda z těch animaku (co nemaj bejt animaky) Pohádka o Honzikovi a Marence (Krabata nezminuju) a potkali se u Kolína a zahrada