Evaeva nojo, normalne chodi na krouzky, plavat, ted mel o vikendu domluvenou lyzarskou skolicku, ta nic, no.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka ja sa trocha bojím, že to chytí hneď ako nastúpim do práce a postupne si to pekne odovzdajú a budem musieť byť s nimi doma mesiac ![]()
Kokoska on ten chlapec má chudák zlý priebeh každej choroby, aj každý zub bol strašný boj. Teraz ani cikať nemohol lebo celý opuchol, má to aj v puse, všade. No uvidím ešte do leta.
Mrakoplas to je chudacek teda!
Mrakoplas pediatricky som sa pytala na ockovanie a vravela, ze 4 z 5 ockovanych deti tie kiahne aj tak dostanu, aspon teda z tych co ma v ambulancii. Ja chcem dat ockovat hlavne kvoli zmierneniu priebehu, mala 4 roky ked som kiahne dostala a pamatam si to doteraz a sestre chuderke ostali aj jazvy ako sa skriabala. Ale my sme mali fakt blby priebeh, horucky a kiahne aj v ociach a na pohlavnych organoch, strasne to bolo, mama nam obvazovala ruky aby sme sa neskriabali. A teda niekde som myslim citala, ze ked sa dieta zaockuje, netrpi potom na pasovy opar, lenze tuto informaciu mi nevedela potvrdit pediatricka a ani som na nu nenarazila v ziadnych oficialnych letakoch k vakcine, tak netusim, ci som si to ton len blbo neprecitala.
A teda zaujima ma, kedy u vasich ratolesti presla ta prva "puberta" co deti mavaju v 2-3 rokoch? U nas to pfebieha uz druhy mesiac, najprv som myslela, ze to je reakcia na surodenca, ale s kamoskami si vymiename rovnake zazitky bez ohladu na surodencov, tak som si k tomu jieco hladala na nete a ajhla, mam doma mini pubertaka
. A sice niektore situacie su vtipne, ale uz by som brala, keby sa mi vrati moj zlaty chlapcek, ktory mi nevykrikuje, ze ma nema rad a nebude sa so mnou uz nikdy hrat ak mu nieco odmietnem. A teda aj ten vecny vykrik som hladnyyyu ma uz nasiera
.
Zarinya DrowRanger ona ta "celoživotní imunita" totiž spočívá v tom, že jak jednou virus neštovic chytíš, tak už ti v těle zůstane navždy. většinu času "spí", ale může se kdykoliv probudit a projevit tím pásovým oparem. očkováním se na nějakou dobu vyhneš nákaze, ale samozřejmě to časem vyprchá a můžeš virus pak chytnout kdykoliv během života (nebo se asi furt opakovaně přeočkovávat, ale s tím nemám zkušenost)
Mrakoplas Ja taky bala kombinace nastup do nove prace & nestovice. Pak jsem si rekla, ze to rozhodnuti nebudu delat kvuli sobe, ale kvuli jeho zdravi a vyslo mi z toho pockat a pak kdyztak naockovat. No a v tu dobu to uz mel v sobe. U dcery jsem byla rada, ze je prodelala, prece jen je jiste, ze je nechyti, treba v tehotenstvi ( ale naproti jsem tomu nesla, prinesla je ze skolky).
Mrakoplas jinak to neber jako presvedcovani neockovat, to vubec :) ja jsem proockovaci, proto to rozhodnuti nebylo jednoduche.
Kokoska my je máme taky, ta školka je jak morová díra
starší se osypala minulý pátek ale naštěstí má pár pupínků a 1 den ji bolela hlava, jinak nic. Tak teď čekám co mladší, má rok a 8 měsíců, tak snad to bude stejně v pohodě. Dneska má od rána trochu teplotu a jsem tedy v očekávání kdy najdu první pupínek. On chudák vždycky všechno co příšerka donese že školky strašně odnese, snad to bude té tentokrát jinak ![]()
Akorát v pátek, pár hodin před prvním pupinkem jsme byli u kamarádky co má pár týdenní miminko.
tak trnu a doufám že to.nechytlo.
viktorka_od splavumyslim,ze zrovna Tak Betty tu psala,ze je naockovana,presto opar zase dostala.Ja z toho byla nejdriv nadsena,ale plati se to a vysledek nejisty.
Lamicka jasne, to som ani tak nebrala. A máš pravdu, práca nie je taká dôležitá, podľa nej to rozhodovať nebudem.
. Mňa trochu vydesila ťa kamarátka, taký priebeh ako mala aj DrowRanger nie je nič pekné. Inak u nás v škôlke prebehli kiahne minulý rok o tomto čase, ale syn v tú dobu do škôlky nechodil a naproti by som tomu tiež nešla, radšej som ho nechala doma ešte dlhšie než bolo v pláne.
Sairon tak hodne stesti vam i miminku!
DrowRanger jaj aha, tak to, co teraz Alica predvadza, ma aj nazov ![]()
U nas to trva tak zo dva tyzdne, urazi sa na cokolvek, odide do izby a tresne dverami a stokrat za den vyhlasi nieco v style: uz nikdy neprestanem plakat alebo uz nikdy sa s tebou nebudem hrat
No to som zvedava, kolko ta minipuberta bude trvat
betsey u nas uz jede minimalne rok...
A ako velmi nebezpecne su ovcie kiahne pre babatka? Mam sa velmi bat, ked Alica chodi do skolky?
DrowRanger No, dceru ta první puberta trochu přešla asi po roce a půl, nebo jsem si na to už prostě zvykla ;o)
rasaNori
ok, to som necitala radsej... betsey a aj Alica je taka negativisticka? Ked jej trebars nieco nedas? Arturnna to vzdy reagujenpofmukavanim, ze uz urcite to nieco nikdy, nikdy nedostane/nebude jest a podobne. A teda to urazanie sa, trieskanie a odpochodovanie z miestnosti je aj u nas, v polovici pripadov sa musim otocit, lebo sa smejem (a v druhej ratam od 10 nadol aby som hp neprizabila).
DruI ani toto som necitala, do jeho 5 to nedam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.