Máte někdo zkušenosti s botami Keen Chandler cnx?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tu nejlepší. Loni je měl starší, letos je budu kupovat oběma
viktorka_od splavujo ja psala o ockovani proti PO.
Článek o nás. Kdo máte taky nejedlíky, opravdové nejedlíky, tak třeba trochu pomůže. Opakovaně se k němu vracím v okamžicích největší beznaděje. Žádné rady a návody (neexistují), jen si vždycky připomenu, že existují lidi, kteří to chápou.
Pinot Noir a myslíš, že to jsou dobré boty i do lehčího terénu, do hor a tak? Trochu si teď nadávám, že jsem je nekoupila společně s těmi sandály, když měli na zalando tu akci.
Pinot Noir priklad ostatnich teda fakt nepomaha. Nas maly vegetarian ve skolce obklopeny detmi, ktere ji normalne, ji pry jen suche veci a zeleninu nechce vubec. Takze ma zaplacene obedy, ze kterych sni 2 lzice polevky (kdyz ma hodne dobry den) a pul porce suche ryze. Pak kdyz jsem ho po o vyzvedla, jedl v aute cestou k nam housku, kterou dostal s sebou k svacine, papriku nechtel ani ochutnat. Ale z te housky nechal kolem dokola ohlodany prostredek, ze je tam moc mazani.
Evaeva jsou to lehké tenisky, Ríša je nosil celé léto, sandály zůstaly zcela nepoužité, vždycky si vybral ty tenisky. Takže asi hodně pohodlné. Na turistiku by určitě šly, ale nesmí pršet. ![]()
Pinot Noir já našla i variantu waterproof
určitě potřebujeme nepromokavé, loni měl starší z decathlonu, ale ty jsou dost tvrdé, tak jsem si říkala, že bych mu letos pořídila něco lepšího.
Evaeva aha, tak my měli naopak nějaké rychleschnoucí, takové fakt lehké.
Evaeva ty chandler waterproof už se nevyrábí, jen doprodavaji zbytky.
Pinot Noir stejnou podrážku mají i ty sandaly seacamp cnx, to by měl Ríša dvoje totožné a jen podle horka volil díry/bez děr :)
Pinot Noir jé, děkuju! Je docela zajimave i to pokracovani o moznych pricinach. Mam totiz podezreni, ze syn ma nejak citlive bricho. Uz asi mesic si na nej stezuje a porad resi, kde ho co zabolelo, a ze zachoda ma ted ucinene trauma, i kdyz objektivne se tam nic hrozneho nedeje. Ale on si zas tak nevymysli, tak verim, ze nejaky diskomfort pocituje, ale co s tim? A to jidlo je hrozne porad. Je to tedy lepsi, nez kdyz byl batole a nejedl doslova nic, od "tri zrnek ryze k obedu" jsme se sice trochu posunuli, ale jidelnicek ma ted strasne chudy a nezdravy. Mne osobne je z toho uzko, kdyz vidim ty uzeniny, suche testoviny, sladkosti a smazene. No tak asi budu verit tomu, ze jeho telo vi, co je pro nej dobre. A upinam se na skolkovou jidelnu. Tam pry ji skoro vsechno (i hrachovou kasi nebo cocku) a skoro vzdycky si jde pridat. Ale doma neji skoro nic a v restauracich jen smazene nebo sladke
. A behem lockdownu v podstate hladovel. A to jsem varila hruzy jako prislazovanou rajskou, ale stejne to nechtel, ze ve skolce je to lepsi.
Evaeva ja jsem koupila synovi na hory Keen Hikeport, dělají nízké i kotníkové. Jsou stopro nepromokavé, ale rozhodně tvrdší než ty cnx. Jsou i trochu užší, ale nijak tragicky, docela to ujde.
žluťásek já vím, plánuju to tak právě
. Ale sandály budu oddalovat a nakonec na ně možná ani nedojde ![]()
Gatita i ten třetí díl je dobrý. Ale ten by potřebovali číst jiní, než my. ![]()
žluťásek díky, kouknu na to.
Gatita a já už teda naštěstí řeším jen mladšího, Ríša sice zdaleka nejí všechno, zeleninu jen velmi omezeně, ale je to podle minulosti úplný ráj už, ve školce jsou mnohem horší strávníci.
Ale máme co slavit, Viktor vypije v pití vitamínový sirup s vápníkem i železo, obojí od Floradixu. Malý krok pro lidstvo, ale u nás megaúspěch. ![]()
Evaeva ještě je teď nějaká novinka, keen knotch hollow a keen knotch peak. Jestli jsi ve skupině Zdravé ne obouvání na FB, dost se tam o nich teď diskutuje, včetně fotek a porovnání s těmi cnx.
Kdyby vás někoho zajímalo článek o tom jak (ne)učit děti lyžovat.
Pinot Noir ten clanok o nejedlikoch mi pripomina ako sme vsetko skusali a.... nic! na autistu treba opatrne a davat fakt male mnozstvo len na ochutnanie. blbe je ze nove nechce skusat. takmer nic nezje ani v skolke. ak som sa dozvedela ze z niecoho par sust ochutnal tak som sa to snazila urobit aj doma a ani sa toho nedotkol
jedine co som neuvarila bola rybacia polievka (toto fakt nedam
) a granadir ktory neznasam a ked to uvarim tak uz vidim ze to poleti rovno do kosa lebo mlady a ani nikto iny sa toho zase ani nedotkne. nedavno vzal na milost 3!!! spagety a vola ich snurky lenze to bola asi jednorazova zalezitost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.