Pinot Noir tak to je super, ze mate takove pokroky v jidle. Ja uz starsiho taky neresim, ale je mi to lito, protoze mi prijde, ze nebude mit dobry zaklad do zivota. Jeho strava opravdu neni vyvazena, ale on by jinak doma nesnedl nic. A teda nechapu, jake zazraky v te skolce vari, ze to tam ji a doma ne. Navic on ma jakoby porad hlad a cele odpoledne knoura, ze by si neco dal. Takze nedelam nic jineho, nez ze dokola mazu chleby, otviram jogurty a krajim ovoce, uz me to stve. On se nad tim akorat usklibne, ze myslel spis neco sladkeho. A ten mladsi uz to kopiruje taky. Ale porad je to lepsi, nez kdyz nejedl nic. To bylo opravdu hrozne, z obeda si dal treba tri vrtulky, a to bylo vse. A k veceri nic. A nejake vyhladoveni nezabiralo, to mu bylo akorat blbě. U nas akorat trochu pomaha korigovat ty svacinky, pak sni aspon trochu obeda a vecere - ale z kazdeho jidla vybere jen to nezdrave, z cockove polevky jen klobasu, z testovinovych jidel suche testoviny atd. Ale co nadelam, no. Jeste ze mame tu skolku!