Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:33

Potrefenáhusa A ty protetiky se ti nelibej? Mně se vždycky docela líbily a přišly mi slušivé. 

Jinak dcerce přišly ty nebarfoot froddo. Jako to je od pohledu tak kvalitni botička. Tak uvidíme. Celoročky jsem v rámci šetření na dětech:-D opět zavrhla a koupím po zimních hned tenisky. Ty dva centimetry navíc nad kotníkem mi nepřijdou důležité. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:35

Pinot Noir Já k vám asi pošlu samba, ten mě už tak štve. Já po dětech nechci aby jedly to co jim nechutná, když ty pro ně chutne věci jedí tak pěkně. Ale on vždycky u stolu tak prudí, že za chvíli nebudou jíst taky nic, jen z té atmosféry. Já jako malá taky nejedla a tohle protivný chování dospelejch tomu přispívalo. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:47

DrowRanger beru zpět, když je doma tatínek, tak to máme včetně "nemám tě ráda" , zavírání s pláčem do pokoje a podobně

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 11:48

Karja já kupuju celoročky nízké, ale zase nekupuju tenisky:) Ale letos to právě bude chtít ještě nějaké trekovky pro oba a možná i nějaké "slušné" na tu svatbu, no začíná se to pěkně roztáčet:(

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:49

Potrefenáhusa a na Fare Bare ses koukala? Jsou na širokou nohu a vzhledově mi přijdou taky celkem OK.

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:51

Karja Potrefenáhusa mně se Protetiky taky líbí, i jsme jich pár měli, jsou to dobré boty, ale na kluky fakt moc široké, musela jsem je zavrhnout. 

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 19. února 2022 11:53

Karja jestli chceš, aby ho trefil šlak a už se nevrátil, tak klidně pošli

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 12:02

Potrefenáhusa mě se líbí baby bare a celkem i beda a jonap.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. února 2022 12:20

Pinot Noir tak to je super, ze mate takove pokroky v jidle. Ja uz starsiho taky neresim, ale je mi to lito, protoze mi prijde, ze nebude mit dobry zaklad do zivota. Jeho strava opravdu neni vyvazena, ale on by jinak doma nesnedl nic. A teda nechapu, jake zazraky v te skolce vari, ze to tam ji a doma ne. Navic on ma jakoby porad hlad a cele odpoledne knoura, ze by si neco dal. Takze nedelam nic jineho, nez ze dokola mazu chleby, otviram jogurty a krajim ovoce, uz me to stve. On se nad tim akorat usklibne, ze myslel spis neco sladkeho. A ten mladsi uz to kopiruje taky. Ale porad je to lepsi, nez kdyz nejedl nic. To bylo opravdu hrozne, z obeda si dal treba tri vrtulky, a to bylo vse. A k veceri nic. A nejake vyhladoveni nezabiralo, to mu bylo akorat blbě. U nas akorat trochu pomaha korigovat ty svacinky, pak sni aspon trochu obeda a vecere - ale z kazdeho jidla vybere jen to nezdrave, z cockove polevky jen klobasu, z testovinovych jidel suche testoviny atd. Ale co nadelam, no.  Jeste ze mame tu skolku!

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 12:24

Pinot Noir No, to ho asi netrefí, by se právě třeba trochu uklidnil;-) 

Evaeva Já bych na svatbu buď koupila nějaké z druhé ruky nebo by šly v neslušných;-). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 12:27

Karja jo, podle toho jaké ty neslušné budou, buď půjdou v nich a nebo asi naběhnu do Deichmanna a koupím něco tam, budou mít pak aspoň nějaké náhradní boty. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 12:32

Evaeva Jj nějaké černé botasky jsou podle mě dobrá alternativa. Docela levné jsou pumy a dceri vydržely ale jsou opravdu takové hutnější a těžší od těch dětských bot. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 12:34

Karja jo, oni to den vydrží. Loni starší chodil celou dovolenou v trekovkách z dekáče, což není zrovna bf obutí;) a neřekl ani popel, stejně tak sněhule mají úplně obyčejný, tvrdý a v pohodě. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:16

Evaeva Hele a co kluci nosí třeba v létě když je vlhká tráva, když teda nenosi ty tenisky? Víš třeba po ránu do rosy nebo po dešti. Právě dcera vloni j dost nosila ty kožené tenisky i k šatům, nebo kratasum, takže bylo teplo ale nikdo. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:18

Protetiky jsou podle tabulky taky úzký 
Beda mi přijdou prave úplně ohavny jak na 90letyho důchodce, ty fare bare holcici modely teda taky nic moc. 
budu doufat, ze se ty proporce casem zmenej 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:46

Potrefenáhusa Ono to chce i vyzkoušet. některé boty podle tabulky byly natěsno a ve skutečnosti v nich dcera na šířku trochu lítala. A teda proporce chodidla se jí změnili jak se noha vytáhla, tak neztrácej naději :)

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:47

Potrefenáhusa Protetiky nemůžou být úzké, Ríša má na každé straně centimetr boty navíc. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:56

Pinot Noir tak u velikosti 21 píšou šířku 59 mm, já naměřila nohu 60

DruI jasně, já se zatím rozhlížím, co je a po čem mám koukat, ale u většiny bot, co se mi líběj, je psaný, že jsou na úzkou nohu, a tu nemá 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 13:57

Karja já kupuju kožené celoročky, ale podle mě je to to, čemu ty říkáš kožené tenisky:) Pro mě jsou tenisky buď boty na běhání nebo plátěnky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. února 2022 13:58

Potrefenáhusa little blue lamb, camper a snad i vivo barefoot jsou spíš na širší nohu?