Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4228 příspěvků moje polička 19. února 2022 19:04
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Kamarádka měla tuhle od ročního dítěte monokla, hroznyho. Já jsem takhle vybarvenyho moncla na ženský viděla jen jednou a to když na jinou kámošku spadl vlek. Nechápu jak se jim to povedlo, říkala že to byla taková bolest, že přemýšlela že si zavolá rychlou. No jako šikovný jsou. Ale chápu co jsi tím chtěla říct, jojo člověk z toho nepochopení by si taky někdy nejradši lehl na zem a kopal nohama! 

​Dočítáme zpětné...prosím tě, jak na kámošku spadl vlek? Já to nechápu.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 19. února 2022 19:08

betsey 38,1

Už v utorok som mu videla zdurenu uzlinu na krku, prvý prejav niečoho 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. února 2022 19:09

letfenixa tak to ma mrzi. Prajem skore uzdravenie

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 19. února 2022 19:17

Našla jsem ještě nějaké zbytky Keen Chandler wp, jsou to naše oblíbené boty, dost mě štve, ze se přestaly vyrábět.

Na Alze velikost, kterou bych potřebovala, za 2200,-!!! To je co, toto? Normálně stojí max 1700,-.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 20:03

tv No ty jo, prostě se utrhla ta kotva či poma, a ta tyč ji praštila přes oko. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 19. února 2022 20:32

tv Me to neprekvapuje, ted si vybiram multihrnec a na alze stoji o par stovek vic nez vsude jinde. A vsimla jsem si toho uz vicekrat.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. února 2022 20:42

711990 sakra. No já brala ty nejmenší a stejně ještě budu doufat, jestli do nich vůbec doroste

A nebyl jste někdo s dětmi v divadle Spejbla a Hurvínka na tom miminím představení Žeryčku hop? To asi zajdeme v nejbližší době s dcerou vyzkoušet.

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 19. února 2022 20:48

Karja ježiš to mi připomnělo, jak jsem kdysi dostala do čela závažím pod závorou, taky se mi vylil monokl

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 20:50

SunEclipse Ježíšmarjá,my si tu určitě něco přivolame a budou kolektivní monokly! 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 19. února 2022 21:22

tv Já jsem dostala kotvou do hlavy. Byly mi čtyři a na kotvě jsem jezdila tak, že si mě taťka posadil na ramena. No a jednou tu blížící se kotvu neodhadnul.... Monokl jsme prý měla slušný.

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 19. února 2022 21:46

Přečetla jsem ty články o malých nežravkách  a zajímalo by mě, jestli má/zná někdo dítě, které nechce jíst, ale má průměrnou váhu. 
Loni jsem byla na jedné akci, kde dědeček dítěte (2r?) vyprávěl, jak se nadřou, aby dítě jedlo. Dítě neduživě nevypadalo, spíš bych rekla, že bylo lehce buclatější. Prarodiče i matka měli větší nadváhu, otec morbidně obézní. Vrtá mi to hlavou. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 19. února 2022 21:53

Tabea Je otazka, jestli to dite neji uplne normalne, jen obezni rodice maji pocit, ze ji malo? Moje nezerky maji sice podprumernou vahu a jdou jim videt zebra, ale jinak neduzive nevypadaji a temperamentu maji na rozdavani. Vsechny nezerky v mym okoli byli teda hubenouri. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:06

No z úderu kotvou mal môj brat otras mozgu, tak za tie monokle by som bola ešte rada.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:14

Tabea zrovna chci psat totez, co Vari , spousta lidi ma uplne absurdni predstavy o velikosti porci. Jsem ted posedla prohledavanim jidelnicku ve skolkach a vyberem skolky a narazila jsem na gramaze jidel ve skolce. Uplne jsem se zhrozila, muj chudacek bude mit hlad!!! No a pak jsem zvazila porci, kterou mu nabizim a pote to, co realne snedl a nebyla to ani polovina ty skolkovy porce a to jsem byla normalne spokojena s tim, co snedl a prislo mi to ok. Ale nektery lidi nandaj diteti jak dospelymu a pak se divej, ze to vsechno nesni...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 22:18

711990 no můj chlapeček občas máš hlad:) Když si ho beru po obědě, tak vždycky zjišťuje, co budu mít já a brácha (my jíme až po příchodu domů) a někdy si nechá taky nandat a sní to. Ale nevím, jestli to není tím, že mu zrovna nechutnalo. U nich i přidávají, ale přidal si zatím jen jednou.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:26

Evaeva jako pri pohledu na nektery jidelnicky mam hlad i ja, ale aai se s tim budu muset nejak smirit:D a kluci jdou od zari spolu?

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:27

Tabea Ríša jedl tak do 4 let neskutečně malinké vrabčí porcičky a pohyboval se buď pod hodnotami tabulek, nebo max do 3. percentilu. V jednom období vypadal dost zle, ale pak jsme přišli na to, že dlouhodobé zdravotní problémy jsou následkem mononukleózy. Viktor byl při posledním měření a vážení asi na 15. percentilu? Už nevím, ale nebylo to vůbec špatné, ani nijak neduživě nevypadá (ačkoliv dnes jsme byli v dětském zábavním zařízení a všechny děti jeho výšky tam měly tlustší končetiny). U něj mě netrápí množství, ale že jí jen pár suchých potravin, v podstatě jen různé formy mouky, a čistý vývar. A není to "období", teď už to bude skoro polovina jeho života.

Jinak nejedlík byl muž, tchýně říká, že se bála s ním chodit k lékaři, protože vypadal jak z koncentráku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 22:30

711990 ne, malý zůstane ještě v DDM, akorát ve třídě pro starší děti. Aspoň mám zatím takový plán. Pokud budu chtít, myslím, že nebude problém ho do školky umístit i během roku. 

Syn si na jídlo nestěžuje, někdy si vyloženě pochvaluje, ale někdy si taky říkám, co to sakra je:) Akorát když ho vyzvedávám po čtvrté, tak už má zase hlad, protože svačina je o půl třetí.

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:31

Tabea a jinak přesně jak se píše v jednom tom článku, vždycky mi někdo chce říkat, jak jejich dítě taky nejí/nejedlo, ji jen: a začne jmenovat seznam dvaceti jídel. Je mi z toho vždycky mdlo a mám chuť řvát a ty lidi profackovat!

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:42

Pinot Noir no právě. Je rozdíl mezi "dítě nejí" a "dítě nejí". 
A jak v článku bylo, že okolí předpokládá, že za to můžou rodiče. Tak takovou mám kamarádku. Dítě dobře jí, její zásluha. Dítě brzy mluvilo, její zásluha. Dítě napsalo dobře písemku = potvrzení, že ona udělala vše správně (citace). To, že jiní rodiče investují stejně nebo víc času/píle/nervů a výsledek je horší, vůbec nebere v potaz. Vždycky mi těmahle komentářema děsně jen žlučí.