Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 14:00

Potrefenáhusa protetiky jsou obecně spíš širší, ale je potřeba mít i širší kotník, syn v nich hrozně kvrdlal. Ale ono hrozně záleží na konkrétní velikosti. U některých značek mi přijde, že mají šířku stejnou tři velikosti a pak to najednou poskočí o čtyři milimetry, takže záleží, kam se zrovna trefíš.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:04

MPLee jj, ono boty jsou, ale všechny ty ricosty, frodda, bungaardy, filii, koel4kids... (všechny hezký kotníkový kožený šněrovací boty).....v těch mrňavejch velikostech jsou prostě úzký (podle internetu)

camper jsou jistota, sama je moc ráda nosim

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:06

Potrefenáhusa ricosty se vyrabeji ve trech sirkach. Uzke, stredni a siroke. My mame ty stredni. Spis koukej na konkretni model, lisi se. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:07

Evaeva Jj to bude ono. Ale já mám ty celoročky za ty vyšší nebo tak se to alespoň inzeruje v těch eshopech. Tak to bude ono, prostě jsou nízký, nejsou to ty vyšší. 

Potrefenáhusa A díváš se na všechny modely? Protože já asi dvakrát objednala něco bez pořádného čtení a přišly vyloženě na širokou nohu. Já bych to objednala někde, kde to jde v pohodě vrátit a prostě zkusila doma tři páry. Nebo do Prahy na výlet;-) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 14:09

Karja kam se koukám já, tam mají celoročky nízké i vysoké dohromady. Pro mě je to prostě kožená bota na jaro až podzim:)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:11

Evaeva třeba ty celoročky od froddo barefoot jsou fakt krásný, tmavě modrý bych klidně použila jako společenský boty pro malýho kluka. My máme ovšem zelený a většina těch kožených celoročních mi přijde použitelná, když budu v nějaké neutrální barvě. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:14

žluťásek ne teď přišly froddo červené a jako brala bych je i pro sebe. A v nějaké příčetné barvě si je umím představit i pro tu Evaeva veselici. Ještě musím splasit pro tu druhou dceru, plná cena je asi 1800 tak musím hledat nějakou slevu. 

Evaeva No to je chyba v mojí terminologii já takovým botám říkám ,,botasky,, ale tady to upravuju na tenisky abych nebyla nějaká retro úplně. Jinak tenisky vnímám u těch dětských bot jako ty - platene. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:15

Zuzuli nj, našla jsem, že i ty weit maj v tý 21 reálnej rozměr 60mm

mám teda obavy, že v krámě nevyzkoušim nic, radši bych doma, v klidu 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 14:16

žluťásek jo froda jsou dobrý, ale loni mu nějak neseděly. Nechci se u nich nechat omezit "společenským" vzhledem, ale když nakonec vyberu nějaké obstojné, tak to nebudu hrotit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2022 14:17

Karja u nás doma se celoročkám říkalo polobotky, botasky byly boty na sport a tenisky jsme říkali plátěnkám

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:18

Karja jj, vrátit to jde asi všude, toho vejletu se trochu bojim, nějak si to umim představit v živých barvách

ale ono to má ještě čas, taky kdo ví, jestli bude sníh, holomráz nebo rovnou 30? 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:56

Potrefenáhusa chapu, ja jsem rada, ze to zatim vypada, ze bude mit dcera nohu spis uzkou a ze si vybereme v tech tebou zminovanych znackach. A Affenzahn se mi líbí. Já nakonec opakovaně nakoupila na Eobuv, rozměry jsem teda hledala na webech bf obchodů. Taky radši vyberu doma v klidu a hlavně se netáhnu někam, kde pak zjistím, že v její velikosti mají přesně 2 páry... 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. února 2022 14:57

MPLee Vivo jsou strasne uzky. Tonda ma prumernou sirku a nesedlo mu tam nic. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 19. února 2022 15:06

711990 fakt? No tak tim lip pro nas! Ty se mi taky docela libi na leto, tak treba dceri sednou  Ted jsem teda na bazaru ulovila nove Affenzahn za 350, ze je prinejhirsim za tu cenu zase prodam. Je to zrout casu, ale uz to mam trochu jako sport, vyhodne nakupy

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 19. února 2022 15:24

Potrefenáhusa ty protetiky fakt zkus. Dcera rozhodně úzkou nohu nemá a jsou jí fakt hodně široký. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. února 2022 15:35

MPLee ty Affenzahn sou desne divny boty. V maly velikosti krasne sedly Tondovi na sirsi nozicku, ale dal uz se nerozsirujou, takze treba o 3 cisla vetsi bota uz je na extra uzkou....

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2022 16:23

Potrefenáhusa

řekla bych že je určitě čas. Mým dětem od listopadu nevyrostla noha ani o milimetr.  Čekám že jim to vyskočí zas o centimetr někdy v březnu.  Loni jsem příšerce koupila aktivně celoročky už začátkem března, že mi přišlo teplo a za měsíc jsem kupovala ty stejné ale o číslo větší. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 19. února 2022 16:57

Syn ma horúčku

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. února 2022 18:39

Tip pro prazske: v Muzeu hudby je interaktivni vystava Hudebni zverinec. Byla jsem dnes odpoledne s devcaty, meli jsme to tak na 45 minut, velka si to uzila, mala spis teda behala (a ja za ni), ale i ona treba poslouchala ukazky skladeb ze sluchatek, nebo si hrala s destickami ktere po prilozeni na stul vydavaly zvuky zvirat. Pak v patre je stala vystava, tam uz pro deti nic moc, akorat si na nekolika mistech muzou nejake nastroje zkusit, napr. harfu. Urcite stoji za to se tam podivat, aspon nez zacne byt hezky na nejake delsi pobyty venku. Vstupne pro dospele 120 korun, deti zdarma. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. února 2022 18:48

letfenixa vysoku?