Myslím, že Vaše požadavky by mohlo splňovat bugaboo cameleon. Korbu má velkou. Kombinace malých otočných koleček a velkých kol umožňuje jízdu terénem i komfortní pohyb po městě. malá kolečka jsou otočná, ale lze je zaaretovat pro jízdu v terénu, popřípadě lze přehodit i rukojeť kočárku a jet dopředu velkými koly. To pak není problém ani jízda lesem přes kořeny. Není sice úplně houpací, ale malá kola mají odpružení, které lze nastavit na 3 různé úrovně podle váhy dítěte a terénu.
je to, tuším, nejlehčí hluboký kočár. Byla jsem schopná ho sama vynést do tramvaje, pokud na zastávce nikdo nebyl. A to nejsem žádná vazba, měla jsem 50kg.
Systém skládání je velmi jednoduchý. Pro úsporu místa lze jednoduš sbalit do cestovního vaku. A ten cestovní vak je super do letadla.
Hluboká korba i sportovní sedačka jdou nasadit po směru i proti směru jízdy. My jsme to ocenili velmi, protože dcera kolem jednoho roku, pokud seděla na výletě celou dobu zády k nám, byla pak velmi uplakaná. Potřebovala nás mít nadohled.
Vadila mi na něm jen jedna věc - brzda. Ovládala se rukou. víc by mi vyhovala ovládání nohou.
Zde zmiňovanou Cam cortinu jsem měla možnost vyzkoušet u kamarádky. Na můj vkus je to těžký kočár a v lese jsme ho občas přenášely. Každý terén nezvládal. Třeba protlačit ho vysokou trávou nebo blátem na cestě byla větší fuška než s naším bugaboo. A kamarádce tedy "vrzala" ta plastová konstrukce, nebo jak to říct. Ale to mohl být jen problém toho jednoho kusu.