Barevné a obrázkové kvalitní látkové plenky, super jsou takové plenkové osušky (bambusové), jsou příjemné a lehké, teď v létě je používám nejen na koupání, ale i místo přikrývky v kočáru a postýlce. Syn se chce k něčemu při spaní tulit, stačí mu obyčejná plenka, ale viděla jsem takové "usínáčky", je to čtverec nějaké příjemné látky a v jednom rohu je přišitá plyšákova hlava. To by mohlo být pro děti atraktivní. V M&S v dětském oddělení jsem viděla pěkné plédy, měla jsem jeden, který pletla babička kdysi dávno. Je to fajn, jak je pružný, dítě se do něj pěkně zavine, přikrývala jsem jím miminko třeba i v autosedačce. Jídelní sady, nebo aspoň plastové lžičky. Doporučuji ty od značky NUK, prodávají se po dvou i třeba v Bille (člověk by řekl, pche, lžičky, ale chtějí za ty dvě asi 140 korun!). Za hračky bych se vůbec nezlobila, dítě chce pořád zkoumat něco nového. A větší oblečení do budoucnosti by mi taky udělalo radost. Třeba body, která se nosí v létě i v zimě, nemusíš přemýšlet, kdy asi bude mít dítě danou velikost. Syn teď vyrostl během měsíce o 8 cm
, vrátili jsme se z dovolené a všechno bylo malé, tak jsem byla opravdu ráda za dvě sady trik a tepláků, které mi koupila ségra před půl rokem a které se mi tehdy zdály obří. Bez nich by ani neměl v čem jet dokoupit garderobu :)