Mohučanka No jo, tak lidi jsou dva roky zavřený doma, to by bylo, aby nebyl baby boom! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie dokonce jsem nedávno četla vtípek, že otěhotnět bylo v minulých dvou letech mnohem pravděpodobnější než chytit covid ![]()
Zuzuli No ten čas pro sebe si moc zasloužíš!
Mohučanka
A ti nejlepší zvládli oboje!!
Mohučanka liberske ![]()
Mohučanka To mi prislo uz v tom prosinci!
Jinak, jak se tu resilo, co kdo delal, tak ja jsem ve 32+5 delala fireshow.
(Svara mel 30. narozeniny)
Garfie Mohučanka Já stihla 2x otěhotnět a 2x covid ![]()
@evaeva Anema no mě hlavně přišlo, že ani ta jeho manželka není o tom směru uplně přesvědčená. Jak jí tam tepal za to, že nekontrolovala kterou nohou se kolikrát odrazil na koloběžce, či co
Hlavně teda podmiňovat životní štěstí tím sportem - vždyť se může zranit a je po legraci...
Potrefenáhusa tohle je prostě boží, jak dokážou překvapit a co všechno okoukají ![]()
Dcera teda ráno odrovnala muže i mě. On se v noci vrátil po 2 týdnech domu. Dopoledne jsme šly do ložnice, když on vstával. Mezi dveřma začala malá nadšeně pištět, dupat a běhat na místě, mávar ručičkama a smát se. Pak se rozeběhla, odstrčila muže na stranu a běžela si pro plyšového tučňáka s kterým se začla mazlit
A byla vyzkoušet novou skupinu na cvičení. Bude chodit s dětma 19-30m
Je tam mezi nima jak trpaslík ![]()
Anema no ty narozeniny byly hustý! Tak nějak celkově, třeba jak tam rovnala ty lžičky
Bylo teda vidět, že ho oba rodiče strašně milují a hodně se pro něj obětují. Ale v pozadí byla ta manipulace, no. Já si myslím, že ho to asi i baví, ale zřejmě mu i hodně záleží na tom, aby vyhověl rodičům. Celou dobu jsem přemýšlela, jestli by se jim podařilo takhle řídit každé dítě nebo měli štěstí, že se jim narodilo dítě s takovou povahou.
MPLee Vítěz!!! ![]()
MPLee no k té scéně s manželkou bych spíš řekla, že měla nějakou slabší chvíli, než že by o tom nebyla přesvědčená. Možná jí nevyhovuje ta míra, ale spíš mi přišla prostě unavená - jako kdo by nebyl
Ale otec to tam určitě vede. Oni ho teda prý rozvíjí i v ostatních směrech, prý nejde úplně jen o sport, takže by se případně asi přesměrovali na něco jiného.
A dcera s tatínkem teda hodně dobrý![]()
![]()
Zuzuli rozhodně si to zasloužíš! A 22m?! Mě vůbec nedošlo, že už je to vlastně velká holka![]()
A z čeho ta rodina vlastně žije, když věnuje každou minutu života rozvoji synka? Rodiče pracují po večerech a nocích?
Já jsem zatím neměla odvahu se na to podívat...
Prosím vás, já na to teď zacala koukat a vždyť ten tatik je strašně nesportovní a celej takovej neohrabanej, i ani klučík nevypadá nějak zvlášť sportovně nadane...no aby dva dospěli lidi trávili hodiny s malým ditetem v tělocvičně a stopovali mu driblovani, to je fakt až skoro kouzelný (a k diteti obludný)
Mohučanka to by me taky zajimalo!!! Ja na to koukam ted a tyjo...fuj
Jo zranění, nebo u některých sportů je blbý, když dost nevyroste. Věci, který neovlivníš.
Mohučanka ten otec nějak asi podniká, ale taky mi to nebylo jasný. Koukni se na to, není to nijak děsivé nebo smutné, bych řekla. (Teda jako trochu jo, ale ne že by to brnkalo na city)
dynda jejich hlavní cíl je, myslím, NHL. Ale oni ho rozvíjí všestranně - i jazyky, umění,... Ale ten sport je hlavní.
DrowRanger u nas ako cez kopirak ![]()
A Alica je od minuleho stvrtku doma, mala trochu nadchu a tento tyzden odmieta ist. Buduci tyzden su prazdniny, no mam dost uz teraz. Hlavne teda asi toho neporiadku, co dokaze vyprodukovat ![]()
711990 Mohučanka otec má nějakou stěhovací firmu, jestli si to dobře pamatuju.
já to viděla někdy v lednu? A bylo mi z toho tak divně úzko. Možná ho rozvíjí i jinak, ale důraz je hlavně na sport. A že jestli ho budou takto dřít z kůže, tak ten růst můžou zarazit sami... Pak mi přišla ještě smutná ta scéna z návštevy u prarodičů. Jak Miško opakuje že on jí jen mrkvičku a ne koláče. Protože po nich roste břicho a nebyl by dobrý. A celá rodina dlabe koláč ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.