MPLee Jo a gratuluji, docitam snad tyden.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee jo a jeste me drti scena tech kamevedovejch zavodu, jak tam ty nebohy deti delaj shyby a u toho brecej![]()
MPLee no tahle scéna byla dost divná. Mě přijde děsivé, že ten kluk fakt vyrůstá v hodně úzké bublině, nestýká se s žádnými dětmi, vídá vlastně akorát prarodiče.
Evaeva 711990 jako možná tak blbě vyznívá jen ten film, ale bojím se, že ne. Ta totální izolace mi přijde taky smutná. Hlavně třeba ten holej je kolektivní sport, měl by mít možnost si hrát i s dětmi přece a nějak se učit začlenit do kolektivu. I na té rodiné oslavě bylo vidět, jak si nemá vlasntě s kým co říct. I ten vztah k prarodičům mi přijde takový...chladný?
MPLee jenže oni ho prý právě chtějí od ostatních dětí chránit, aby "neměl roupy"
MPLee jenže oni ho prý právě chtějí od ostatních dětí chránit, aby "neměl roupy"
Tak tohle je hrozný! To je snad nejhorší střípek z té mozaiky, co tu kdo odhalil.
MPLee jo a jeste me drti scena tech kamevedovejch zavodu, jak tam ty nebohy deti delaj shyby a u toho brecej
![]()
Len tuhle fázi určitě nemají všichni a určitě ne holky. A začínám nabývat dojmu, že myslet si něco o prd**i a nebát se to vyslovit, není fáze, ale charakterový rys.
Včera se dcera jako rozloučení s prarodiči při videohovoru otočila a prděla. Prý ten prd říkal "Ahoj, ahoj". Jindy zas prděla a tvrdila mi, že ten prd říkal, že jsem hezká. ![]()
Mohučanka jeste dodam ctyrlety deti!!!
dynda to je totez co rika ta Milfaitova. Ze nedavaj deti do skoly a skolky, protoze by se naucily bejt od ostatnich deti liny a odmitaly by trenovat
dynda mě na tom dokumentu vadilo, že to byl "jen" záznam jejich dní, žádné otázky od režisérky na ně nesměřovaly. Jasně, že dost věcí pochopíš z jejich rozhovorů, ale mě to přišlo málo.
Pro mě to byl takovej extrém, že teď jsem tak strašně zvědavá, jak bude Miško pokračovat. Tak doufám, že se to dozvíme :-)
Evaeva přijde mi, že zavděčit se chtěl hlavně tátovi, mámu tak vážně nebere... A unavená asi byla, já bych teda byla, vždyť se tam účastnila úplně všeho a po večerech ještě uklízela, zatímco otec koukal na videa.
Evaeva ty otazky a temata tam byly, jen nebyly na kameru...plus teda ten strih byl sam o sobe dost komentar:) jak tam ta pani furt vytira
No tak já mám od předvčerejška rozkoukaný film Sedm, tak se večer rozhodnu, na který "horor" mám větší chuť, jestli s Bradem nebo s Miškem...
711990 ale jo, já vím. Ale třeba o té motivaci, proč to dělají se moc nebavili nebo jak ona bere to, že se mu úplně obětuje,...
Evaeva chapu, videla sem na stranakch CT rozhovor s tim tatou a ona jim ta reziserka uplne predem nerekla, ze to je jen o nich, meli puvodne byt jen jedna z mnoha rodin. Az pak to prehodnotila? nebo nevim, kazdpadne oni se pak meli rozhodnout, jestli chteji aby to bylo jen o nich.
Tak jestli nevíš, jak bude Sedm pokračovat, dej si radši toho chudáka Míšu.
711990 to je úplně šílený, souhlasím. Taková soutež těm dětem takhle ambiciózních rodičů podle mě nic pozitivního nepřinese. Ale třeba u těch ostatních není ta láska tolik podmíněná úspěchem a snahou jako u Miškových rodičů...
Anema doufam. Z toho mi bylo fakt uzko, ze vsechno se toci kolem toho, jestli udela dost ran do balonu nebo ujede 50km na kole:( ze nemuze jen tak jezdit, ale ze mu to porad stopujou a pocitaj
711990 to stopování a počítání je podle mě podstata té kamevedy, ale snad to ne všichni dotáhnou až tahle daleko. U něj mi přišlo i blbé to, když to dokážeš, dostaneš autodráhu a já tě budu mít rád. Některé ty děti to snad pořád dělají, aby byly nejlepší, což je aspoň o trochu lepší motivace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.