Zuzuli
Jo, to je druhá varianta!
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli No já se jim nedivím,že se jim do toho během roku nechce!
dzizisketa Ty jo, to je krušný, hlavně at je ti brzo lepe a pěkně se tam zotav!
Garfie Potrefenáhusa vsechny ucitelky v nasi rodine porodily v rozmezi pulka brezna az zacatek kvetna. Ty naopak asi nemely o prazdninach nic lepsiho na praci, nez plodit
hahaha, to mě nikdy nenapadlo, nicméně jsem z učitelské rodiny a taky jsme všechny jarní děti ![]()
Ještě prý taky existuje kategorie "vánoční/silvestrovské děti", tj. narozené na přelomu září a října.
Mohučanka jojo, u nás ve třídě mělo na podzim narozeniny hrozně moc lidí. Vždycky jsme si dělali srandu, že jsou z dlouhých zimních večerů![]()
Mohučanka ehm....to mam ja. Rikam, ze jsem ho dostala l narozkam v tom lednu:D
711990 no jo, mladší by vlastně taky mohl být silvestrovský
Ale nevím
Evaeva :D Tonda je ze 7.ledna presne, naSilvestra jsem mela chripku![]()
711990 já bych řekla, že nebude, přecejen je to druhé dítě
Staršího máme z nového bytu, ale taky nevím, jestli je hned z první příležitosti.
dzizisketa blahopreju a tesim se na sourozenecke historky;)
711990 Já říkám, že malamala je kamarádova, protože ten večer se mnou nechtěl jit do mekáče a já zůstala doma. Pamatuju si to úplně přesně, i ty výmluvy proč nejde! Jinak mi ty historky vždycky přišly takový bizardni jakože jak si to ty lidi pamatujou, že toho spolu teda asi moc nepobydou....no už chápu, s malým miminem totiž není příliš příležitosti, tak člověk ví;-). Takže ji máme místo BigMacu.
Karja jezisi![]()
711990 Jo, docela jsem mu dávala to sežrat!
Tak jasné, že učiteľky rodia cez prázdniny!
Karja my máme mladší z dovolené, to taky vím přesně kdy a kde ![]()
Myrtila no a zase mam chut na mekac, desny:D
Som si myslela doteraz, že som celkom asertívna, ale mýlila som sa. Na ihrisku sa na nás nalepilo jedno asi dvanásťročné dievča, išlo s nami domov, teraz je u nás doma a žiadnym spôsobom sa jej neviem zbaviť ![]()
Teraz chce ísť silou mocou kúpať Kláru. Dvadsaťkrát som jej už povedala na rovinu, že chcem, aby už išla domov a ona že nie, že má čas do siedmej a doma by sa nudila, tak bude u nás. Pomoooc, keby to nezažijem, neuverím
betsey taky jsme měli takovou sousedku. Vlastně nám ji bylo líto, celé dny doma sama, dva starší bratři v trapu a rodiče taky.
Ale jediné, co pomohlo, bylo jí vůbec nepouštět dovnitř. Jinak byla strašně hodná, bavila se s holkama, ke svačině si dala mrkev, uklidila po nich hračky. Ale bylo to několikrát týdně prostě otravný.
continuity jo, aj táto je milá, hrá sa s Alicou, ale je tak neskutočne vlezlá...No ono to začalo tak, že na ihrisku bola miliarda detí, strašný hluk a Klára vôbec nevedela zaspať. Keď už konečne zaspávala, Alica padla z preliezky a muaela som bežať ku nej, klára sa prebrala a plakala a plakala, totálne preťažená. Ona prišla, či ju môže povoziť, no celkovo sa začala angažovať, aby ju utíšila. Do toho sme eýchlo museli bežať domov kvôli plynárom a ona s nami. No a pred panelákom nebolo možné sa jej zbaviť, ja som to vlastne skúšala celú cestu. Ak nechcem použiť násilie, tak sa jej fakt do tej siedmej nezbavím. Ani Kláru radšej nejdem kúpať, lebo by mi ju zobrala z rúk, že ju ide okúpať ona ![]()
betsey ach jo, to su take děti, keď budeš trochu pátrať, zistíš, že doma do tej siedmej nikoho nemá, kdo by sa s ňou aspoň porozprával. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí