dzizisketa Blahopřeju, Šárka je moc krásná. Ať je v životě šťastná.![]()
Hodně zdraví oběma, a ať jsi brzy v pořádku.
dzizisketa Blahopřeju, Šárka je moc krásná. Ať je v životě šťastná.![]()
Hodně zdraví oběma, a ať jsi brzy v pořádku.
tina jojo, jak oni někdy spí
teď na dovolené měli společné dvoulůžko a to bylo teprve něco ![]()
Pinot Noir no zhruba tak![]()
Lol, no tak nějak
v noci mě převezli z JIP na ARO, takže chci říct, že tímto s rozením končím.
dzizisketa ježiš, to ti malá teda dala hodně zabrat!![]()
dzizisketa uf, tak ať je brzo dobře.
dzizisketa Gratuluju ke krásné holčičce a držím palce, ať jsi brzy v pořádku.
dzizisketa uf, to mas divoky teda!!! Tak at je brzo vse ok
dzizisketa gratuluju moc k holčičce ![]()
![]()
Dneska to vůbec bylo v porodnici nějaký divný, byla jsem v poradně a byly tam 4 akutní příjmy, ale nějaké komplikované
sestřičky úplně ztratily humor a paní doktorka byla po mojí prohlídce nadšená, že konečně někdo, u koho je všechno v cajku (mými slovy).
Moc držím palce, ať je líp.
dzizisketa moc gratuluji a preji, ať jsi co nejdřív fit ![]()
Jinak teda vtipná historka, šla jsem pak s manželem na oběd a z něj vypadlo, že nějak žil v domnění, že se děti rodí jenom v noci ![]()
Mohučanka A učitelkám o prázdninách! ![]()
(teda ale u mě se trefil)
Děti v noci. No pravda, moje obě v noci anebo alespoň pozdě večer.
Garfie moje kamoska učitelka má dite narozený 1.cervence, já tomu verim!!
Potrefenáhusa No dyť! Já jsem z učitelké rodiny, narozená o Vánocích (rodinou navíc koluje historka, jak máma ještě den před porodem instalovala nástěnku), ségra na konci prázdnin. ![]()
Moje teta učitelka zase na 1.července umřela....![]()
Mohučanka prý se skutečně víc dětí rodí v noci, resp. začne porod. Nějak to souvisí s produkcí hormonů (to asi není překvapivé;))
U nás to bylo půl na půl, jeden porod začal o půlnoci druhý ráno, ale obě děti se narodily dopoledne:) Já musela muži slíbit, že budu rodit buď v noci nebo o víkendu (kvůli dopravě) a taky jsem to dodržela.
Garfie Potrefenáhusa vsechny ucitelky v nasi rodine porodily v rozmezi pulka brezna az zacatek kvetna. Ty naopak asi nemely o prazdninach nic lepsiho na praci, nez plodit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.