Tak synove horúčky sú Covid ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa Uf, to me mrzi. Snadny prubeh preju.
dzizisketa jsem si delala legraci, ale kdyby neco, ozvi se!
continuity tak teraz mi je jej chúďaťa ešte aj ľúto. Ako mne by nejako nevadila, len sa chce strašne starať o Klaru, doslova mi ju trhá z rúk, len tá od pol tretej nespala a aj to spala len pol hodinu, tak si vieš predstaviť ako to asi oceňuje
letfenixa och, držím palce. Snáď to bude taký rýchly priebeh ako u Alici. A ostatní rodinní príslušníci sú ako na tom?
Ty za nu nie si zodpovedná, nakoniec v tomto věku by už mala mať nejaké svoje kamaradky, vrstovnicky. Ja som mala už väčšie deti, tak som tú energiu zvládla usmerniť nějakým konštruktívnym spôsobom, trebárs sa s detmi dvě hodiny hrala v izbe se legom.
betsey tyjo to jde drsny!!!! A to je uplne cizi dite?
betsey Asi je to chudák dítě, jak píše continuity, tak ale ty tam nejsi od toho, abys jí poskytla, co jí chybí. :-( Lituju tě moc, tohle je strašně otravný. A to buď ráda, že jsi v bytě, moje nejšťastnější chvíle byla, když se odstěhovali sousedi s malým synem. Byl o trochu mladší než dcera, moc si nerozuměli, ale furt viseli na plotě a chtěli si spolu hrát. Když šli k nim, zůstal mi na krku mladší, kterého jsem se tam ještě poslat neodvážila a když šli k nám, měla jsem na krku tři zcela nekompatibilní děti, hrozila jsem se každého slunečného dne!
711990 áno, úplne cudzie
Garfie tri úplne nekompatibilné deti, no to muselo byť tiež výživné
betsey to je drsny, uz ses ji zbavila? Nebo odejde fakt az v 7?:D
711990našťastie odišla asi 20 minút dozadu. Keď už Klara zaspala, už ju to tu tak nebavilo :)
betsey a zitra po obede zazvoni nebo vas bude cekat na hristi? ![]()
Candance
Já se neodvažovala zeptat, ani naznačit!
Candance
jaj no obávam sa, že bude čakať na ihrisku, dúfam, že sa mi podarí Alicu dostať na iné ihrisko, ale veľa šancí tomu nedávam, pretože na tamto idú všetci jej spolužiaci. Zajtra to bude ťažké ![]()
Která značka softshellových kalhot na hubené děti je z pružného softshellu? Máte někdo kalhoty od Šijeme srdcem? Koupila jsem na Vinted vel 80 od Dirkinson a jako uplně ta velikost nesedí
i ty tepláky jsou jí zatim větší, ehm. 
betsey na tom hřišti si ještě umím představit, že jí můžeš využít třeba na vožení nebo dělání bábovek. Ale musíš to udělat nějak, aby už nešla k vám domů![]()
MPLee
za tři roky jako když najdeš! Já bych taky potřebovala koupit nějaké letní/jarní. Ale na bazarech jsem zatím neměla štěstí a nové úplně nechci, když synovi vydrží tak tu sezónu. Ale asi mi nic jiného nezbude.
betsey i kdyz se ji vyhnes, jednou tam budes muset. Musis ji zamestnat necim otravnym
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí