Candance mytí nádobí? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Dámy, zdravím z ARO. V noci mě postihla ruptura dělohy s masivním krvácením, už předtím jsem přišla o dost krve. Dělohu mi nakonec vzali. Ale už je mi o hodně líp, nechci vědět, jaký koktejl mi koluje v krvi
snad už zítra půjdu zpět na gyndaJIP a pak už za maličkou
dzizisketa ufff teda, ať je brzy dobře![]()
dzizisketa
no tak držím palce moc, moc.
Candance hmm, asi zaukolujem Alicu ![]()
dzizisketa no tedy, zní to hrozně
tak hlavně že je problém vyřešen a teď už bude jenom lépe. ![]()
dzizisketa
. Uz bude dobre, z nejhorsiho jsi venku. Jestli se nekdy nekde strasne bojim, tak na porodnici.
dzizisketa
myslim na tebe!
dzizisketa no teda, to zní šíleně, jsi moc statečná, posilam hodně sil a energie ![]()
dzizisketa snad už to bude dobré, myslím na tebe! Až tě pustí k malé, bude ti hned líp.
dzizisketa
teda...![]()
![]()
![]()
dzizisketa no to je strašný, ať je už jen dobře. Kokteil, ať je jaký chce, hlavně ať tě nic nebolí a je už jen líp.
dzizisketa Ať je ti brzo líp! Teď už to bude jenom lepší, hlavně odpočívej, děti to bez maminky chvíli v pohodě zvládnou. Tak tfuj,tfuj,tfuj, přeju ať je už dobře.
MPLee moje mala hubenourka ma uplne bajecne uzke soft kalhoty od pritelkyne meho strejdy. Ona je vyucena svadlena a sije jako konicek softshellovy obleceni. Jsou to tyhle, krasne uzke (vetsina kupovanych kalhot ji pada, kdyz ma dost dlouhe nohavice) , vysoky naplet, ktery drzi. Nasla jsem akorat fotku z podzimu, kdy ji byly jeste vetsi.

dzizisketa uff, hruza, at jsi brzo v poradku a muzete byt s Sarkou spolu! ![]()
![]()
dzizisketa ajaj, to je mi lito, takova komplikace. Snad jsi z nejhorsiho uz venku a brzy se shledate se Sarkou
dzizisketa jezisi to je teda sileny!!! Tak snad uz bude jen dobre![]()
MPLee najdi si na marketplacu nějakou paní, co tam nabízí nově ušité kalhoty a zkus jí napsat jestli by ti je neušila na míru. Já takto oslovila jednu paní z vedlejší vesnice a nechávám si už dva roky šít všechny soft kalhoty od ní. Nevýhoda je, že doma šité kalhoty nemívají podlepené švy, ale když je tak mokro že by to mohlo vadit,tak dostávají pogumované z Lidlu. Ale upřímně za poslední rok bylo takových dnů jen pár.
dzizisketa to je děsné, přeji ať jsi brzo OK
dzizisketa Ježišmarja, teda sis užila! Ať se to brzo dá co do nejlepšího pořádku, jak to jen jde![]()
dzizisketa och, skoré uydravenie prajem!!!
A gratulujem k malinkej ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí