Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 20:34

Tabea synovi je 4,5 a vykat neumí. Zrovna nedávno jsem ve školce slyšela, jak říká: "Paní učitelko, připomeň mi..." Ale zdá se mi, že umí odlišit komu říct dobrý den a komu ahoj. A všimla jsem si, že teď začal zdravit opravdu krásně nahlas

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:35

711990 ale to malo svoj vývoj,  v Tondovom veku to bolo všelijaké.  Potom  vlani už sa zdalo, že je koniec s poobednym spánkom,  odkväcol cca raz za týždeň.  A pozvoľna sa to vrátilo ku každému dnu. V nedeľu nespal, lebo sme boli na výlete a on v aute nespí a basta, a večer, po cca 2 hodinách spanku sa zobudil, posadil, vzlykal,  nereagoval, oči vytrestene nevidome,  chytal sa v rozkroku  a vyzliekal si vrch pyzama. 

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:39
Reakce na 711990:

Mohučanka prosimte vymysli si ty cisla a kasli na vazeni!

Taky nechápu,co se tady řeší. Dítě očividně po matce, cvalik z něj nebude, akorát stres. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:41

Evaeva ja prave nejsem uplne dobra na uceni. Zapamatuju si random veci a tak. Ale sednout si a naucit se spoustu veci jen tak, na to nemam soustredeni. Zatim jsem mela vzdycky stesti, tak uvidime jak to bude ted, ale proste kdyztak pujdu za rok znova, no.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:42

letfenixa aha! tak jeste muzu doufat:) no pote, co jsem dneska napsala, ze preferuju kdyz nespi, tak uspavani trvalo hodinu a ctvrt a odpadl az tedka

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:44

Tabea ve škole to už nějak s chybama uměly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 20:45

711990 tak tím spíš tě nechápuT. taky ještě nespí, závod v usínání dneska zase vyhrál mužTeda.hned.po.starším.Ten.je.tuhý.okamžitě.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. května 2022 20:59

Evaevaja sebe taky ne:D chvili jsem dokonce zvazovala i PhD

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 21:14
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 04. května 2022 08:03

Potrefenáhusa Bioderma kids a La roche pro deti. Vydrzi i vodu, u more jsme nemuseli skoro premazavat. Pak je fajn Garnier Ambre Kids a na takove to bezne mazani po CR mam porad v kabelce male baleni Sundance. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 04. května 2022 08:47

Už si nepamatuji, s kým jsem tady rozebírala přijímačky na osmiletá gymnázia. Tak hlásím, že se dcera dostala na školu, na kterou chtěla a na druhé zůstala těsně pod čarou. 

Moc jí to přeju, je to tahoun třídy, chytrá, studijní typ, jezdí po školních olympiadách a soutěžích... a dala dost i přípravě (muž s ní dělal matiku, vyplňovala archy, doučila se co nebrali v ČJ). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 08:50

Lamicka gratuluju dceři!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 09:33

Takže tu máme květen a ve školce došly toaleťáky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:16

Evaeva takže rodiče mají nějaké dovalit? 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:30

Evaeva a oni nemaj hospodářku nebo co? Až dojdou těstoviny, budou děti bez oběda? to je fakt úlet

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:45

Evaeva díky :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 10:45

Mohučanka žluťásek no tak nějak My už dovalili, ale pak mi došlo, že moje dítě tam jen čůrá a to do pisoáru, takže toho moc nespotřebuje. Jako to státní školství je neuvěřitelné, já si pamatuju, že se nám to jednou stalo na gymplu. V březnu řekli, že v zimě byla moc zima, moc se protopilo a teď není na toaleťák

Online Karja
44765 příspěvků moje polička 04. května 2022 11:35

Evaeva U nás se tohle nikdy nestalo, ani v předchozích letech. Ale zase jsme museli dát ,,dobrovolný,, finanční příspěvek a my dokonce dvakrát, protože si to učitelky nezapsaly a dával sambo i ja. A furt tak jako okatě děkuji sponzorům, ale to jsou rodiče většinou co mají nějaké firmy nebo prarodiče a dávají něco materialniho. Naše rodina je úplně marna do sedmého kolene, všichni ve státním nebo zaměstnanci hodně dole bez benefitů:-D. Takže toaletaky jsme sice nenesli, ale nějakej tlak tam cejtim:-D. Jako jedni lidi mají kukuřičný mlýn a to jsou samozřejmě VIPcka, to jsou kukuřičný křupky viď, na besídce jen moje děti sežraly snad čtyři pytlíky, jaká je toho hojnost! 

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 04. května 2022 11:43

Evaeva jste malo toaleťáku přinesli v září nebo co?

Je to strašné, mě tohle vybírání obrousku, zubních past, toaleťáku a mýdla neuvěřitelně dralo. Když uz na to školka nemá zdroje, proč se nevybere finanční příspěvek?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 12:06

continuity kladeš si stejné otázky jako myPodle mě nevybírají peníze, protože část rodičů si říká bůhví na co to chtějí... Tohle je takové jasné.

Karja my přispívali akorát do rady rodičů, z toho jdou výlety a divadýlka. Ale přesně jsem si říkala, jestli by nás sponzorský dar z toho toaleťáku vyvlíknul