Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 04. května 2022 20:17

rasaNori Kdyz jsi nakousla ta soukroma zarizeni. Ja nevim vlastne vubec, jak to funguje. Synovi budou v zari 2 a rada bych taky soukro skolku. Zatim jsem nic neresila, ale tam klasicke zapisy asi nejsou co? Nebo plna kapacita, ze je potreba to nejak hrotit? 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. května 2022 20:17

Tak co ten sraz, navrhuju nejakej patek? Kdyz jste se minule zmobilizovaly na tu messy play, tak by to asi jako den v tydnu vyhovovalo? A misto? Stromovka byla ok nebo chceme zmenu?:)

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 04. května 2022 20:29

711990 

Stromovka je super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 20:33

711990 mně se líbilo to hřiště na Výtoni. Potřebuju nějaké hřiště i pro starší dítě, pokud to bude odpoledne. Odpoledne středa až pátek, dopoledne úterý a pátek.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 04. května 2022 20:36

Jos hele starší musela půl roku čekat, než ji vzali do soukromé tady u nás, a anglickou jsem řešila rok předem, abych měla jistotu že ji vezmou. Malá vlastně vystřídala v dochazce starší, a před tím tam měla 2x 3x týdně místo podle toho, jak bylo volno. Obě školky mají po 12 dětech, na 2 učitelky. U malé je super, že si tam může člověk nakouknout během doby, co je dítě v provozu, to u starší bohužel nejde. Ale zase jsem půl zimy chodila se starší skolkou jako pomocník na bruslák...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. května 2022 20:51

711990 my bychom se nekdy mohli přidat, záleží, jak budu mít práci. a pripojuji se k Evaeva - bylo by fajn,  aby se tam vyradili i větší. Super to bylo na dětském ostrově na tom našem minisrazu nebo ještě žluťásek doporucuje to hřiště v Kinského zahradě, jak jsou ty ve svahu zapuštěné skluzavky.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:17

Stále si neviem predstaviť tu porciu obeda, keď počúvame,  že syn zjedol celý obed, potom ide domov, cestou zje banán a rožok a doma jogurt. Dnes jo muž vybral ešte predtým,  ako sa stihol najesť,  takže išli do reštaurácie. Tam syn zjedol hovädzí tokan s haluškami,  asi tretinu porcie, doma jahody a kúsok vianocky

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:19

Evaeva jo, Detsky ostrov je fajn, jen nevim jestli by tam nebylo moc narvano? Malenge Kinskyho je super, je to uzavreny, nikdo neutece, ale zas jsou tam asi jen ty skluzavky a je to v kopci. Ale ja to tam mam moc rada! A vlastne bych to brala asi nejvic:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 21:22

711990 Kinského taky beru! Mně se nedávno líbilo i ve Františkánské zahradě, ale tam bylo docela plno i dopoledne

Offline Karja
44765 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:28

rasaNori Naše státní školka je třeba skrz tohle dost v pohodě. Mají dvě učitelky cca na 20 děti a v naší třídě je ještě asistentka. A ještě je tam takova ,,denní uklízečka,, která se taky kolem těch dětí dost motá. A celkově je to dobrá úroveň péče, aktivit pro deti....no proto tam taky všichni chtěj a my se tam nedostaneme, se to rozkřiklo a je to v....!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 21:32

Karja ano, paní uklízečka se u nás taky vyskytuje pořád, pak tam jsou dvě učitelky na asi 25 dětí, ale pořád někdo chybí. Ale ty učitelky tam jsou obě jen od dopolední svačiny po oběd. Já myslím, že mému synovi spíš než málo učitelek vadí moc dětítakže vedlejší třída, kde je dětí jen 15 a jedna učitelka, by mu asi vyhovovala víc. To mně ale při zápisu vůbec nenapadlo, asi by ho tam dali, kdybych řekla.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:36

Evaeva Frantiskanska je fajn, ale to je podle me nerealny se tam sejit ve vic lidech s treba si i popovidat:D 

Tak zkusime prvni kolo v Kinskych a pak se uvidi!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 21:37

711990 souhlas! Akorát nevím, jestli to dáme tenhle týden, mladší má pořád trochu rýmu.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:39

Evaeva ja se ted pripravuju na statnice, tenhle patek mam vyhrazenej na uceni:) pristi by to asi slo, ale taky asi budu mit moznost se ucit no a dalsi uz bude po vsem! 

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:42

711990 hlavně ať to klapne! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 21:47

711990 tak potom, na oslavu!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 04. května 2022 21:50

continuity dik!:)

Evaeva no a nebo ne, ale to nevadi:D 

Offline Pinot Noir
29940 příspěvků moje polička 04. května 2022 22:04

Jos obě soukromé školky, kam děti chodily/ chodí, zápis měly, samozřejmě jindy než státní, informovaly o tom na svém webu. Kromě toho ale přijímají děti i mimo tento termín, podle toho, jestli mají volná místa. Tak se normálně zeptej, že bys chtěla služby využívat od XX a co pro to máš udělat. Děti tam většinou chodí různě často, takže třeba nemají hned místo pro docházku každý den, ale nějaké volné dny najdou. Viki začal chodit v prosinci, volno měli jen v pondělky a pátky, tak chodí tyhle dny, plus se ptám na konkrétní další dny, kdy potřebuju, a někdy může dorazit i v jiné dny. Všechno je na domluvě, jestli chceš nástup za pár měsíců, už bych se jim ozvala teď.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 04. května 2022 22:10

My hlasujem taky pro Kinský, pátek dopo/odpo, to je nám jedno. Jsou tam teď nově zapuštěný trampolíny, to je pro malý i velký. Kdyby byl zájem, můžu vzít i deku a nějaký hry třeba.

A kdo máte volný středy odpoledne, přijďte někdy na hry do knihovny. Dneska jsme měli první hraní a bylo to skvělý!! Nejmladší účastník malej Jimíček byl senzační Jimik.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. května 2022 22:17

žluťásek Děkujeme . Naopak já musím vyzdvihnout organizaci a naprosto nenásilné zapojení všech do hry bez ohledu na věk a schopnosti, aneb hádejte kdo dohodil kostkou nejdál .