Mrakoplas zelené jsou ty nejmenší? Tyhle? Ty bych jí případně kupovala, tak kdybys je chtěla udat, rádi si je adoptujeme ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja já teda musím říct, že když mladšímu vyberu vhodnou činnost v kuchyni nebo naopak se mnou uklízí jen starší, tak to celkem pomoc je. Samozřejmě úměrně k věku, ale občas z toho mám fakt dobrý pocit.
MPLee ano, to by mali byt oni. Ja ich predat nechcem, jedine darovat, dostala som ich po sestrinych detoch a uz ich znosili styri deti a su aj patricne zosuchane:)) Ale musela by som ich este ceknut ci dakde nefucia, dlho tu lezali. Teraz idem prec ale ak sa mi zajtra pripomenies, testnem ich a mozem poslat.
Tak je to zlomená klíční kost, ale jinak je dítě v pohodě. Odnesla to helma a bryle. Dostala v nemocnici motýlka na záda, pokyn nezvedat ruce nahoru, a tatínek ať koupi někde nanuka jako bolestné. Fuj mě se ulevilo.
rasaNori jezis chudinka:( pad z kola?
711990 jo, sjizdeli z kopecka a seklo se jim přední kolo. Vůbec neví jak. Nedávno přišel holek bratranec, a měl zase sitou hlavu, tak mě tak blesklo v myšlenkách že s holkama jsme nic podobného ještě neřešili. A šup je to tam...
rasaNori :( to se proste stava, no. Myslim na to vzdycky, kdyz ho vezu a jedem z kopce. To neovlivnis. Ale hlavne ze je mala v ramci moznosti ok!
Teda Gatitovým a Řasovým držím pěsti!
rasaNori uf! Tak ať se ji to brzy a dobre zahojí!
A mám dotaz na letadlo, nevíte, jestli Swiss má nějakou zábavu pro děti? Nejde mi o obrazovku, ale spis omalovánky a spol. My většinou litame s emirates a ti vždy na začátku oběhnou palubu a všechny děti dostanou batuzek či něco podobného s pastelkami, malým plysakem a tak, proste něčím, v čem mohou hrabat a zabavi, neb je to nové. Aspoň to tak bylo před covidem. Neleteli jste někdo se Swiss?
slniecko prý u takhle malých dětí je do dvou týdnů vyleceno a srostlo, proto je důležité při podezření jet hned do nemocnice. Protože kdyby to nechal na později, tak by ji to museli třeba už znova lámat. Celkem mile me překvapil, že jel hned a volal až z nemocnice...
rasaNori no to jsou radosti teda. Ale malá bude určitě brzy v pořádku, děti se rychle regenerují.
Byli jsme se koupat. Dala jsem staršímu synovi plavky do ruky, ať si je oblékne. Na konci při převlékání jsme zjistili, že si vzal přes slipy ![]()
Večer pak čteme pohádku a on najednou začal recitovat celé odstavce
Audioknihy se vyplatily.
Malenge Swiss má Černého Petra, omalovánky, pastelky a čokoládku (minulý rok). Kdysi dostali kluci i plyšové letadlo a puzzle. Nevím, jestli ta změna souvisí s věkem dětí nebo se změnou dárkových předmětů.
rasaNori Ať srůstá, ať srůstá (správným směrem ovšem). To je mladší nebo starší?
brrr mladsi
MPLee keby si chcela tak tie zelene mam k dispozicii a dodam len za cenu postovneho. mam ich po 1 dietati
a vobec strasne veci sa deju! prejem vsetkym co najskorsie uzdravenie ![]()
Včera jsme dorazili k našim, dnes je oslava máminých 70. narozenin. K večeru Viki zvadl, vlezl pod deku, během chvíle byl úplně horký. Nurofen vzápětí vyzvracel. Tak si tu teď ležím s dítětem s horečkou v maringotce a přemýšlím, jestli jsme tu od září, kdy jsme ji pořídili, byli aspoň jednou všichni zdraví a zdraví se i vrátili domů... Myslím, že se to ještě nepovedlo. Poslední měsíce stojí, co se zdraví týká, úplně za hovno, pardon. Už mi dochází optimismus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí