MPLee pro holky bych řekla třeba balzamy na rty s uv, malý opalovaci krémy, něco takovyho uzitecnyho na léto na to kolo. Ale kluky to asi nenadchne ![]()
Svitici tkanicky do bot blbý? Nebo různý ty led svetylka a blikacky na kolo?
MPLee pro holky bych řekla třeba balzamy na rty s uv, malý opalovaci krémy, něco takovyho uzitecnyho na léto na to kolo. Ale kluky to asi nenadchne ![]()
Svitici tkanicky do bot blbý? Nebo různý ty led svetylka a blikacky na kolo?
Tabea mame kocku, zahradu a piskoviste, couraji tam i cizi kocky. Deti casto samy ocesou jahody a snedi je jen tak neomyte. Jsem presvedcena, ze to maly chytil doma. Ale i kdyby ne, je to jedno. Je to smolar, ze ma priznaky, a jeste tak blbe.
Jinak uz je mu lip, ale hrozne dlouho trvalo nez zabrala atb, byl chudak zmordovany nekolik dni. Termin zakroku je az za tyden. Vcera jsme jeste volali vsude mozne, protoze predstava, ze se bude takto trapit tyden, nam prisla desna. Nakonec nam to vysvetlili, postup logiku ma, ale teda kdyby nam to rekli hned a nenechali nas myslet si, ze tam ma tikajici bombu, usetrilo by se hodne stresu vsem zucastnenym. No uz aby to bylo za nami.
Gatita jsem rada, ze už mu atb zabrala, chudinka si musel vytrpět a vy s nim. Ty nervy musí být hrozne. Dobre, ze jste to ještě vytelefonovali a mate rozumné vysvětlení toho, proč na operaci čekat. Moc na vas myslím a preju už jen světle zítřky, ať mate zákrok úspěšně za sebou a malému se to pekne zahojí. Držte se ![]()
Gatita doufám, že vám ten týden rychle uteče a bude všechno za vámi.
Tak Viktor má štítnou žlázu v pořádku, za dva měsíce kontrolní odběr (to bude po tom, co mu tam tento týden prováděli, opravdový masakr
). Jsem trochu, jak to říct, zklamaná, asi? Což je teda blbá reakce na fakt, že je to v pořádku. Ale nějak jsem si od toho slibovala, že se něco pohne. Věřila jsem, že některé jeho problémy má třeba na svědomí právě ŠŽ a že se tak naskytlo relativně snadné řešení. Tak nic, no.
Držím palce, ať už jdou všechny chcipy do háje.
Pinot Noir ty jo, já myslela, že z těch předchozích výsledků bylo jasné, že tam je nějaký problém. Chápu, že seš zklamaná a zaskočená, zase jste na začátku.
Mám dotaz. Muž má děti na víkend, řešili včera se starší že si půjčila jeho lopatku k vodě a nevrátila ji, a tak ji řekl ať pro ni dojde. Což teda učinila, ale říkal mi že byla hodně rozcilena že ji pořád pro něco posíláme. Protože já ji ráno tak 2x 3x do týdne požádám, aby došla do pokojíku pro kartáčky, nebo sobě pro ponožky atd. Mě to přijde legitimní ji občas požádat o pomoc, a když takhle frflala mě doma, tak jsem ji to i vysvětlila že pro mě je to pomoc. Tak teď nevím, asi si s ní budu muset popovídat ve vhodný okamžik, co ji na tom tak vadí.
rasaNori Jenom 3x týdně? A posíláš pro něco i tu mladší? Já na tom nic závadného nevidím, poprosíš, poděkuješ, ne?
rasaNori Já teda pro něco posílám děti asi tak 15x za den. Je to jediná věc, co jim snad nevadí, jinak se u nás frflá, kňučí, ječí snad na vše. Ale já mám děti, co se mnou vysávaj, vytíraj, takovej ten opačnej extrém:-D:-D
rasaNori legitimní to je, ale můžeš čekat, že nebude frflat. Třeba zrovna měla "na práci" něco jiného a nebo se jí prostě nechce:) Řekla bych, že čím bude starší, tím to bude lépe chápat, ale občas frflá i moje třináctiletá ségra. Syn taky někdy hučí, že něco nechce přinést, a to jde jen o jeho věci. Třeba ráno si spodní prádlo nosí z šuplíku, kolikrát taky hučí, že nechce. Ale v pleně ke stolu nesmí, tak to nakonec udělá;)
Karja no to moji taky rádi dělají, třeba úklid koupelny je pro ně pomalu za odměnu. Ale když se tam nasáčkují oba, každý potřebuje svůj sprej,... tak to úplně pomoc není:D
rasaNori já myslím, že frflání je v tomhle věku normální. řešila bych odmítnutí pomoci, po vysvětlení. k frflání já teda vysvětluji, proč pomoc potřebuji a že to frflání mi už taky po nějaké době leze na nervy. Zrovna včera jsem prostřednímu říkala, že po 20 minutách jeho frflání do mého čtení (nelíbila se mu vybraná knížka), že se mi to taky nelíbí.
Kan jj, posílám.
Evaeva Samozřejmě, že to pomoc není. Nikdy!!! Ale nechci na ně být nějak v tomhle hnusná a odhánět ne, takže je to nechám udělat a řeknu si, když je to hodně blbý, že priste si to nechám bez nich.
Jinak u nás frflá na tyhle věci i sambo:-D. Já mu nerada něco říkám takovýto pones/podej, udělej. Protože jemu přesně vadí, že si to nedokáže udržet v hlavě nebo mu to přerusi nějakou jinou činnost, nebo mu to vadí, že zrovna teď musí....Takže u dětí to chápu o to víc:-D.
rasaNori Tak bych byla v klidu, nikoho neprotěžuješ víc, či míň. To vysvětlíš úplně v pohodě, pokud má rodina fungovat, tak prostě každý musí přiložit ruku k dílu a bohužel, jsou to někdy dost nepopulární činnosti, no.
Jaké jsou ty rukávky Cherek´s? Mám pocit, že je tu někdo měl? A nechystáte se je někdo prodat? Nebo takove ty pěnové pásky se sucháčem? Kdyby měl někdo vyzkoušeno, co je lepší, ráda si nechám poradit. Dcera má pásek a na paddleboard vestu. Kruh se sedátkem má taky, ale v tom moc nechce být. Tak bych nějaké rukávky asi ráda pořídila ještě, ale 800 se mi zdá dost.. ![]()
MPLee my mame aj zelene aj cervene, mladsi este pouziva cervene, zelene mi tu ležia, kludne by som poslala ale jej by uz boli asi zbytocne velke (edit.ja si vlastne nepamatam aka je stara?). Inak som s nimi spokojna az na tu skladnost :)) Starsi teda uz pouziva len plavecky pas okolo pasa, plava sa s tym lepsie ale mladsi by sa s tym este utopil.
Tak muž právě míří s malou na rentgen...buď zlomená kost někde pod ramenem, nebo klíční, a nebo snad jenom narazene...
rasaNori ja uz sem prestavam chodit, tu je samy lazaret
. Držím palce nech to nic nie je
.Co.sa.stalo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.