Gatita jezisi!
Tlapkam a drzim palce, at dostanete termin co nejdriv a ulevi se mu! Teda to je fakt pech... Jestli se nepletu, má obvykle inkubační dobu 1-3 týdny? A mohl jí chytit z ovoce, zeleniny, masa, nebo od nějaké kočky, ale častěji to je to jídlo.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita boze chudak maly a chudak ty
. A opytam sa jak debil, co maju operovat a preco?
Gatita proboha chudaci![]()
Gatita chudáčik. Hlavně ať všechno dobře dopadne. ![]()
Co je toto za rok. ![]()
Mrakoplas neptas se jak debil, stejne jsem se ptala ja. Oni chteji dat pryc tu zanicenou uzlinu, s timto typem se telo samo nepopere a delalo by to tam paseku. Vysvetlili mi to teda lip, ale jak rikam, v nemocnici se promenuji v debila a vnimam tak setinu toho, co mi rikaji.
A já si jdu pro radu - co jako odměny do tašky za závody pro děti 11-13/14 let? V předchozích ketech jsme otočili cyklo lahve, čelovky, voděodolná pouzdra na mobil, sluneční brýle, držáky na mobil na kolo, sluchátka... Ideálně drobnosti do 100kč. Menší děti dostanou například terovací fixy, sešity s úkoly od Jirimodels, sady gumiček na náramky, házecí letadýlka, vodní bomby, slizy, nálepky...
chudacek a chudáku ty, ať to má co nejlepší průběh co může.
Gatita ja to mam rovnako, ani na logopedii si nie som schopna zapamatat ani polovicu toho co mi vravi a to si pisem poznamky do mobilu ![]()
A kedy vam dali termin? :(
Gatita Hrůza, chudák malej. A teď má antibiotika a ještě nějaké léky nebo jak se to léčí? A pořád je mu špatne?
Gatita To je hrůza, chudák malej.![]()
Gatita chudinek malej, at je brzy v poradku![]()
jinak chytit to nemusel zrovna ted, klidne uz driv a oslabenim se to probudi
Gatita preboha! To znie hrozne. Držte sa ![]()
Gatita snad se z toho rychle dostane. To je teda mazec
Gatita achachach
je mi to moc líto, myslela jsem na vás. Snad bude malý brouček brzy v pořádku a snad budete mít tu operaci co nejdřív úspěšně za sebou. Posílám hodně sil, držte se všichni ![]()
Pinot Noir průběh u zubaře
gratuluji. Cukání s kartou chápu, u nás je první jednička bez varování venku, pořád nic a nic a pak se drahouškovi podařilo ve školce kousnout do pecky u nektarinky a bylo pozdvižení a cirkus pro všechny zúčastněné, ta krev v kombinaci se řevem se prý spolužákům moc nepozdávala ![]()
Gatita achjo, chudaci vy. Preji uspesnou a rychlou lecbu ![]()
Gatita ou....skoré uzdravenie prajem!!!
Gatita to je děs! Jak se mohl doma nakazit toxoplasmozou?
Ať je mu rychle zase dobře. ![]()
Tabea Tak jestli mají kočku doma, tak to takový problém není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí