Evaeva keď bude v škôlke spávať, o to menej budem odkázaná na mamu (vyberá ho po obede, ked muž nemôže), čo mi zas pomôže k dusevnemu kľudu.
Vše o těhotenství a dětech
eless gratulujem k práci!
letfenixa mně by se taky líbilo, kdyby tam byl ochotný někdy spát, byla bych flexibilnější, ale chytá totální hysteráky, když to zmíníme. A může za to ten povinný spánek, kdyby si mohl odpočinout a pak si jít potichu něco dělat, byl by v pohodě.
MP Meri a co motol? Ja jako rizilova rodicka byla odeslana tam. Jen teda z jineho duvodu. A Motol nove nebere registrace. Maji v lete nejak navysovat kapacitu, tak uz se ma registrace vykaslali. Moje kamaradla, se kterou jsem se prave tam seznamila, je ted v 17tt a prave nadavno to zjistovala. A poprve tam byla s porodem spokojena (sestinedeli je teda jina vec), tak se tam vraci i s druhym.
Včera poprvý ![]()

MP Meri Už to tu padlo víckrát, já měla první porod strašnej, chtěla jsem umřít, týden jsem nemohla skoro chodit, sedět, navíc jsem tři dny po propuštění šla zpátky na přešití jizvy, ukazovali mě medikům jako unikátní případ, no hrozný to bylo. Druhý dítě jsem nechtěla, ale stalo se (podobnost čistě náhodná) a druhý porod byl úplně pohodový, jako z učebnice, jak prohlásila doktorka. Po zašití bych si klidně mohla ladně odskočit do kantýny pro chlebíček. ![]()
Potrefenáhusa úplně nevyžádané ráda, ale já jsem holkám pod takové šatičky dávala na odrazedlo kraťasy po kolena, obě pistely že je to bolí.
Potrefenáhusa krásná cyklistka ![]()
Mohučanka syn ma dlhsie, kicerave vlasy, aktualne len pod usi. A napriek tomu, ze je od hlavy po paty obleceny ako chalan nu kazdy vravi, ze je krasne dievcatko. Ale osefuje si to sam vacsinou vykrikne, ze on je chlapcek. Takze cakam, kedy mi niemto povie, ze je nevychovany, l3bo krici po dospelycn. ![]()
MP Meri ak ta to trosku poteai, tak po druhom porode som bola viac vyrovnana a uz ma nerozhodili ani kontroly, pristup sestier na oddeleniach a stara nemocnica. Ale mala so teda planovany cisarsky, vela urobilo aj to, ze som uz vedela do coho idem.
rasaNori dík, my byli včera úplně poprvý cestou z dvoudenního pobytu v Praze, kdy už moc cistyho nezbylo a nejdriv to vypadalo, ze to kvůli helmě nepujde vůbec, naštěstí touha se svézt byla větší. Ale ona ujede deset metru, pak chce dolu, za chvíli znova...musí ty jezdecký skills teprv natrenovat
Potrefenáhusa já to naprosto chapu:) a je fakt sladka![]()
letfenixa Potrefenáhusa takové zásadní zlomy! Gratuluju ke školkovému spaní (a povedené besídce) i k zahájení cyklistické sezóny! ![]()
Ríša zvládnul opravu zubu s injekcí na umrtvení a ani nevypadal nijak znepokojen tím, že to má absolvovat ještě jednou. ![]()
(Při platbě se mi ruka s kartou teda trochu cukala při představě, že ty zuby za chvíli vypadnou.
)
Zato my si to vyzirame. Dite ma toxoplazmozu
. Mela bych byt rada, diagnoza mohla byt jakakoli, tudiz i vyrazne horsi, ale strach mam porad. Hrozne blby prubeh a bude operace. A termin za dlouho. Kde ze se fasuje neco na uklidneni? Jeste pred nedavnem moje nejvetsi starost byla, ze si deti nestihnou odbyt nestovice pred dovolenou, tak to je ted uplne mimo. Je to cele uplne k pominuti, od zacatku roku.
Jinak teda ja ty nestovice podezrivam i z tohoto sajrajtu, podle me se nakazil a ma tak tezky prubeh diky nim. A musel se nakazit doma, nikde 15 dni nebyl.
Gatita
ježišmarja!! To je ten bolák pod uchem? Tlapkám mocně ![]()
Aranel ano, sileny zanet uzlin.
Gatita ach ne
. Chudáček malej. To je teda peklo.
Gatita chudák malý! A tebe bych nejraději objala, pro mě byl stres i ty blbý mandle
Za jak dlouho je ta operace? Ať už je to za vámi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí