Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 08. července 2022 18:13

Pinot Noir

a tá psychologička, čo ho videla, by s tou endokrinológiou nevedela poradiť? Je možné, že nejaký typ rituálu, alebo keď si na tie odbery zvykne, že či by vedela odhadnúť najlepšiu stratégiu.

Ešte podotázka - berú tú krv tam s Tvojou prítomnosťou?

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 08. července 2022 18:29

Pinot Noir chápem..  ale poteším ta, dcéra mala tiež rôzne tieto problémy, a všetko to zmizlo vekom (bála sa napr.tutu sukne, rôznych veci ako hríb, a tak, aj vysávača.. ). Z veľa vecí vyrastú tým nechcem povedať, že to netreba riešiť)

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 08. července 2022 18:44

olivieraa tutu sukně mě hrozně rozesmála

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. července 2022 18:51

Pinot Noir to su celkom dobre spravy. inak moj syn tiez nechcel byt sam v miestnosti s psychologickou. odmietal spolupracovat. takze som sedela v rohu miestnosti akoby som tam nebola. on mal istotu ze tam som a ja som nezasahovala do ich hry a komunikacie

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 08. července 2022 19:01

Pinot Noir no, hovor mi! Ja som jej prestastna kúpila nádherné šaty s My little pony a duhovou tutu sukňou, a ona sa toho fakt nemohla ani dotknúť!! To sklamanie matky, že to nebude nosiť! Ale nechala som jej to v izbe, aby to stále mala na očiach a postupne sa s tým zmierila, chytala to, ale obliecť nechcela, a po čase už v pohodicke a stále ich nosila :) Ale trvalo to aj 3/4 roka! (Našťastie som kúpila veľké ). 

Offline yenefriel
3 příspěvků moje polička 09. července 2022 07:38
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 09. července 2022 08:14

Pinot Noir to jsou dobré zprávy,chce to trpělivost a klid.dcera mojí sestřenice taky ve čtyřech nemluvila, nevím teda jestli vůbec, ale myslím že ano, žádné žvatlání, prostě nic, bylo mi osmnáct a měla jiné starosti, detaily neznám,ale pamatuji jak se to v rodině probíralo.Ja byla takové bojácné dítě, bála jsem se dětí, psů i letící mouchy, když jsem se dívala z okna a někdo šel po ulici,schovala jsem se, protože by na mě mluvil...Chtela jsem se vyrovnat o pet let starší sestře, dělat co ona a stejně dobře, kamarádit s jejíma kamarádkama, vrstevníci mi přišli trapní, hloupí malí, já byla přece velká. chodila jsem do stejných kroužkū jako sestra většina činnosti mi nešla, vlastně mě to dlouho táhlo ke starším,v sedmnácti jsem chodila s třicetiletým .ale to jsem si srovnala ve čtyřiceti, dvacetičtyřletým .

myslím že psycholog by mě pěkně rozebral.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. července 2022 09:27

Boli sme na par dni na Orave v prenajatej chatke pri potociku pod lesom. Popis som hodila do cestovatelskeho vlakna. Pozreli sme si Oravsky hrad a splavili rieku Oravu na plti. Na kludnom useku si to mohol vyskusat kazdy kto chcel ale prihlasili sa len deti :)

prihadzujem docasne foto gorala v zacviku s pozicanym klobukom

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 09. července 2022 12:40

eless perfektný

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 09. července 2022 12:41

Nudia sa vaše malé deti ? Lebo ja to nepoznám, syn si vždy nájde nejakú aktivitu. Ale na koniku to pravidelne čítam, že sa nudia.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. července 2022 12:49

letfenixa ano, ked sme dlhsie doma. Lebo starsi pri nicom nevydrzi viac ako 5 minut (az na vynimky) a ja som neni ten kreativny typ, ze by som vedela stale nieco nove vymysliet. Ale ked nad tym tak rozmyslam, vydrzi celkom dlho ale musim byt stopercentne pritomna, staci ak si odbehnem na zachod a je koniec.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. července 2022 13:18

letfenixa Alica sa vie sem tam nudiť, keď je už dlho doma. Ale väčšinou vtedy, keď pozerá príliš dlho telku, potom je z toho taká zblbnutá, že keď sa telka vypne, tak nevie čo by. Keď jej telku celý deň nezapnem, tak sa nenudieva, vždy si čosi nájde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2022 13:47

letfenixa starší syn se někdy nudí, ale obvykle si za chvíli něco najde. Zato mladší se nudí často, protože když jsme doma sami, tak chce být pořád hned těsně vedle mě, ale ne vždycky ho baví, co dělám já;)

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 09. července 2022 18:32

letfenixa ty jo, ja asi nikdy nevidela nudici se dite. Nebo se moje deti nudi porad, jen jsem si toho nevsimla? Mladsi syn ma 2 a pul, ten se nenudi nikdy. Starsi v jeho veku se taky nenudival, tyhle male deti si najdou nejakou zajimavou cinnost vzdycky. Ne vzdy to je teda zadouci cinnost, kolikrat spis jen delaji binec, ale delaji ho naprosto samostatne. Starsi syn ma necelych 7, ten uz je obcas takovy zpruzely. Umi se zabavit sam, ale uz ma proste vetsi naroky v tom smyslu, ze potrebuje nejakou akci s kamarady. Cely den doma uz neni to prave orechove.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2022 18:48

Gatita u nás se právě nudí mladší, od staršího to taky tolik neznám. Ten teda občas přijde, že co mám děláát? Ale obvykle se chytne na nějaký návrh. Malý je kolikrát takový nanicovatý, věší se na mně, nechce nic dělat sám ani se mnou... 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. července 2022 21:20

Podle mě se syn nudí minimálně pokazdy, když za mnou přijde, ze chce pohádku. A to bejvá teda dost často

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 09. července 2022 21:49

MP Meri Já myslim, že moje holky se taky nudí hodně často když řvou nebo dělaj bordel, kterej jim ani nedělá radost. Mám pocit, že se dokážou nudit už od dost utleho věku, možná tak od šestinedělí:-D. Že jako ta jejich nespokojenost je dost často způsobená nudou.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 09. července 2022 21:55

Pinot Noir Nečetla jsem všechno, ale třeba tě uklidním. Dcera nemluvila do tří let VUBEC. Tak jako mimi, papa a tak...Měla jsem strašnou hrůzu, že je opožděná, navíc do roka vojtovka, protože se jí nechtělo ani moc chodit...Bude jí za měsíc 7 let a hraje mi divadlo a včera pronesla, že se teď už bude učit slovensky, protože česky už umí.Jo a logopedie ji teda obrovsky posunula a to jsme chodili jen rok. A toho nelituju vůbec, i když mě to stálo hodně práce. Držím palce, je to hard work s těma dětma, no... Ale stojí za to.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 10. července 2022 08:46

Ešte som chcela včerajší obed popísať.  Mali sme zeleninovu polievku s krupicovymi haluškami. 

Takže miláčik prišiel a spustil - fuj halušky,  mám málo zemiakov,  veľa mrkvy, ten hrasok je akýsi malý a mám málo, teda veľa polievky.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. července 2022 20:39

Zítra mi začíná měsíc táborů. Takže se moje pohodové batole, co se dlouho zabaví samo a je hrozně společenské změnilo na tvora co se neodlepí od mé nohy a pořád jen kvílí "mamííí". Takže jsem týden dodělávala přípravy pozdě do noci a celý víkend jsem teď stěhovala a uklízela za asistence malé. Jako nakonec byla hrozně hodná, dneska se fakt i při úklidu zabavila - vyházet 200 tenisáků z krabice jí trvalo docela dlouho  Mám zablokovaná záda a nevejdu se do bruslí. No, asi to bude super měsíc