Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8170 příspěvků moje polička 11. července 2022 09:40

Mohučanka šťastný kojenec je boží!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 10:01

Mohučanka to období, kdy měli rozdílné potřeby bylo trochu náročnější, v jedné pidi místnosti si to neumím představit. Ale za dva roky to bude dobré

Malá je moc roztomilá

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 11. července 2022 10:53
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 11. července 2022 11:24

Mohučanka to je boží fotka

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 11. července 2022 12:34

Mohučanka ách

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. července 2022 12:42

Snuggs kalhotky na období šestinedělí. Jo a nebo blbost?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 12:44

MP Meri vyzkoušené to nemám, ale teď jsem je řešila na jiný problém a říkala jsem si, že by to vůbec nemuselo být špatné. Poprvé jsem krvácela celých těch šest neděl a s vložkou to nebylo úplně pohodlné.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:08

MP Meri na zacatek bych to nebrala, to je fakt dulezity bejt 100% cista  ale treba po tom tydnu si to dokazu predstavit v pohode. Taky jsem krvacela dlouho, tak bych to ocenila.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:15

MP Meri Já bych to nedělala. Mně přijde že ty ocistky jsou i takovej docela zapáchající humus (pardon všem) že jako popelnice je pro to to správné místo, nikoliv pračka. i z pohledu hygieny bych to nedělala, to musíš vyprat na hodně stupňů, tak to budes prat samotný v pracce, taky bych to asi častěji měnila...celý blbý mi to přijde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 14:38

711990 jojo, na začátek určitě ne. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:44

711990 Nemyslela jsem zezacatku, abych to upřesnila. Určitě ne ten první týden dva. Spis na tu fázi po tom, která byla teda dost dlouhá a otravna. 

Karja Očistky zas nejsou úplnej radioaktivní odpad, to je trochu mýtus. Předpokládám, ze praní na 60 by mělo v těch pozdějších fázích bohatě stačit. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:53

Evaeva pro začátek by stačilo, aby starší, která je schopna zadržet kakani několik dní, nepotřebovala nutně kakat právě ve chvíli, kdy mladší řve hlady a tak.

Jinak díky všem, ta mimina jsou proste nejlepší

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:53

MP Meri Pro mě pocitově byl:-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 14:56

Mohučanka tohle já kupodivu neznám, oni na sebe vůbec nežárlili ani víc neupozorňovali nebo tak. Nicméně tandemové kakání je u nás teď dost oblíbená kratochvíle

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. července 2022 15:26

Tak dítě ještě nemám, ale mám další dotaz. Kdo máte děti zvlášť v pokoji, kdy jste je přesouvali a jak moc je to složitý? Na začátku bude prťous určitě spát s náma, o tom žádná. Ale nevím, jestli je lepší varianta mít postýlku v ložnici a pak (někdy) ho přestěhovat, nebo jestli ji mám dát do dětskýho pokoje, kde bych ty první měsíce spala s ním já, a pak se časem vrátila do ložnice.

Jako nevylučuji ani variantu, že budeme spát všichni dohromady až do školního věku, ale zatím pracovně operujeme s tím, že někdy ten čas přesunu nastane.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. července 2022 15:34

Zina nepamatuji si kolik má prcek měsíců, ale asi bych volila variantu postýlku do ložnice a zároveň, pokud máš možnost, dát jednu postel do dětského pokoje,  kdyby byly ty noci nějaké špatné, ať může aspoň jeden z vás prchnout do klidu se vyspat. A pak tu postel vyuzijes na mezidobí až ho budeš stěhovat do pokojíku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 15:39

Zina já bych také dala postýlku do ložnice. My pak do dětského pokoje dali větší postýlku, zároveň tam syn měl hračky, říkali jsme mu, že to je jeho pokoj,... Nakonec byl přesun mnohem snazší než jsem čekala. Na prázdninách jsem mu řekla, že už brzy začne spát ve svém pokoji a on po návratu prohlásil Hají tam! a bylo Nebyly mu ani dva, ale nás tlačilo druhé dítě. Ale třeba malá ségra od rodičů nechtěla, být to na ní, spí tam do puberty. Nicméně v pěti se nechala přesvědčit, že už je na čase.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 11. července 2022 18:27

Zina my meli postylku v loznici, ale zaroven velkou, rozkladaci postel v budoucim pokojicku. Nakonec jsme se hodne se sambem a ditetem rusili, takze sambo zustal v loznici a ja spim s Tondou na velky posteli v pokoji. Ani se mi uprimne nechce do loznice vracet, sambo chrape

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 11. července 2022 18:32

Zina nase dvouleta spi porad s nami v loznici. V detske postylce bez bocnice prirazene k me strane postele a v noci mi casto okupuje moji perinu V pokojicku mame klasicke jednoluzko se zabranou, zatim tam spi pred den. Chtela jsem do pokojicku uz beznou postel, abych po prestehovani male u ni mohla pri uspavani pohodlne lezet, nebo si k ni v noci lehnout, kdyby bylo treba. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 11. července 2022 18:38

Zuzuli haha, holky mají klasické 90×200, ale taky jsou vysoké a mají zvednute okraje, a z těch se teda leze pekelně blbe:D