Nakupovali jste na vinted někdo od někoho z Polska? Máte nějaké zkušenosti?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Už několikrát a neměla jsem jediný problém. Všichni brzy odesílali a vše přišlo v pořádku. Mám na cestě další dva balíčky.
Evaeva ake udaje treba zadat do vinted aplikacie? konkretne kartu ci ucet? uvazujem nad tym ale nikto v mojom okoli s tym nema skusenost
Evaeva několikrát, mimo jiné stokke tripp trapp zidlicku pro kamarádku za 800, brusle, oblečení, lego... všechno vez problémů přišlo. Snad zase brzy dají akci na dopravu. Nebo možná radši ať nedávají ![]()
Len MPLee díky. Koukám se po bundě pro dítě, ale některé ceny mi u Poláků přišly podezřele nízké vzhledem k fotkám a popisu![]()
eless já tam platím kartou jako všude jinde. Mají možnost použít jejich peněženku, ale to nedělám. Od poslední velké aktualizace peníze posíláš vinted a ten je prodávajícímu uvolní, až když potvrdíš, že zboží v pořádku došlo. Problém jsem nikdy neměla.
Pinot Noir scenku u psycholozky si zive predstavuji
.Na kontrolni odber bych se vykaslala, nebo se ho pokusila nejak prelozit. Proste jit po prioritach, aby klaplo to dulezite vysetreni.
Evaeva Mně ty ceny podezřelý nepřijdou, mám pocit, že se prostě chtějí zbavit všeho brzy, není cílem na tom vyrejžovat co nejvíc, jako kolikrát tady (viz lindex např.
). Mám na cestě jednu objednávku dětskýho oblečení za 1300 (z toho většina merino), dám vědět, jak jsem dopadla.
Len možná jo
Evaeva co v pripade spekulantov? Povedia ze tovar ma zlu kvalitu a nebudem mat ani veci ani peniaze?
Musia nejako dokazovat poskodenie? Ja by som si teda netrufla inzerovat a predavat poskodene oblecenie ale moze sa stat nieco cestou s balickom
Evaeva ja to tak tiez robim, davam pomerne nizke ceny, chcem sa veci rychlo zbavit a kupujuce su presne ako pises, dost podozrievave, musim fotis spredu zozadu, sa im tie nizke ceny nezdaju :)) Ale nemam miesto na kramy, nemozem si dovolit aby mi tu lezali dlho.
A ste mi pripomenuli, ze som si vinted davnejsie nainstalovala a hned nanho uspesne zabudla
.
Evaeva ja som zatial tiez len topanky predavala a aj to len tie v perfektnom stave, ostatne veci darujem
Mrakoplas no já to pak budu muset projít se ségrou a co nebude chtít asi taky daruju jako balík ![]()
Evaeva když vidím jak vypadaj boty našeho ditete po dvou měsících, vůbec nechapu, kde se tam ty zachovaly boty pro batolata berou ![]()
Potrefenáhusa taky jich zatím moc nebylo ![]()
Potrefenáhusa napr sú kúpené dopredu a nevynosene, mne sa už tiež tak podarilo.
Tak máme za sebou první delší (10 dní) dovolenou a rozdíl jedno dítě x dvě děti je jak z nuly na 100 v jedné vteřině ![]()
Ale i tak to jde v domečku na kolečkách, akorát je to o dost intenzivnější než s jedním potomkem.
Jeden šťastný kojenec ráno po probuzení v autě ![]()
Mohučanka ježiš, to je ňuňuňu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí