Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2022 21:00

Zina pokud si budeš kupovat držák, zkus vybrat takový, který je "dovnitř" madla, ne ven. Ten dost překáží, kolikrát projíždíš úzkými dveřmi. Mně se teda nejvíc osvědčila taška na kočár s postranní kapsou, kam jsem dávala termohrnek:)

Offline Gatita
8650 příspěvků moje polička 24. července 2022 21:20

Evaeva tak to je fajn! Ne, ja si nechci stezovat. Ta druha dovolena byla fajn. Deti byly sice trochu rozpumpovanejsi a porad lezly po muzi, ale tak zas aspon jsem mohla chvili koukat do blba, kdyz si me nevsimaly. Jinak zvladly bez nejake vetsi nepohody vsechno, i par vyletu a vyjizdek v umornem vedru, nez jsme to v pulce odpiskali zacli objizdet jen brouzdaliste.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2022 21:49

Gatita kluci dávají muži taky zabrat, jak píšeš. Doma po něm pořád lezou, venku chtějí, aby si s nimi hrál,... To já mu pořád říkám "Dneska si krásně hráli, tak jsem si půl hodiny četla,..."Ale tady se zřejmě už nasytili jeho pozornosti nebo ty ostatní zážitky jsou ještě lepší. Taky jsme je hnali na asi pětikilometrový výlet, tak neměli sílu Ale.jsme.teprve.na.zacatku.

Online Karja
44779 příspěvků moje polička 24. července 2022 22:49

Gatita Já si myslim, že moje děti si tak samba jako váží a nechtěj ho nasrat aby jim neodešel zase za prací. Fakt ho poslouchají a není s nimi jediný problém. Nebo uplně nicotné. On právě když s nima jde, tak ani nechce abych šla taky, že jsou pak takové vrtošivé. Chodí s nimi sám na koupaliště, což jako je třeba docela dřina a uplně v pohodě.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 24. července 2022 22:58

Karja holky ted byly celkem neplanovane 2 dny u babicky, v sobotu jsme je tam zanechali ze odpo jsme zpet, a potkali jsme na trailech kamarady, tak jsem volala babicce ze jako bychom prijeli az dneska a ona ze jo, ale na obed at jsme zpet:D takze starsi si po nasem prijezdu strihla 20 minutovou scenu jak z filmu, my 4 na ni koukali jako ze coze, a babicka rika, jestli zase nechcem odjet, ze doted tu byl klid:D

Online Karja
44779 příspěvků moje polička 24. července 2022 23:04

rasaNori Tak to dělají děti běžně u těch babiček, i ve školce si ve společnosti maminek leccos dovolí, ale je to otrava.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. července 2022 23:10

rasaNori Karja je to hrozná otrava, ale je to vrozené:) Mládě si bez matky nemohlo dovolit na sebe upozorňovat predátory, zato s maminkou se cítí dostatečně v bezpečí. Když jsem přijela po pěti dnech na chalupu, mladší řval snad půl hodiny, po večeři, přes koupání až po odlifrování do postele, kvůli nějaké ptákovině. Musel si vybít všechny ty předchozí frustrace

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. července 2022 12:40

rasaNori to se prej ma brát pozitivně, mládě se s tebou cítí v bezpečí, takže si může "dovolit" přestat se ovládat a ventiluje ty nasbírané frustrace. Otravné je to neskutečně, dcera to dělala pravidelně při vyzvedavani ze školky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2022 13:03

Mohučanka starsi to robieva tiez, otvoria sa dvere on s radostou zakrici "maminkaaa" a v sekunde prepne na "ueeeeee" a zasek. Ale raz to vraj spravil aj v skolke, mi sokovana ucitelka vravela. Asi sa tam citi dobre

Online Karja
44779 příspěvků moje polička 25. července 2022 13:39

Jinak, kdybyste někdo sháněl dárek pro holčičku malou. Tak kupte tu babyborn koupací vaničku pro panenku. Zapište si to babičky do vanocniho deníčku. Je to úplně boží, holky to mají u sestřenice a milujou to. Do vaničky se dá voda, proteče to spuntem dolů, sprchuje se sprchou, voda pěkně teče, hraje to, ale jen tak slabe. Pro 2+ ideál. Stojí teda 1000,-

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2022 19:54

Karja takovou jsme měly na barbíny, dokonce i dělala bubliny, heč

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2022 20:26

Recept na rychlé usínání 5 kilometrů, 350 výškových metrů a do 15 minut byli oba tuhý

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. července 2022 20:55

Evaeva super! Len na naseho treba tie kilometre na dlzku aj vysku aspon strojnasobit :))). Na jar usiel 16 (alebo 18?) km s 1000m prevysenim. Pravda na konci uz nevladal a kusok sme ho niesli ale hned po prichode na chatu sa vrutil na ihrisko kde behal dalsiu hodinu

A inak som si uvedomila, aky je medzi starsim a mladsim rozdiel. Mladsi usiel v troch rokoch asi dve tretiny zo 14km tury na Rohacske plesa (vysoke tatry, prevysenie velke). Mladsi je teraz v tom veku a neujde 300m bez toho aby zahlasil ze ho bolia nozicky . Pred kazdym briežkom zvesi ramena a povie "nevladzem!"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2022 21:19

Mrakoplas to je teda borec! Tohle bylo skoro maximum staršího si myslím, nejhorší výstup prudkým krpálem přes kameny samozřejmě běžel Mladší ušel asi polovinu, nevěděl totiž, že to, co má táta na zádech, je krosna pro něj Pak už ale pletl nohama, vynechal druhý odpolední spánek za sebou.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. července 2022 21:25

Evaeva

Dcera takhle radostně prošla celé skalní město v Tisé, protože nevěděla, že mám na zádech manduku už nevím, kdy to bylo, ale musela být dost malá, když jsem s sebou měla tu manduku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2022 21:33

Mohučanka loni jsme ho v tom nosili, ale už zapomněl. Zítra už nám to ale asi neprojde

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. července 2022 21:39

Evaeva no do zítra asi nezapomene

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. července 2022 21:41

Mrakoplas 

My máme taky dva takový kousky. Starší chodí pěkně, má rád, když dosáhne nějakého cíle. Po návratu z výletu dokáže taky ještě běhat, blbnout na hřišti, druhá míza prostě. Za mladší se sotva zavřou dveře od auta a už nechce ťapat. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2022 21:42

Mohučanka to ne, a příští rok už nemá nárok!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 25. července 2022 21:43

Mohučanka Evaeva tak takhle se to dela! My sme minulej tyden sli na Snezku a teda bohuzel sam usel snad jen 10 metruTonda ma ted nejaky extra liny obdobi, doted krasne chodil a najednou odmita i cestu do obchodu, ze je to moc daleko.