Tak Viktor má první "opravdové slovo", tedy pojmenování nějaké věci: koko a znamená to kolo (teda odrážedlo). Ve třech letech teda ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli já te obdivuju, naše dite teď strašně zdrha, bez kočáru, kde je možný ji v případě nouze prikurtovat, se to vůbec nedá, po Praze by se teď vůbec nedalo se s ni po ulici někam vydat. Kilo má tak 13, moc daleko ji nedonesu (navrch když nechce)
Pinot Noir gratuluji, to je ta příslovečná první vlaštovka ![]()
Pinot Noir třeba se to teď začne zlepšovat a rozmluvi se víc, moc bych vám to přála
Pinot Noir moc ti přeji ať se rozmluví.
Pinot Noir gratulujem k pokroku ![]()
Na chvíli to sem dám. Rostíčkova reklama na léto.
A mimino spokojené na dece 
dzizisketa obě fotky skvělé, léto budiž pochváleno.
Pinot Noir uz to snad pojde, drzim palce!
dzizisketa haha, taky mám jednu takovou:D

rasaNori tyjo to sou obe takovy rusalky:D
dzizisketa No ale to je moc pěknej čištej rybník! To se nedivím že do těch bazénu domácích nikdo nechodí. Takovej teda nemáme. My máme teda jakože zdravotně čištej ale je špinavej na oko jako prase už od 10 cm hloubky:-D
711990 :D hřeben podle mě od začátku prázdnin viděly akorát teď u babičky, a hygiena poslední měsíc probíhá víceméně koupáním v bazénu, rece a pod pumpou:D návrat do reality bude asi dost krusny![]()
Parádní koupání! Ty lesy kolem...
711990 děkuju moc, kočárek už mají na dovolenou zamluvený i dvem kamarádky, tak jsem pult objednala. A úchyty na zavěšení odrážedla ![]()
Pinot Noir dulezitej je začátek ![]()
Dcera měla taky kolo jako jedno z prvních slov. ![]()
rasaNori našemu diteti se dredy delaj strašně moc, myslím, ze po mesici bych ji musela ostříhat...ta má vlastní tangle teezer snad od půl roku, jiný hřebeny jsou úplně bez sance, není teda moc ochotna se tím nechat hrebelcovat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí