Tak Betty ale takovy vyber jako ted rozhodne nebyl. Ze by seme nekdy v obchode ptali, jestli potrebujem na sirsi nebo uzsi nozicku, jaky ma nart, to teda ani nahodou. Nastesti jsem mela celkem konfekcni deti.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir
to dělá syn taky. Staví z lega, já sedím o dva metry vedle, něco se nepodaří, rozčílí se a křičí Za to můžeš ty!![]()
Junior zacina mit trosku nevyhodu, kdykoliv se drahousku zeptam, kdo to provedl, ukaze mala prstikem na brachu a velmi durazne rekne To byl Pati. A Pati bohuzel nema takovou slovni zasobu, aby se mohl branit. :-D
S tím nakupováním botiček jste mi připomněli scénu, kterou jsme nedávno osobně viděla v krámě, a to že matka pro holčičku vybírala z pater botiček. Všechny boty seděly a matka se nemohla rozhodnout, tak se jí pořád dokola ptala, který boty se jí líbí víc, holčičce to ale očividně úplně šumák, ale ona se jí pořád dokola ptala, nakonec po 10 minutách dítě na jedny random boty ukázalo, načež mu je matka začala rozmlouvat, jako já jsem tomu fakt nerozuměla.
Nevím, jestli je nějaký doporučení, že má dítě o všem spolurozhodovat, i o věcech, který jsou mu úplně u zadku, ale já bych to asi nějak pocitově nechala pro ty příležitosti, kdy to to dítě samo vnímá jako důležitý, a v tom popsaným případě bych byla ráda za to, že si nechá nasadit patery boty, některý opakovaně, a prostě za něj tu volbu udělala.
A zcela mimo obuvně-šatní téma (naše dítě se zdá zatím nejvíc preferuje stav ošacení prostý) - po týdnu ježdění s kočárem absolutně nechápu, že krom kol a nějaký boudičky nemá každej kočát držák na nápoje, to by normálně mělo být v povinný výbavě!
Zina mam pocit, ze se to da prikoupit a namontovat na "riditka", ale je fakt, ze by to mohlo byt uz pri koupi jako soucast. Nevim, jestli to nektere sportaky nemaji?
Pinot Noir No k tomu asi taky dojdou! Ale zatím jsou docela slušný:-D
Zina samotný držák na pití se mi neosvědčil, když nakloníš kočár, leje se to ven. Mnohem lepší mi přijde organizer na celou délku madla, ten zůstane pořád vodorovně. A vejde se tam kromě kelímku i mobil, klíče, kapesníky, tři kameny, šiška... ![]()
Já jsem měla takovy otevřený, ale delaj se i zapínací a míň infantilní 
Zina nas kocar mel drzak na napoje v zakladni vybave, akorat stejne jako na oblekani mela slecna na kocar stejne vyhraneny nazor a jezdit s nim az na vyjimky nechtela, takze jsem si te vymozenosti moc neuzila ![]()
žluťásek mne už pak na sportaku ty věci na madle nějak prekazely, ten držák na pití jsem si koupila, ale nějak to v tom blbě drželo a vadilo při častým skládání do auta, docela brzo se to rozbilo
Zina to s tema botama, to si vylozene rika o scenu z frustrace a unavy. Nedavno jsem vlezla do nakupaku, tam v jednom hlucnem krame s hadrama sotva trilety chlapecek knoural, ze chce pryc. Maminka mu tam vysvetlovala, ze tam prece chtel, tak ted to musi vydrzet...No uplne vidim, jak to chteni probihalo:))
Gatita některý ty dlouhý scény jsou fakt nepochopitelny, ze si člověk v duchu rika, Tyjo, ty už měli bejt davno pryč!
Vari naše dite docela často nějak zrakvi tatínek, tak ona pak chodí, ukazuje si rucicku a rika Tata!!! No a tuhle jsem ji zrakvila já a stejně rikala, ze tata!!!!
Potrefenáhusa ten chlapecek tam ani zadnou scenu neudelal, spis se mu tam nelibilo. Jen mi prislo pozoruhodne, jak to ta matka navlekla, ze jsou tam v podstate kvuli nemu (v tom obchodaku). Jako chapu, ze je potreba si nekdy nakoupit hadry a ze neni mozne pokazde evakuovat hned, jak dite zaveli k odchodu, ale tohle me zaujalo, musela bys tu rozmluvu slyset:)
Gatita jo, já to teď myslela na jednu scenu s pretazenym ditetem na hřišti, kdy ten tatínek tam neustále setrvával a vysvětloval...a kupodivu se to nelepsilo
Zina PS gratuluji k prirustku do rodiny, drzim palce, at se brzy szijete, verim, ze to spolu budete mit dobry![]()
Potrefenáhusa jo, promin, nebyla jsem si jista, na kterou cast reagujes. Vzdycky to semelu div ne do jedny vety.
Jinak teda to, co popisujes, dela i muj muz. Asi si poridim nejakou prirucku, abych se poucila, co se ma delat, kdyz maji rodice dost odlisne pristupy k vychove. Ted na dovolene jsem se z toho malem zblaznila uz. Deti s nim proste vubec nefunguji, doslova nam skacou po hlave, delaji strasne bejkarny, neposlouchaji, lezou po stolech, zas jsme rozflakali po restauracich x sklenicek, jsou nebezpecne sobe i okoli...na vyletech kolikrat neujdem ani 100 m, aniz by byl nejaky zasek
.
Blbe se to popisuje, on ma super pristup, ale tak pro deti 10+.
Gatita Hahaha, hele tohle dělaj naše děti, ale když jsme spolu oba dva. Jinak se sambem mají venku hotovou idylku, tuhle jsem za nima přijela na koupání později a pozorovala to a fakt rodinka k pohledání. Říkám, že jim seženu hospodyni a nebude mě třeba.
Karja tezko, rict, treba jsem ten rusivy prvek ja
. Ale myslim, ze ne. Oni mu davaji myslim dost zabrat, i kdyz je s nimi sam. Coz teda nebyva moc casto, tak mu to treba zas az tak nevadi. Navic on je ten typ, co mu nevadi skoro nic, tak ma tu tolerancni latku hodne moc vysoko. Coz je na jednu stranu super, protoze projde dost veci i mne, co by vetsina muzu nerozdychala. Ale u tech deti je to fakt blby, i pro ne samotne.
Gatita u nás je horší, když s nimi jsme oba. A muž teda nedává ty stavy, kdy jsou unavení a kvůli každé kokotině ječí. Ale musím kluky pochválit, jsme na dovolené a zatím to zvládají skvěle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí