Karja Popravdě, tam kluci nemluvili vůbec a já minimálně (ať žijou samoobslužné kasy). Ale možné to samozrejmě je, mohli pochytit aspoň něco do ucha.
Vše o těhotenství a dětech
brrr Podle mě tak jako něco pochytili, jakože se tím cizím jazykem normálně mluví:-D
brrr to je super, že se nebojí mluvit ![]()
brrr super sú ![]()
A pre predstavu, ako si tu žijeme ![]()

letfenixa úplná dovolenka![]()
Lituju vás teda, léto nic moc teda.
letfenixa Jestě, že se vám tam stan vejde. Lukášek vypadá spokojeně.
brrr vošiel sa, len sa nedostanem do skrine
letfenixa jste skvělí, jak dobre to zvladate, snad bude co nejdříve noha v poradku a budete si moct užívat léto!
brrr sikovni jsou!
Tabea takto zní to slovní hodnocení dobře.
Já měla zkreslené představy, nejenom tím našim, o kterém jsem si nikdy nemyslela, že je dobré, spíš wtf. ale taky tím, že vždy v rozhovorech psali, jak je to strašně pracné a vyžaduje to velkou invenci a úsilí toho učitele. Takto s tou metodikou mi to přijde super věc.
Malenge už to moc nezvladam, ale čo narobim, musíme to zvládnuť. Šťastie, že syn je drobný a zmestí sa do kocika a že je pohybovo kľudný, takže to behanie a skakanie mu až tak nechýba. Na ihrisku sa hrá v piesku a občas hojdacka.
brrr Podle mě tak jako něco pochytili, jakože se tím cizím jazykem normálně mluví:-D
No ale s tím jsem se už u dítěte setkala! Z bilingvni rodiny, ale nechtělo se bavit tím druhým jazykem, protože ho znalo jen z (nudného) skypování s babičkou. Rozmluvilo se, až když zjistilo, že tak mluví i jiní lidé a úplně běžně.
Blahopřeju, to je super ![]()
Mohučanka Já jsem hlavně ráda, že se nebáli mluvit, i když nějakou hodně basic angličtinou.
letfenixa myslím, že to opravdu zvládáte moc dobře, v rámci těch možností. Obávám se, že u nás by se sedělo u tekevize. Je to fakt na nic, takhle na léto, které je pro děti nejlepší na skotačení venku celé dny, mrzí mě to i za vás. Ale je fajn, že je malý klidnější, tím se mu to určitě brzy zhojí a bude zase dobře. Držte se!
letfenixa je mi vas moc lito. Snad zdravotni potize brzy odezni. Co jet treba vlakem na nejakou vyjizdku, den by lepe utekl. Ale je to narocne, v podstate clovek jen vymysli, jak co nejpracneji zabit cas, ktery vlastne ani nema...mam s tim letos bohate zkusenosti
.
A film Mysi patri do nebe jste uz videli? Pry je to hezke, ted to je na Aerovodu, chystame se na domaci promitani:)
Gatita práve rozmýšľam nad výletom do Raj.Teplic, len sa musíme vrátiť tak, aby si syn poobede pospal.
Dnes sa chystáme do kina.
letfenixa To je super, že si to děláte hezky! V tom písku se mi osvědčilo nakoupit taková ta levná zvířata v pepcu a dcera si tam dělá zoo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí