žluťásek Tak ono i sepsat to sem taky chvíli zabere, psát ještě jinam, to už sežere dost času. Moc děkuju za ty recenze, zas potřebuju minimálně 2 hry (ostrov koček a pelíšek).
Je to tu drahý!
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek kočičí klub je naše oblíbená ![]()
Len drahý moc! Pelíšek je úplně ňuňu, já jsem tou hrou dost nadšená. Ostrov koček jsem dlouho přehlížela, moc se mi nelíbila ta grafika a bála jsem se, že obří krabice znamená těžká hra. Ale je to fakt pěkný.
Len pelisek se dá hrát i v jednom! ![]()
Potrefenáhusa Takže si ji můžu přát k Vánocům!![]()
Jogurt ma spatnou barvu, piskoty spatnou velikost a plena spatny obrazek. Jeste neni ani devet a uz jsem z toho jekotu ohluchla.
žluťásek dakujeme za tipy! ono keby sa ti to nechcelo cele vypisovat tak mozes skopirovat to co si dala sem ![]()
![]()
žluťásek diky, uz to googlim, dúfam, že raz by to mohlo baviť aj tie moje divé deti. A hru Strazcove lesa poznáš? Vyskočila na mňa pri hľadaní, a páči sa mi ta vizuálna stránka:)
Potřebujeme spacák (outdoor) pro Rostíka, má 100 cm, použití jen v létě. Máte prosím někdo tip?
Len driv!
dzizisketa já dětem koupila nějaké obyčejné dětské spacáky ve sportissimu. Asi to není bůhvíjaká kvalita, ale nestěžovaly si :) a na léto to stačí.
olivieraa taky znám jen ten vizual, nehrála jsem. Já se k těm novým hrám dostanu jen co koupíme do knihovny, mám asi 60 rezervaci ![]()
Ale mám radost když má někdo z her radost, tak já večer napíšu další, co hrajem. Tentokrát třeba dětský pro předškoláky :)
dzizisketa Máme spacáky Boll Patrol Lite. Jdou prodloužit do 150 cm, kluci je mají tak od tří let. Mimochodem, jak moc na něj spěcháš? Po prázdninách se jich budu (spacáků teda) zbavovat, letos už jsou jim na doraz.
@žluťásek potom som si všimla, že bola ocenená na nejakej sutazi. Tak sa budem tešiť na ďalšie recenzie :) (A na čas, kedy obľúbená zábava u nás nebude mlátiť sa plysakmi)
Děkuji za nabídku, ráda je od tebe odkoupím. Na konci srpna jedeme na chatu, tam spíme na matracích ve spacáku. Loni měl ještě takový ten miminkovský bavlněný. Tak jsem to chtěla vyřešit už předtím,ale zase je to v chalupě, tak se to tam dá pořešit i jinak, takže ráda počkám :)
BTW s tím nalezištěm jsem to spletla, našli tam vážně jen domy, mea culpa![]()
dzizisketa Ok, se spacákem s vámi budu počítat. Kdyby něco, tak se v září připomeň.
K těm hrobům, myslela jsem, že jsem to popletla já. Četla jsem na IDnesu článek, že v jednom místě našli hroby z doby železné a u Fryštáku neolitické domy. No, trochu jsi mě znejistěla, tak jsem si to dohledala znova ![]()
Prosím vás, nedávno se tu řešil bezdotykový teploměr? Myslím, že Zuzuli nakonec nějaký kupovala? Vyrazili jsme mezi táborama zrelaxovat na víkend, takže dcera se v noci vzbudila uplně vařící, měla jsem s sebou jen takový cestovní teploměr do pusy a ten během chvilku ukázal 39 a to dcera fakt moc nespolupracovala a jen ho tak uzuzlavala. A nalepkovy, ktery mam moc rada, ale ten s hysterakem servala z kuze pryc. S klasickym rektalnim ted bojuje taky hodne, v jednom je to nerealna mise, takze asi potrebujeme ten bezdotykovy...
No a samozrejme od zitra mi zacina novy turnus, takze po 18 letech budu poprve chybet a jen se modlim, ze nam tam nekdo v minulych tydnech nedovlekl covid a v sobotu odjedeme na dovolenou... ![]()
711990 děkuju!
MPLee zatim jsem zadny nekoupila
nastesti mam zdrave dite.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí