Kokoska Já měla před lety nechodíci sádru na celé noze a to, co viděl doktor po jejím sundáni bylo taky výživný :-). Bílá chlupatá noha s atrofovanými svaly...
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Nebude snad! Má to fakt na ten týden/dva. Když bude hodně horké počasí, tak ji to nechám sundat už po týdnu. Jinak tak těch 10 dní snad bude dostačujících. To je k přežití a víc s tím snad nebude doufám.
999 pod sádrou se dějou věci
náš chlapeček to obrečel, než si nechal vysvětlit, že ty fleky zmizí, bylo mu asi 6.
Karja chudacek, snad to bude mít brzo dobrý. My byli moc spokojeny v tom koline, ale to mate asi daleko? Neděle odpoledne, nikde jsme skoro nečekali, na dětský chirurgii nejvíc milí a ještě dostala krasnyho plysovyho lemura, kterym ji úspěšně namotivovali k tomu se na tu nohu zkusit aspoň postavit (a prej je nemáme nikde moc chválit, ale fakt všude rychlí a příjemný, včetně rtg a naštěstí to nic nebylo)
Karja třeba by pak v nejhorším stačila nějaká sundávací ortéza? A malámalá je teda pěkně podlá ![]()
Karja môže dostupit, nemá ju pretazovat
Potrefenáhusa No Kolín není o moc dál. Ono to bylo večer a nějak jsme to blbě vyhodnotili, úrazy dělají nonstop i v naší okresce. Ale v téhle nemocnici jsme taky byli spokojeni vždycky, teď jsme šli taky hned na řadu, jen doktor byl takovej mladej a nevidel moc rozdíl mezi čtyřletým a osmiletým dítětem. Ty sestry byly bezvadný.
Potrefenáhusa No Kolín není o moc dál. Ono to bylo večer a nějak jsme to blbě vyhodnotili, úrazy dělají nonstop i v naší okresce. Ale v téhle nemocnici jsme taky byli spokojeni vždycky, teď jsme šli taky hned na řadu, jen doktor byl takovej mladej a nevidel moc rozdíl mezi čtyřletým a osmiletým dítětem. Ty sestry byly bezvadný.
letfenixa Takže takový belhani se po doma....:-(. No ať vám to utika,máte to dlouhý.
letfenixa to je dobry napad :)) A dufam, ze dorazili v poriadku (trochu som ich tam musela natlacit).
Mrakoplas áno, je to v poriadku, ďakujem
Karja já měla kdysi tuhle lehkou sádru na kotník, na tři týdny, bylo mi teda 15. Jeli jsme na dovolenou do Francie, vylezla jsem s tím i na Eiffelovku:) Myslím, že za pár dní s tím budeš koukat, jak s tím běhá. Akorát do toho horka je to blbé.
Tak nevím, jestli ty naše kamínky bude chtít vůbec někdo najít. ![]()

Pinot Noir tsss, stejne se s nima nejspis nebudete schopni rozloucit:))
Ale remeslne zvladnute to mate dobre!
Gatita nechce je dát, to je pravda. Ale vybral prý "nějaký škaredější", a ty chce někde zanechat. Stejně ale doufá, že tenhle najde babička, ten Martin, tenhle tatínek, tento Hanka... Asi jim je přidělíme rovnou ![]()
Evaeva Jj,ale ona by s tím chodit vůbec neměla, ale říkali že doma propojit pár kroků může. Ona spíš v zapomene že to má, takže dneska že zahradní houpačky vyskočila a vyběhla....no daleko nedoběhla. Tak snad se ještě někde nedorazí!
Karja jojo, ze začátku by to určitě měla šetřit. Ale zároveň si myslím, že, jak to má fixované, že by jí to mělo podržet. Za pár dní to bude dobrý, děti se rychle hojí. Já pak tu sádru i dřív sundala, páč jsme dojeli k moři:) Ale to bylo třeba o tři dny z těch 21.
Evaeva No vyhlídka počasí mě trochu zneklidnuje, přemýšlím, jestli by ji po týdnu nemohli dát nějakou sundávaci dlahu... Ale na zprávě se píše týden až dva....tak sakra můžu to brát i jako fakt jen 7 dní?:-D
Karja já myslím, že jo, jestli nic nenašli. U mě měli podezření na zlomeninu nebo něco s vazy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí