dynda u nás poznají holčičky, co je čí oblečení. V jeslich učitelky oblečení očuchávaly. Jak měly ty děti pořád na sobě nalepený, tak věděly po čuchu.
Ve škole jsem našla ve sběrný truhle synovu bundu. Ležela s tou nálepkou s celým jménem a třídou nahoru. Takže to je spíš k tomu, aby vlastník mohl poznat, resp. nárokovat svoje věci, když je najde. Když je najde někdo jiný, tak skončí v truhle. Což teda bylo super, když zhruba do Velikonoc neměli rodiče do školy přístup a dítě by do truhly muselo vlézt, aby dosáhlo na dno...
Vše o těhotenství a dětech
Karja jojo, to si přesně myslím.
Tabea jojo, to mi vyprávěl kámoš, jak nelegálně pronikl do školy, když prvnáčkovi došly druhý týden mikiny.
Karja Přesně jak u nás. 4 dny ve škole, tři mikiny v tahu. Teď jedna po 8 měsících vylezla, když dítě na konci školního roku prvně donesl domů tašku s tělocvikem. Sice jsem se po ní ptala, ale hoch je jak tajnej agent. Nic neví, nic si nepamatuje, nic neviděl. ![]()
Věci na TV jsem z něj za celej školní rok nevylákala...
Já někde četla, ze vychova holcicek je dramatictejsi, zatímco kluky je tezsi udržet nazivu...
jinak nevim, mne to naše dite přijde od mimina nějak porad stejný
, nedokázala bych pojmenovat separacku ani období vzdoru, jestli byla nebo teprv bude
jinak teda mi přijde, ze ty rodiče s hodně tvárnejma detma maj často pocit, ze je to jejich zásluha a výsledky výchovy a maj tendence udílet rady, který trochu traumatizujou rodiče toho protipólu ![]()
Potrefenáhusa Jo, přesně tak! Jako někomu se povede mít aspon to druhý dítě nepoddajný, ale jakmile má někdo dvě....konec, konec. Aspon že se segrama jsme měly všechny děti tak nějak stejný a nikdo nikomu nemá tendence radit.
jinak teda mi přijde, ze ty rodiče s hodně tvárnejma detma maj často pocit, ze je to jejich zásluha a výsledky výchovy a maj tendence udílet rady, který trochu traumatizujou rodiče toho protipólu
Do kamene tesat!![]()
Potrefenáhusa tak my máme asi křížence holky a kluka
Jako ona je dcera fakt hodná a šikovná, obvykle pořád dobře naladěná, ale musí se vědět jak na ní a uplně jako tvárné dítě bych jí nepopsala. A plně si uvědomuju, že zásluhu na tom nemám žádnou a jen moc doufám, že dvojka bude podobná.
I když někdy mě stojí hodně sil jí nechat ať si všechno co chce zkouší sama a trpělivě dohlížet. A když se neudržím a pomůžu, začne se hrozně vztekat... Třeba dneska, že jsem si dovolila domazat jí obličej krémem. Chtěla sama.
711990 a byla to asi fakt ta 7. nemoc. Dcera je skoro bez pupínku a začíná jíst a mě se objevují pupipnky na chodidlech a dlaních a pěkně svědí ![]()
Karja já hlásím, že máme dvě celkem poddajné, ale považuju to spíš za výhru v bingu.
Potrefenáhusa u nás ta separačka objektivně byla celkem v pohodě, ale protože to od narození byly velmi odložitelná mimina, všimla jsem si výrazně.
MPLee Jejeje, to je tedy smůla, že jsi to chytila!
MPLee tak jeste ze to mas jen na koncetinach a snad ne v puse! Na tech rukach to bylo rozhodne snesitelnejsi
Potrefenáhusa tiež mám krizenca, udržať ho nažive je bez problemov, zato je dramatický. Separacka trvala cca 4-5 rokov, takže som si všimla, že teraz už dokáže byť s niekým iným aj bez obvyklých srdcervucich scén.
Sambo dnes jel s dětmi do hospody na takové té retro karce s pletivem. Prý byly uz líný chodit, ale on se tam prej prostě musel dostat:-D.
letfenixa No jako dneska starší řekla, že s babičko a dědou nikam na výlet nejede, ani na zmrzlinu. Ani do obchodu s nimi nechce jít, prostě nikam. Na podzim jsem je zapsala na kroužek, jsem na to zvědavá, jdou ale obě dvě, asi rodiče stejně muzou přihlížet je to pro děti 3-6 let tak to si jich tam asi nenechají bez dozoru.
Pred mesiacom, pri príjme do nemocnice, Lukasko vážil 16 kg a dnes 17,5!
letfenixa to uz je mesic, to to leti! A jak to s vama vypada?
Kokoska bola som včera po výsledky a dr. mi po telefóne povedal, že všetko má negatívne, avšak v tých výsledkoch vidím zvýšené hodnoty tej choroby, s ktorou nás prepustili, ale teda nižšie ako pri príjme. Koleno stále mierne opuchnute. Chce behať, skákať, tak už ho nevyvazam v kociku, hoc to by chcel.
Karja my máme tu výtvarnú pre rodičov s deťmi a ešte ho prehovaram na krúžok v cvč, kde to vlani nedával bezo mňa, takže tam bol 3-4-x.
letfenixa tak at uz se to da do poradku, Lukasek si zatim asi leto moc neuzil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí