Já mám za sebou dva marieu dny v kuse, dneska mě čeká třetí a myslím, ze víkend bych nejradši prospala (bohužel ne)
Vše o těhotenství a dětech
MPLee Tenhle přerod jsme kdysi zažili taky, i jsem tu o tam taky psala
Často se slzou v oku vzpomínám na to, jak jsem cely den jen rozdávala pokyny a batole je bez řeči plnilo, snědli všechno co jsem mu předložila a vůbec. Překážky byly akorát fyzický. O to víc mě teď štve, ze fyzický překážky už padly, ale zato dítě absolutně nedělá to, co bych já chtěla a potřebovala
Zase nutno dodat, ze ta kritická fáze na zabiti trvala asi dva týdny, pak už to bylo snesitelný. Jen už to není to úplně tvárný batole, no.
Zase nutno dodat, ze ta kritická fáze na zabiti trvala asi dva týdny, pak už to bylo snesitelný.
![]()
Tvoje dítě je opravdu úkaz!
Počkat, nebo spíš ty moje? ![]()
Pinot Noir a) je správně!
Potrefenáhusa já si to myslím taky, že se po nemoci vrátí do normálu. Dneska si nechala vyčistit zuby!
Pinot Noir já si jsem plně vědoma toho, jaký mám štěstí na přizpůsobivé dítě. Však ono mi to číslo 2 vrátí ![]()
MP Meri no když ona dělá scény výhradně kolem jídla. Jinak si dál sama oblíkne plínu a podá upadnutou hračku, donese kapesníky a namaže si břicho krémem. Takže doufám, doufám, že se ještě aspoň na rok vrátí do svého standartu
Dneska teda už k snídani snědla lívanec, 5 plátků šunky ( nedávno jsem tu psala, že šunku bych jí jen tak nedávala?
), vypila 2 sklenice mlíka a sklenici džusu. Takže se snad blíží lepší časy a vyrážíme na opuštěnou pláž do stínu.
Potrefenáhusa my ted taky mame same marieu dny, zrovna jsem si rikala, cim to je. Je to asi tim, ze mam obe deti z domu
. Jeden je na primestskem tabore a druhy ve skolce. Sice jen na dopoledne, ale ja i tak citim, jak se mi dobijeji baterky. Hodne jsme pak venku, nekam vyrazime a kolikrat se vratime treba az v devet, ty vecery jsou ted krasne, nechame se proste unaset tim, co se kde namane nebo koho potkame. Zaklad je byt venku, jedno kde, hlavne ne doma. Aspon u nas to tak funguje.
Gatita u nás ty imuniglukany fungovaly, ale musí se to dlouhobe. Asi to funguje, protože imunologička varovala před tím, dávat jim to pořád, prý ten nabuzený imunitní systém taky není úplně dobře.
Ještě pořád se můžeš nechat odeslat na imunologii, jsou i účinnější léky. Já nezkoušela je to info od lékařů.
continuity my nemame zadny problem, rekla bych. Jen jsme letos byli proste nejak furt nemocni, ale ne vic, nez co tak vidim v rodinach kolem. Letos asi byla nemocnost vysoka obecne.
Syn sa ma dnes spýtal, prečo sa babka, keď je moja mama, ku mne nespráva pekne.
![]()
Ale přijde mi skvělé, že jsi dokázala přetnout ten řetězec a syn ví, jak se má máma k dětem chovat
.
Anema ďakujem. Jej prístup k ľuďom ma učí, ako sa nespravat.
Gatita já mám staršího na táboře příští týden, ale to se naopak bojím, že bude blbý, protože mladšímu odejde parťák. Oni si teď spolu tak krásně hrají, že se ani na tu školku netěším. Mladšího se mi totiž podařilo upíchnout jen na dva dny.
Děkuji za radu s fixkou. Rostík se teď nějak vytáhl, takže jsem se vrhla na nákup tepláků a mikin a softshellových kalhot. A až se vzbudí, změřím mu nohu na papuče a budu doufat, že noha mu za ty dva týdny do začátku školky nevyroste.
dzizisketa Stačí! Já se teda snažím podepisovat co nejvíc věcí s ohledem na učitelky. Ony to někdy musí řešit, co komu patří, a hodně jim to pak tu práci usnadní.
dzizisketa nám odporučili dať ako prezuvky letné sandalky, ak sú ešte dobré
dzizisketa jojo, přezůvky taky budu muset objednat. Už to začíná. Pak ještě přeměřit celoročky.
MPLee Jedna moje známá měla takhle super vysmate dítě, pak další v jeho asi 16 měsících. No a jako ona mi furt s kamarádkou říkala, že je takhle super vysmate, že ona sama je taková optimistická tak přece ta holčička je taky. No to chceš slyšet s těma mýma urvankama, že jo:-D. No a ji se to první po porodu nezačalo vztekat, ale normálně zmelanchovatelo:-D. Jakože najednou bylo furt takový ani ne ukriceny, ale tak jako smutný, ztichly. Takže někomu se nestane nic a je furt happy, někdo má ty proměny různý. jo a taky znám chlapecka s obdobím vzdoru asi 2 měsíce:-D:-D, to taky není špatný
Karja já si žádné extra období vzdoru nepamatuju, jakože by na všechno říkali ne jen tak z pleziru. Pro mě nejhorší bylo období, kdy začali mít svůj názor, zároveň měli separačku a rozum žádný, to bylo okolo roku. Od 15m je to pořád lepší. Já si teda genderově nekorektně myslím, že s kluky je to jednodušší, že holky se vůči matkám víc vymezují.
Evaeva No jako holky jsou tvrdohlavější a víc takový hysterický. Těch rozumějších kluku je víc řekla bych.
Karja jojo, to si přesně myslím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí