MPLee ja boty pro deti moc neprecenuju, snazim se kupovat v kategorii detskych "rozumnych," znacek,ale cim jsou deti vetsi, tim casteji sklouzavam k obycejnym teniskam. Ale musim rict, ze i pro toho starsiho 7leteho mi porad prijdou vhodnejsi tenisky superfity nez treba adidasky, ta detska noha v tom sedi zkratka lip, i kdyz vypadaji podobne a vydrzi taky stejne (malo). Conversky jsme jedny taky meli, nevim, co me to napadlo, jsou tezke a neohebne, i dost neprakticke. A ty ruzne tenisky ze sportisima, adidas, nike, co obcas vidam na batolatech, mi taky prijdou dost nevhodne.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa tys někde psala myslím že má nohu 6,4cm, to mi nepřijde nějak moc, když to srovnám třeba s příšerkou, tak ta to měla myslím podobně a nosila vždy úzké boty.
tak ono asi záleží na ty dylce k tomu, ne? Aktuálně naposled jsem namerila 13,2x6,4 a když se podíváš na ty tabulky, co uváděj na různých eshopech, tak většina těch bot ve velikosti 22-23 je proste užší, ono teda záleží i, jak to zmerej, a kazdej shop to má trochu jinak, ale třeba ty oblíbeny ricosty maj na šířku v tyhle velikosti jen 5,5, nebo ty protetiky, co tu všem tuhle přišly na širokou nohu, maj v ty 22 jen 6,1

Gatita já jsem tuhle ve sportissimu byla, podivat se, jestli tam náhodou nemaj ty seacamp keeny, protože mi v těch mini velikostech taky přišly neohebny a chtěla jsem to osahat (nemeli), tak jsem tam koukala na ty niky a přišly mi fakt úplně strašně tvrdy a krom toho měli dost vyvýšenou patu, a to mi pro ty batolata přijde fakt mimořádně blby, jak to meni těžiště těla
Potrefenáhusa to jo. Navic jsem dost konzervativni a trpim neduverou vuci nekozenym botam, coz je pripad vetsiny techhle bot. Proto jeste nemame ty kolektivni keeny, i kdyz verim, ze jsou dobre udelane. Vlastne ani ty superfity, co v posledni dobe kupuju starsimu, uz nejsou casto kozene (maji myslim jen kozenou stelku), ale sedi moc hezky, tak to asi neni nejdulezitejsi kriterium.
Potrefenáhusa ja jsem ted osahavala ty Keeny ve vel 21 a ve vel 30 a to byl neskutecnej rozdil. Ty maly byly jak kamen..
711990 Jj, počká si ještě
Potrefenáhusa jo, mladší je má letos poprvé a má k nim ještě jedny jiné sandály
Potrefenáhusa starší měl taky takové rozměry a fakt to je širší noha. Teď má vel. 29 a na šířku asi 7,2, takže se to trochu "zlepšuje"
Potrefenáhusa jo ona má takto malinkatou nožičku?
Krtek má cca 15cm, tak jsem si říkala že třeba bude mít o chlup menší, ale nenapadlo mě že o tolik
Mňa úplne mataju tie vpadnute clenky, vôbec neviem, či to syn ma alebo nie ![]()
A ma širokú nohu s vysokým priehlavkom, zatiaľ čo ja mám užšiu s nízkym a je to sranda, že proste niektoré topánky vôbec neobuje.
Evaeva jasně, to pak dcera asi dostane taky klasické pohorky. Teď jí ještě bf tenisky stačily. Ale batole, co umí udělat sotva 3 kroky, rodiče ho lanovkou v kočáru vyvezou někam na travnatý plácek a tam vypustí, tak to prostě kotníkové pohory nepotřebuje, no. BF pohorky dělají, ale jsou drahé, jestli, tak je budu třeba brát na bazarech...
Gatita tak dceři bohužel sedí jen ty Affenzahn, který jsou prostě drahý. Ale aspoň hezký a dají se dobře prodat/koupit na bazaru. Jinak kamarádka si chválila i tenisky z decathlonu, nějaká ta řada I learn?
letfenixa vbocene kotniky bys poznala. Ony teda u deti obvykle souvisi se slabym brichem/diastazou a spatnym drzenim tela. Takze se nutne nemusi odporovat s bf botama, ale takove dite patri na fyzio ![]()

letfenixa vbocene kotniky bys poznala. Ony teda u deti obvykle souvisi se slabym brichem/diastazou a spatnym drzenim tela. Takze se nutne nemusi odporovat s bf botama, ale takove dite patri na fyzio ![]()

MPLee jo, to souhlasím. Já bych ani kotníkové nekupovala, nízké by úplně stačily, ale syn si vybral. Příští rok asi koupím oběma ty Keen Chandler cnx, ty měl mladší a byly naprosto dostačující.
Kdyz uz se tady debatuje o barefoot a jinych botach... Mam dotaz, ktery mi uz delsi dobu vrta hlavou. Vy, co mate birkenstock pantofle, zvladate v nich nejak vic chodit? Ja kdyz byla na konci lecby hodne otekla po kortikoidech, tak jsem z celeho botniku nazula jedine siroke arizony, ktere jsem mela driv jako prezuvky do prace, a ac jsem v nich chodila jen do nemocnice a jezdila mhd, tak me silene bolely nohy a narty z toho, jak je ta podrazka uplne tvrda a neohebna. Bylo to jako chodit na cihlickach. Nazout pak zase barefoot bylo uplne lecivy, jak to chodidlo zacalo zase pracovat, hybat se... Jinak ja nosim barefoot i ve meste, malokde je hladky asfalt, spis ruzne trhliny, diry, kaminky, dlazba, kocici hlavy, mlatove cesty, ono je co citit chodidlem i v Praze. I kdyz ty uplne slupicky nenosim.
Sairon Ne vůbec:-D Tak dalece fakt nejsme, detskej pokoj asi vynecháme zcela:-D:-D. Ale v tech bydlenkovskejch skupinách jede dost mainstreem tak asi nic jinýho jen tak nenajdeš. Spíš bych se zkusila přes nějaký zajímavý věci se proklikat na pinterestu.
Tabea dakujem, no on je fakt neriadena strela, ktorej mam pocit chyba nejake kolecko, ktorym ludom docvaknu suvislosti a nasledky..taketo veci riesim niekolkokrat denne :(
Zuzuli hm, ja mam gizeh a mayari a nenosim od aprila do oktobra prakticky nič iné a nohy ma nikdy neboleli. Nechodím zase nejak moc, bo s mojou staršou to veľmi nejde, denne mám tak okolo 6-8 000 krokov. Ale keď idem len s mladšou na prechádzku, tak dám o dosť viac a nohy teda ešte neboleli. Ale ja som na nohách nemala nikdy žiadne bf
Zuzuli já je nosím celé léto, nohy mně z nich nikdy nebolely, jsou to moje oblíbené boty, na které se těším od března. Ale mně asi hlavně vyhovuje, že mají dost místa na prsty. Já potřebuju buď bf boty nebo naopak ortopedickou stélku, takže asi proto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí