Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 21:17

Evaeva To mi připomíná, že holky hrozně chtěly takovou houkající blikajici sanitku, co se točila v kruhu, pořád po tom na návštěvách šly....a pak to po čase po někom podedily, jako jelo to tady furt, nějak se mi podařilo vypnout to houkání naštěsti, ale byla to nejoblíbenější hračka. Než jsem tím jednou hodila:-D:-D. Jsem na to úplně zapomněla, jak jsem hrozná! 

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 21:21
Reakce na Gatita:

Kdyz vam majitelka apartmanu chce udelat radost a necha vam v obyvaku krabici napechovanou plne nabitymi zvukovymi hrackami, tahaci harmoniku a cinely. Neni to dobry!!

lituju, moc moc lituju! Ale bude hezky, určitě bude hodně venku.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 21:26

Evaeva Mrakoplas oni jsou tim uplne fascinovani, i ten temer sedmilety tu sjizdi old mcdonald has a farm z nejake plastove hracky. A ty cinely, kdo vymyslel ČINELY pro deti?! Navic jsme s sebou vzali mamu, ktera mi v pauzach mezi cinelama a mcdonaldem vzdycky poradi, at na ne jsem prisnejsi, ze jsou hrozne hlucni a rozjiveni

@Malenge - jsme hodne venku, je tu krasne a deti jsou hodne, jen v tom apartmanu to vzdycky nejak rozjedou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:02

Gatita činely mi pořád přijdou lepší než ty hračky, co hrají sami. Kluci mají stavebnici, ze které se dá postavit píšťala. Jako je to peklo, když si jeden vyrobí trumpetu a druhý si vezme foukací harmoniku, ale tyhle hrací hračky úplně nesnáším. Karja my je vykázali do jiného pokoje, to se fakt nedá, nestojí mi to ani za to, že se s tím zabaví na docela dlouho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:03

Mrakoplas no ta hlasitost, to je další věc

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:25
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:35

Jsem tady jediná, komu je vcelku jedno, jaký zvuk hračka vydává, pokud se tím děti zabaví bez mé asistence? I když ono to asi bude tím, že moje děti ty zvukové hračky kupodivu baví tak maximálně deset minut v kuse ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:40

DruI no mně to zapíná nějaké tlačítko v mozku, kdy mám chuť ty hračky vyhodit z okna a skočit za nimi Ani řev obou dětí najednou nemá takový efekt. To je nějaká evoluční dannost asi

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:40

DruI nejsi, ja teda pamatuju tu sanitku Karja  ta byla brutalni, ale i tak, hlavne ze to nebylo mamiiiiiii

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:51

DruI mně zvukové hračky vůbec nevadí, kluci se tím zabaví, na rozdíl od "mamiii, podívej..." to dokážu v hlavě odstínit a zůstane mi tam prostor pro vlastní myšlenky. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 22:55

DruI nejsi jediná! Moje dítě bylo jako miminko úplně strašně ubreceny, ale zvuková hračka ho dokazala na chvíli zabavit. Měli jsme jich fakt hodně

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 23:05

DruI Mně je to taky jedno, tu sanitku jsem rozlakala, že jsem měla nějakej afekt, byla v tom nevinně. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. srpna 2022 23:59

DruI mne by to bolo jedno keby sa s tym hrali v izbe ale oni s tym stale za mnou chodia kdekolvek sa pohnem! Dnes to dovliekli do spalne, odisla som z doraznym "vadi mi to" do kupelne a tam to starsi dovliekol zas! . a ta jedna je fakt strasne hlasita, Anema pasku by odlepili za par sekund bohuzial

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2022 01:03

Mrakoplas můj táta do hracího pianka té starší ségře dál pod reprák čtvrtku, ale musíš to rozmontovat, jinak to nejde. To pianko byla asi jediná hrací hračka, kterou jsme my i malá ségra měly, ta nesnášenlivost se asi dědí To pianko u našich pořád mají, teď se v něm nějak vrtal a ten karton odendal. Máma ho prý varovala, ať to nedělá

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 06:47

A co rozkladaci auto/tyranosaurus, co sam jezdi, rve jako dinosaur a hraje poutove disco podobne nahlas jako u tech kolotocu, to nekdo mate?  Dostali jsme ho od dedy, kdyz bylo synovi asi pul roku, nejdriv se ho bal, ale brzo se do nej zamiloval. Zustalo teda u prarodicu, at si tam ma to nebohe dite s cim hrat, a "najdeme" ho maximalne ob navstevu, to se fakt neda  

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 07:01

Myrtila to zůstalo u prarodičů je zásadní! 

zvukovy hračky taky nesnasim, ještě my je dostáváme s komentářem, ze se díky nim dite naučí mluvit/barvy/počítat....

mne asi nevadí ani ten hlasitej zvuk, ale jak to jede furt dokola a tlačítko je zmacknuty ještě než to dohraje ...

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 07:29

Potrefenáhusa No, uz tam tech zvukovych hracek mame docela sbirku  Mne vseobecne tyhle hracky nevadi, pokud nejsou moc hlasite, ale mame treba takoveho psa fisher price, myslim, ze ho mate taky, a ta nase verze je tak strasne blbe namluvena! Nespisovne, uplne blbe prelozene anglicke pisnicky, nedava to smysl, jenom se to rymuje, ale stylem sel/nedosel, to me teda dere moc. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 07:29

Tak u nás asi fakt nastoupilo období vzdoru v plné síle. Nebo období debila. Ale asi to nedáme. Jak jsme na dovolené, při té 7 nemoci dovolili jíst zmrzliny a sušenky místo jídla, tak teď kdykoliv dceru posadím ke stolu s jídlem, začne peklo. Vřískot "pálí pálí! Sůšu dej, zmrzku chceš, tam je sůša, nechci, pálí" pak začne vyskakovat ze židle, prát se se mnou a řvát "ruka au" když jí chytím. Ječí, i když se chci najíst já. Pak se většinou uklidní a jídlo normálně sní. Včera jsme uspávali 3 hodiny. Dítě, co si samo řeklo, že chce jít dělat hají, našlo si plyšáky, dalo mi pusu a oděslo s mužem za ruku do ložnice. Nechala si přečíst pohádku a pak začla vyšilovat. Zdrhala z postele ke dveřím ložnice, ječela jak smyslů zbavená, strkala do muže s řevem "haji sam" u dveří kňučela že chce pryc. Když jsme jí vypustili z ložnice, schoval se za gauč a ječela dál. Nakonec jsem ji přikurtovala do kočárku a usnula během minuty. Bohužel při pokusu o přesun do postele to začalo nanovo. Asi po půl hodině jsem si rezignovaně pustila televizi, že na to kašlu. To jí zaujalo, do 5 minut se uklidnila, vlezla si do postele, dala nám pusu a usnula  Je to ono? Tohle teda fakt asi nepřežiju. Nebo je to ještě něco jiného? Ona je v tu chvíli jak posedlá, uplně jiný člověk, než máme běžně doma

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 07:37

MPLee já bych to asi nijak nenazyvala, proste standard batole, asi už byla přetažená? To je vzdycky nejhorší 

samozrejme soucitim!

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 26. srpna 2022 07:38

MPLee Popisujes moji beznou realitu, do velky postylky dat malou nemuzu dat hlavne z toho duvodu, ze bych ji pak nahanela po celym baraku. Po roce jsem se odhodlala dat deti do jednoho pokoje a ty kraaaso, snad si brzo zvyknou. Poradila bych ti hodne vina a cokolady, ale ted si nejsem jista, jestli nejedes druhy kolo.