Zuzuli já mám už dost vychozený gizeh, chodila jsem o víkendu po městě, v sobotu 27 tisíc kroků, v neděli 18 a dobrý. S barefoot nemám žádnou zkušenost.
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli Já v nich teď v pátém měsíci těhotenství odchodila dovolenou v Americe, kde jsem měla denně průměrně 20 000 kroků. Taky jsem je teda úplně zdecimovala. Ale já mám nohy, záda i břicho v dost šíleným stavu ![]()
Zuzuli já mám Gizeh a nosím je taky hodně, klidně v nich ujdu 20km. Ale po celém dni se těším, až je sundám. To u těch bf ne. Ale teda už 2. mi praskly pod prsty, tak možná v nich chodím blbě...
Zuzuli já od března do října nosím gizeh a mayari, ale vzít si gizeh na dovolenou do Dubaje kde jsme přes den měli okolo 40 tis kroku, přes písečné pláže po kopce v ,,horách,, město, expo a podobně, no rekneme že to nebyl příliš dobrý napad:D jak už jsem je měla hodně ochozene z předtím, tak mě do ohybu pod brisky prstů napadl do mezirek písek a bylo to jak chodit po struhadle...ale jinak je stridam s koženýma converskama, a nízkýma goracema a pohoda.
MPLee já si myslím, že všechny nakonec prasknou pod prsty, právě jak jsou tvrdší a snažíš se je ohnout. Dost pomáhá, že to jsou pantofle a ta noha se může ohnout bez boty. Mně v místech ohybu prstů prasknou skoro každé boty, ne jen tak tvrdé jako birkeny.
Zuzuli podle mě to u těch arizon není stélkou a tvrdosti, ale tím, ze musis trochu vyvijet snahu prstama, aby držely na noze. Já v arizonach a madridech ujdu taky spis omezeny vzdálenosti, ale v gizehach (a teď mám sandalovou verzi Kairo) ujdu 10 a víc kilometru a úplně v pohode
MPLee mne přijde, ze je delaj s čím dal horších materiálu, mne první vydržely 8 let a nepraskly, nový pak praskly po mesici, takže jsem je vracela a teď další mám teď třetím rokem, jsou uolne příšerný, ochozeny pomalu na korek a praskly obe boty...ty Kairo mám měsíc a už to na vzorku taky vidím
Potrefenáhusa tohle je dle mého trefa. Madrid jsou boty, u kterých nechápu, jak v nich někdo muže chodit. Já nezvládnu ani par kroku, na noze to nedrží, i když se prstama snažím jak orel, když chytí mys, a ještě to pleska o patu
zato gizeh je střih, ve kterém muzu chodit cely den a jsem úplně spokojena.
Potrefenáhusa to je možný, já mám akorát "žabky"
Diky, rikala jsem si, ze to mozna bude i o zvyku. Ja v nich vetsinou uz nemohla ani dojit domu.
Nicmene mimo tema bot, ja a mala mame covid
ccelou dobu se nam to vyhybalo a ted to chytnem od nasich, co si privezli z lazni lehkou rymu a v pondeli malou hlidali, kdyz jsem byla na ct. Jim nic neni a my tu uz druhy den lezime s horeckou. A dite bleje ![]()
Potrefenáhusa asi jo, první mi vydržely taky x let. Pracovní pantofle daly celé studium a pořád jsou dobré. Dvoje Gizeh mi teď praskly, jedny po 2 letech, druhé po roce. A plastové Arisony taky, po měsíci. Ale reklamovat jsem je nemohla, protože už po měsíci byly značně flekaté od krve a hypermanganu a ožužlané od pacientů. No, tak je mám do porodnice a doma na terasu
Ale za ty prachy teda nic moc.
Karja pinterest jsem párkrát prohlížela, ale nenašla jsem tam nic jiného než herny s tou předraženou dřevěnou prolezackou případně matracovým bunkrem a trofastem/kalaxem po obvodu naplněným Grims duhama a panackama ![]()
Bych potřebovala spíš vidět nějaké ty české, upatlane pretekajici pokojíčky s.kobercem se silnicí ![]()
když se prstama snažím jak orel, když chytí mys
ale to je dost přesný! já je mám ráda, ale moc km v nich teda přesně z tohohle důvodu nenachodím, resp jsem to ani nezkoušela, myslím, že by to bolelo. zato plastový arizony jsou uplně nejlepší pantofle co znám
gizeh mi bohužel nesedí vůbec na můj tvar nohy, ale žabky mám crocs a ty jsou teda taky klidně na tůru, asi jediný který snesu v opravdu velkým horku kdy mi každý jiný boty odřou nohy (asi se nepotim mezi prstama![]()
MPLee chvilku mi to trvalo než mi došlo že tví pacoši jsou čtyřnozí![]()
jo a plastový arizony mám dvoje, ty první tak pět let a odchodily se mnou několik dovolených, prakticky bych řekla tak 3 roky jsem celý léto neměla na noze jiný boty krom v práci a celou zimu v nich chodila doma. jsou takový trochu "jetý" ale jinak jim nic není, a ty novější jsou jak nový (snad jsem to nezakřikla)
Zuzuli to je radost, drz se![]()
@Zuzuli ach jo
preju, ať to mate co nejdřív za sebou.
viktorka_od splavu já na ně asi měla smůlu a dost mě štve, zme je nešlo trklamovat. Proti tomu Crocsy mám jedny 15 a druhé 12 let a pořád jsou ok, i když trochu jetý, ale nejsou sešlapaný ani popraskaný.
Kdyz vam majitelka apartmanu chce udelat radost a necha vam v obyvaku krabici napechovanou plne nabitymi zvukovymi hrackami, tahaci harmoniku a cinely. Neni to dobry!!
kluci si teď přitáhli od švagrové jeden nějaké hučící rozkládací auto a druhý hrací panel z chodítka
Hráli si s tím jeden den, než jsme jeli pryč a myslela jsem, že mi praskne hlava. Musíme to brzy vrátit
Asi lepší než řvoucí mimino, ale jen o trochu. To se nás navíc už dlouho netýká.
Gatita sucitim! Takto dnes chcela svagrova detom urobit radost, vzala ich do kníhkupectva. Moja radost netrvala dlho, doniesli dve strašné, strašné zvukove knihy, z ktorych ohluchnem. Preco to robia tak hlasne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí