Myrtila Kaminek, nějakej hezkej barevnej.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila Jé, škatulka na poklady. Synovu jsem před lety zakonzervovala a někam uložila, jenže teď už nevím kam. Měl tam magnetky, nějaké staré mince, dřevěnou mini káču, zub ze žraloka, hračky z kinder vejce, angličáka..ona to byla teda stará plechovice od hašlerek.
Myrtila Už to mám, co takový ty levný minerály? Takový ty barevný kameny prostě a nebo jste líp nějakej brouk zalitej v něčem ve tvaru kamínků.
Starší právě v chodbě vysvihla komplet Matfyzaka na discu
:D
pamatujete na ten pondelni zachvat, ze si kostym Binga nevezme? Tak takhle jsme museli dneska na nakup. Odmita jinou cepici ![]()

MPLee
chvili mi trvalo najit dite!
MPLeekdy jindy, když ne teď ![]()
Já jsem dceři koupila v Pepcu "zářivou" sukénku, moje estetické já šlo blinkat za roh
ale ona bude mít děsnou radost.
MPLee Ani, taky jsem si říkala,co to na tom kočáře vizite za blbosti;-). Je to hezký;-)!
Moc dekuju za tipy, na mobilu se mi asi nepovede vsechny zminit. Ona ma rada hodne veci, akorat toho uz taky hodne ma, takove dite, co ma vsechno
Ale treba sklenenky, nebo neco zaliteho v pryskyrici, to by mohlo byt ono!
Držte mi palce, oddudlíkovávám menší dítě, už mi to začalo nějak lézt na nervy a s ohledem na ty zoubky....No tak snad to zvládneme všichni, už má "prokousnutý" dva ze tří a její frustrace narusta:-D. Já jsme byla ted tři dny sama s holkama doma, byla relativně pohoda, tak jsem se na to zazdrojovala.
Karja Drzim, drzim! Ja se k tomu odhodlavam uz pres mesic, ale zatim na to fakt nemam nervy a premejslim, jestli by me vysla draz moje psychoterapie, kterou bych potom potrebovala, nebo rovnatka pro deti.
Vari Ale oni jsou o rok menší než ta moje co? Hele moje děti mají takové jakože uzké čelisti a myslim, že by to bylo hodně znát....No a hlavně mě to začalo hrozně štvát, ta závislost se spíš stupnovala, a ted jsem v pohodě, nějak se s tím řvaním popasuji a snad to nebude tak hrozné.
MPLee No palec asi neprokousnu:-D
MPLee já teď starší vyráběla andělská křídla na skolkovy maškarak, ta to triko týden vyžadovala každý den i doma. Akorát že jsou z papíru, a k triku jsem je prisila, a párát se mi to nechce:D

Segru oslovil jeden známej, že její dcerka naučila tu jeho mluvit sprostě, prdel, hovno, že moc děkuje, že to jeho děti ted doma pořád opakují.....ehm nebyla to neteř, vítr vane odjinud :-D:-D. Prosim vás, tohle se řeší jak? Mám mu říct "cože, moje dcera?! No tak to absolutně neodpovídá, nemohly to vaše děti slyšet doma?":-D
Karja jak to jako chceš řešit?
Řekla bych akorát, že tě to mrzí. Že má starší bratrance nebo tak. Řekla bych, že to je jeho problém, jak mluví jeho děti doma. (Ne jemu samozřejmě)
Myrtila existují skleněnky, co potmě svítí..
Tabea ukaž! Ty asi potřebujeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí