Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 22:34

Mrakoplas já jim lhát neumím, tohle bych asi nedokázala. Naštěstí jsme to vyřešili i bez toho. Mladší těch dudlíků zničil taková kvanta, že bylo jasné, že jednou prostě řeknu, že další nekoupím. K jeho smůle si poslední zničil na dovolené, já byla ochotná mu ho ještě nechat, než si zruší denní spánek

Jos starší měl dudlík pár minut denně, ale na usínání, závislý byl dost. Trvalo mu se odnaučit, ale tím, že si koupil tu hračku, tak neměl na výběr, no. Před tím jsme se tam byli podívat minimálně třikrát než se definitivně odhodlal. A vybral si kuželky, taková blbost, do teď mě doma štvou 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 22:34

Tabea díky díky! Tam zajdu.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 22:53

Mrakoplas Jj přesně takhle jsme to udělali s velkoumalou my. Trochu jsme ho poničili a řekli jsme, že už je veliká, má všechny zuby a to už se pak dudlíky rozkoušou a nedají se nosit. Je to lež, ale má to hlavu a patu, protože tuhle se nějak ségra na toho dudlika ptala a říká mi, ,,no tak to ale nemusis čekat az si ho prokousne, to jí ho můžeš vzít sama přece,,:-D. Zas ono nějaké ty věci jako prokousla ti to kočka, vzal ti ho čert, tak ony zas jsou dost velké na to aby věděly, že dudlíku mají víc a co by s nima kočka dělala;-). Každej věk a každej charakter potřebuje něco jinýho, znám i deti, co se s rodičema dohodly a večer hodily dudlika do popelnice a hotovo;-)

Jos Jo no, já jsem čekala na znamení u sebe, že to dám! Hlavně to případne zrušení denniho spánku, tak teď se cejtim nějaká silnější:-D

Online Myrtila
5383 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 22:55

Tabea No je pravda, ze kdybych ji doplnila celou, dalo by se to asi pouzivat jako lampicka  ma objem asi 1,5 litru a naplnena je tak z jedne petiny, mozna i min. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 07:39

Prosím dva dotazy: 

rukavice - seženu někde prstové rukavice v co nejmenší velikosti? Ideálně nějaké funkční, nebo aspoň s protiskluzem? merino palčáky od Johy má vel 6-12m, ale krátkou šňůru a na odrážedle to klouže. 

Interaktivní kočička - nemáte doma někdo plyšovou kočku co mňouká a chodí a neni uplně šeredná? Nebo i jiné zvíře? Dcera dorala od dědy nejlevenějšího psa od vietnamců, štěká, chodí a vypadá jako kočka. Dcera si ho teda rozsedla, když se na něm chtěla povozit. Ale pořád mi ho nosí, ať ho pustim a chce aby chodil. Tak přemýšlím o nějaké kvalitnější náhradě, ať nemá jen samé vzdělávací dárky. 

Online Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 08:19

MPLee my máme úplně obyc palcaky z haemka a lindexu, určitě takových 6 párů a furt to někde hledáme, prstovy si zatím moc představit neumim, strkat tam ty mrnavy prsticky, který často kladou odpor. Jedny vlneny máme taky, ale ty trochu setrim :-)

(odpověď jak z mimibazaru na něco jinyho, vim)

Online Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 08:22

S kočkou taky neporadím, u nás si ten pobyt na topení včera poctivě odmakal oranzovej chudáček, ale vydržel dlouho a neslez :-)

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 08:23

MPLee a proč prstové? V palčácích je tepleji, na odrážedlo jsou podle mě lepší.

Offline Karja
44859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 08:35

MPLee Kamarádky mají kočku z Pepca, vydržela jim už dlouho dlouho. Naše si to taky přeji. To vygooglis různě po hračkářstvích v různých cenových relacich:-D. Teď v tom Pepcu už asi taky není;-(

Online žluťásek
8871 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:18

MPLee já jsem zrovna tenhke týden viděla v hračkářství co je v quadriu, asi Sparkys? Šedá, hezká, takovej docela realistickej vzhled, líbila se mi. Cenu netuším 

Offline Gatita
8663 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:18

Kdo tu prosim resil ty Pokemony? Syn s tim ted taky chodi z druziny, povazuje to za svatost, ale nevi tomu hlavu patu (ve tride to podle me nikdo nehraje). Byl by to dobry tip na darek, ale nechce se mi to studovat. Koukala jsem na jakousi sadu battle academy, co se tvari trochu jako deskovka. Mate to nekdo, da se to trochu hrat doma? Nebo je to pro prvnaka pitomost a prvni tyden to povymenuje za karticky z happy mealu, nez pochopi pravidla? Uz si pripadam jako nejaky darkovy koordinator, ale muzem si za to sami, kdyz jsme detem zaridili svatky a narozeniny na Vanoce.. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:27

MPLee já jsem klukům koupila soft palčáky v hm, mají protiskluzovou dlaň, právě aby měli něco na kolo. Na prsťáky nemám nervy.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:28

Pinot Noir protože ona chce všechno dělat sama. Zapínat zipy, sbírat drobnosti a tak a v oalcakach ji to nejde a vzteka se. Plus jsem si predstavovala nejake funkcni rukavice, neco jako je na bezky/beh. Palcaky vidam jen ty klasicke pletene, nebo z tuheho softshellu. Na zimu do mrazu to neni, ale teď na ty teploty 5-8 stupnu...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:28

Gatita dárkový koordinátor, to je přesný! (Taky máme všechno od října do Vánoc )

Offline Gatita
8663 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:31

Evaeva u nas to ma jeden zari az Vanoce, a ten druhy to ma vsechno primo v tom vanocnim tydnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:32

Gatita no jaký si to uděláš

Online Potrefenáhusa
38947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:51

MPLee trochu se obavam, ze takhle mrnavyho spis nic nebude, plus teda se bojim, ze ji to nepujde ani v těch prstovych, sezenes-li

Online Pinot Noir
29990 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:52

MPLee myslím si totéž, co Potrefenáhusa 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 10:04

Gatita pokemon se sbírají a vyměňují kartičky. V tomhle věku vůbec nejde o tu hru jako takovou. Jestli mu chcete udělat radost, tak bych poradila v rodině koupit mu pár balíčků, případně album. 

Já jsem něco málo koupila, pak si něco koupili za kapesné (jsou starší), pak jsem jim teda řekla, že už ani za kapesné, že už je v tom moc peněz na můj vkus. Vzhledem k tomu, že to prostě povyměňují za kartu s hezčí obrázkem, ale horší kvality, tak prostě jen za tolik, co jsem ochotna peníze vyhodit z okna.

Ta pravidla jsem pochopila, že jsou komplikovaná, to jejich kamarádi vůbec nehrají 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 10:08

Gatita teď mi ještě došlo, že jsme dávali jako darek pokemon "lego", mají na německém Amazonu, to taky sklidilo úspěch. Pokud má dítě tedy rádo stavení