Evaeva máme tyhle, koukám, že amazon je má taky, ale 2x tak drahé
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori kridla su super, si sikovna! Tiez by som ich nechcela dat dole ![]()
Vari dudlik som proste v dvoch rokoch zobrala ked bol sambo prec a cistila som mladsiemu zuby (inak to robil on) a zistila, ze ich ma z dudlika krive. Dve noci som sa moc nevyspala a hojdala vecer v kresle. Ale to je pre teba asi tazko pouzitelne ked mas dva kusky :( Mas to fakt tazke s dvojickami, skoda, ze cloveku docasne nenarastu styri ruky :)) Neboj, ono sa to nejako vyvinie.
Karja ona ide za chvilu do skolky, nie? Mozno ta by to vyriesila, ked tam sa cumlik nemoze. Ci chces to riesit vopred, aby jej to nezhorsilo adaptaciu?
A stazujem sa, ze vcera sambo lahol a ja som mala ist zajtra s kamoskami na vikend, vyjde nam to vzdy len raz za rok
. Potrebujem na vikend vela vina.
Mrakoplas lituju tě!
Mrakoplas Ona jde do školky až v březnu, je to pozdě a predevsim a to by nic nevyřešilo, ona ho má na spaní a pak když se se mnou přijde mazlit, jinak ho nechce. No už se tady s tím perem.
A teda tvůj víkend, to je smůla!
Tabea díky. V českých eshopech jsem nic nenašla. Ale syn by byl teda nadšený ![]()
Mrakoplas Já tu asi za to dostanu sprdunk, že zmiňuju takový středověký metody, ale já jsem se taky nechtěla rozloučit s dudlkem, tak si ho po mně vyžádal čert, co přišel s Mikulášem. No a prý když jsem se pak po něm ptala, tak mi naši řekl, že jsem ho přece dala čertovi, a to po mě bylo takový definitivní, že jsem se už pak po něm nesháněla.
Tabea Svitici kulicky, ty by byly
Skoda, ze na to uz nemam moc casu, cekat na dodani z eshopu.
Evaeva Neco jsem nasla:
https://www.glass-sphere.com/eshop/rozsvitte-to-s-nami-fosforeskujici-svitici-koule.html (myslim, ze z tohohle eshopu jsem brala kdysi sklenene kulicky do prace, maji fakt ruzne vyuziti
)
a tady: https://www.glass-laser.cz/Sklenena-kulicka-svitici-ve-tme-20-mm-d1398.htm#detail-anchor-description
Zina starší syn vyměnil dudlík za novou hračku. Dlouho se k tomu odhodlával, pak ho sám vyhodil, ale stejně týden trvalo než se naučil usínat bez něj. Chudák dudlal ze spaní naprázdno. Mladší si ho rozkousal na dovolené, takže neměl na výběr. Ale takové problémy jako starší neměl, byl to spíš psychický závislák, ale chtěl ho ještě tak tři týdny. Myslím, že dobrovolně by ho čertovi asi nevydali ani jeden ![]()
Zina mne ho museli sebrat taky naprosto nasilu a dodneška si pamatuju tu gumovou chuť v puse, takže nejspíš mi bylo taky hodně, housatku jsem ho radši vůbec nedala
Myrtila no to jsem našla, ale odradilo mě, že nejsou dětské. Ale ještě to zvážím, do kalendáře by to bylo super!
Zina Náhodou, středověký super. Nebo máš následky? Koktání, pomočování? Dudlíkovej strom už nikdo nepoužívá?
Evaeva Mne po dopsani toho prispevku doslo, ze je vlastne ctvrtek a ne patek, takze by to dojit mohlo, tak jsem to riskla z toho prvniho a uvidim
Fakt me ty svitici zaujaly
No a kdyz to vyhodnotim, ze to pro takhle male dite neni, necham si je doma - mam tu jako dokoraci sklenenou lahev se sklenenkami, tak je tam kdyztak prisypu
(stejne jsem jich vzala o par kusu vic, ze si je do te lahve pridam
)
Tabea Ou je, mela jsem byt pomalejsi ![]()
Myrtila do tý lahve se jich určitě vejde víc ![]()
Uz jsem to tu zminovala, syn byl taky dudlikovy zavislak (na spanek denni i nocni). Jakmile zubarka vyslovila, ze se ji zda, ze se skus otevira, jeden dudlik jsem prostrihla a ostatni vyhodila. Nebyly mu ani dva. Prvni noc byla hrozna, druha lepsi, treti plakal uz jen chvili. Zuby uz ma myslim srovnane, aspon mi to okem laika prijde. Ja teda nevim, ja bych ve 3 letech asi uz na zadne znameni necekala. Dyt se muze ztratit, nebo ho prokousne sousedovic pes
. Jak uz jsem psala, jestli ma dite duslik v puse 5 min z celeho dne, asi to problem pro zuby neni, ale pak na nem neni tak zavisle a odboura se to celkem rychle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí