Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:09

Ty holínky Demar Mammut jsou zateplené už samy o sobě? Nebo je potřeba koupit ještě vložku?

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:10

Evaeva :-D Jako myslela jsem to spíš v nadsázce, ale ta poslední věta je hodně použitelná:-D. 

Offline Vari
2227 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:11

Karja V srpnu jim byly dva. Dudlikovej skus jeste nemaji, ale bude to peklo, jsou to zavislaci, kdyz jim ho seberu, tak nastava hysterickej jekot Ja chci duduuuu! A uz ted spi uplne na draka, nedovedu si to predstavit pak.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:11

dzizisketa No ony mají odnímatelnou vložku v cele bote, nic dalšího tam podle mě nenacpes, že by to bylo nepohodlné. 

Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:13

Karja

Super! To je přesně ono, díky.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:13

Vari Jj, tak tomu dej čas, malemale teď budou tři, právě od dvou jsem se na to vůbec necítila. Ten dudlikovy skus taky nemá, ale to už je pozdě stejně asi pak.  Ale má něco jiného co se mi nějak nezdá a celkově je prostě velká no! 

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:14

dzizisketa Jj jakoby je to taková ponožka vlastně. Prostě návlek. 

Offline Gatita
8663 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:14

Karja bych to neresila nijak, jak taky? Jednou mi neco vytykala ucitelka naseho dvouleteho syna. Tak jsem to odkyvala a to bylo vsechno. Netykalo se to tedy mluvy, ale toho, ze neposloucha. Jinak ale ty vulgarizmy jsou hrozne, mne to leze na nervy, a to sama nejsem puritan. Ale starsi syn si ted v prvni tride obohatil slovnik tak, ze jen ziram. Je to mnohem horsi liga nez ta "vase" slova a rika to ted doma porad, ma to fakt z te skoly. Pritom plna trida deti s temi lunch boxy plnymi kuskusu a sofistikovanych zdravych svacin, o kterych syn doma vypravi. Vubec mi to nejde dohromady s tou mluvou jak z pastaku.

Offline Karja
44858 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:19

Gatita Tak víš co, musí se nějak vymykat, a když nemůžou párkem musí takhle! Jj jasne, já to spíš myslela z legrace, kdyz mi třeba řekne takhle jako segre, tak člověk ví jak reagovat:-D

Offline Gatita
8663 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 14:21

A stezuju si, ze jsem nejaka unavena, pritom nic nedelam a nic nemam vyrizene. Znate ten pocit, jak se vam vsechny ukoly vraci a nabyvaji, misto aby ubyvaly? Vcera utrpeni cele odpoledne, se synem jsme sli k zubari na opravu zbyvajiciho kazu. Hrozna muka, s dohrou do vecera, a muzem jit znovu, protoze doktorka tam hned nasla dalsi kaz. A takhle to je ted nejak se vsim, doma i v praci. 

Online continuity
43460 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 15:00

Gatita v tom vyšším věku, to už ani není o tom,jak se mluví doma. Ty děti to někde nachytají a je to. Mladší mluví jak dlaždič. 

Teď máme novou nadávku: ty jseš toxická a to jsem si opravdu jistá, že od nas to nemají. Zato jsme to začali používat my s mužem. Děti tě obohatí.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 15:24

Gatita měli jsme teď pod skalou siestu, představ si ospale slunečné odpoledne...a do toho ticha se od starší ozvalo pěkně šťavnaté ku.va...

Offline Gatita
8663 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 16:13

continuity nam slovni zasobu deti obohacuji porad. Treba kosmetice uz rikam "maštění." Kdyz byly synovi tri nebo ctyri roky, tak se ho muz ptal, co si mysli, ze by mi udelalo radost k narozeninam. Tak pry treba nejake masteni na oblicej:))

Online continuity
43460 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 16:30

Gatita no tak ty dětské slova jsou jedna věc a to jsem zvládala chytat, protože to dítko vytvářelo se mnou.

Ale k některým pubertálním výrazům budu brzo potřebovat slovník. Slovni zasobu si rozšiřují rychlosti blesku. Kdyby jim takto šly i cizí jazyky. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 16:34

Prosim - satek/nositko po sté. Koupila jsem na doporučení pro miminko Pittari wrap. Pak mám po dceři nosítko Moisha qrow. Ten Pittari mi nicméně přijde debilní a asi jsem ochotná zkusit normální šátek. Nechcete se někdo nějakého pro novorozence zbavit? Nebo nějakého nosítka pro úplne prcky? Malý má 3,7kg, 50cm a 3 týdny

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 17:07

continuity Tak sprostý slova jsem doma tvrdě potírala, nějaký vole neřešila, ale jako ku...  , pi... to je strašný! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 17:28

Gatita u nás je soukromá škola, školný horentní, a když ty děti potkám (a slyším) u nás na náměstí, tak jsem docela ráda, že na to školný nemáme zrovna to náměstí rekonstruovali a fakt se nedalo rozeznat, jestli se dlaždičovi nepovedla kostka nebo jestli zrovna skončilo vyučování ve 3.A.

Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 17:51

MPLee

Chceš půjčit Vatanai Kipawa? Nebo úplně zbavovat se budu růžového Love&Carry.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 18:04

dzizisketa tyjo, tak kdybychom si mohli šátek klidně na týden/dva půjčit, byla bych moc ráda! Potřebuju ozkoušet, jestli by se tam malý naučil být a pak ráda koupím svůj. On začal mít takové odpolední neodložitelné 2 hodinovky a tahat ho v jedné ruce a u toho druhou rukou lepit nálepky nebo skládat lego moc nejde  dcera pak kňučí ať dám brášku do postýlky a on ihned po odložení pláče... 

Offline dzizisketa
9014 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 18:13

MPLee 

Jasně, můžeme se domluvit na předání. Je vypraný a poskládaný, ještě ho raději zkontroluju.