Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 14:49

A nekupovaly jste letos někdo takový kabáta nemáte link? Mně nakupování mco nejde, ještě nakupování něčeho, co se mi vizuálně nelíbí. Teď jsem teda viděla jednu výjimku u kamarádky, ale ta byla dost mimo moje rozpočtový možnosti.

žluťásek Na nohy mi zima není, mám marteny a silnější ponožky a zimu moc nevnímám, ale od kolen nahoru je to blbý, mám merinový triko s dlouhým rukávem, svetr, kabát, šálu, přijdu si navlečená jak pumpa a stejně je mi zima.

Já jsem zvyklá být venku docela dost, ale to chodím, a docela rychle, takže se zahřeju, ale tohle postávání je úplně jinej level.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 14:56

Jo, a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se vám s chiozením taky stalo, že dítě začalo hůř usínat a víc se vztekat. Jako možná je to náhoda, ale fakt co chodí, tak usíná ještě hůř než předtím, a taky je věčně kvůli něčemu naprdlej. Když pominu pochopitelný věci jako ukončení chůze směrem do řeky nebo hlavní silnice a nalodění do kočáru, tak se vzteká u každýho oblíkání a svlíkání, vzteká se, když ho dáme na nočník, a když ho z něj chceme sundat, tak taky.
Jako napadlo mě, že se s tou chůzí cítí jistější a chce si dělat věci po svým, ale s tím oblíkáním třeba začal prudit u věcí, u kterýc se dřív řehtal. A nemluvím o cpaní do kombinézy, ale o prostým úkonu sundání mikiny na zip.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:07

Zina u nás naopak s chůzí nejhorší období přešlo, ale obecně se s novými dovednostmi takové věci, co popisuješ, pojí. S tím vlastním názorem to asi jen tak nepřejde, ale to ostatní by se mělo usadit 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 15:24

Zina my toto období nazýváme "jdeme postát na procházku"

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 16:03

Zina Z presne stejnych duvodu jsem si letos kupovala boty s koziskem a zateplenou bundu. Taky mi to neslusi, ale je mi teplo . Mam kabat ale z outdooroveho obchodu, najdes i vizualne hezci, ted je toho vsude plno. 

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 16:24

Zina já mám teplej burtokabat z espritu, uggy a stejně mi je zima. Pozrebuju ještě termokalhoty nějaký, moje krizový místa jsou zadek a stehna 

je to vopruz, co, cekat, až postouraj klackem v louží a seberou par ulit...

vetsinou se ten spánek fakt zhorší, když nahravaj nějakou novou dovednost 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 16:32

Potrefenáhusa v tý zimě je vopruz skoro všechno, co se dá dělat venku Dlouhé procházky třeba do kavárny je nebaví, mladší nikam nedojde, a stejně se plazí jako šneci. Na kolo je moc zima, teď to moc nejde ani na odrážedle, jak jsou ty zbytky sněhu. Nejlíp se zabaví na hřišti, když chytnou slinu, vydrželi by klidně dvě hodiny, ale to je mi největší zima, z mobilu mi mrznou ruce a na čtení nemám moc chuť. No takhle skoro v únoru už toho mám dost.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 16:56

Zina Potrefenáhusa já si koupila merino spodní kalhoty a péřovej kabát do půli lýtek ma vinted. Kapát je hnusnej, ale naducanej pracým peřím a za 400  Až (jestli snad) na příští zimu zhubnu, tak si koupím nějaký pěkný. Jeden už mám asi 8 let, ale takový elegantnější no a letos ho stejně nezapnu. Boty jsem si nakonec koupila taky na vinted, Emu s vlnou a už vydržím všechno  Ale co případně zkusit tu péřovou sukni? 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:09

A naše mládě si zamilovalo jezdící pás. Po hodině jí musíme lákat na párky nebo sušenky v bufetu. Nechce skončit. Období "sama sama" pořád trvá  

na jízdu dolu se ale zatím nechalvá jistit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:26

Zina ja mam ten paperovy z cosu, je az po clenky ale kupovala som ho s 50 percentnou zlavou, teraz take zlavy myslim nemaju. Ale je fakt dobry, sice tensi ale to ja povazujem za vyhodu, ze nie je hruby michelin :)  

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:26

MPLee boží! My byli v sobotu na plácku ve středních Čechách, poprvé jela na pomě... Skončilo to řevem obou: malá už chtěla domů, zatímco velká ještě lyžovat.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:28

Potrefenáhusa na zadek a stehna nosím merino kraťasy (krátké spodky) od devoldu pod džíny. Je to velký rozdíl.

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:35

Mohučanka Js nosim merino puncochace z ms, ale nestaci mi to teď

uz chci to jaro 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:36

MPLee super! Taky jsem si to vodítko pořídila, díky za tip. Tenhle kopeček vypadá správně mírně, na té Chotouni je to celkem prudké.

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 17:57

Mohučanka malý dítě pokořilo o víkendu kotvu, čímž nám ulehčila existenci oboum dvoum:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 18:17

Ja sa obcas nestacim cudovat. Tie topanky po synovi si mala dnes jedna pani prist zobrat. Zdoraznovala som, ze sa toho potrebujem rychlo zbavit, zavadzaju mi. No a dnes sprava, ze je zima a nechce, aby jej syn (cca 2roky) ochorel, ze pride niekedy ked bude teplejsie. Kedy, na jar??

Podotykam, ze nemrzne ani nefuci. To nabuduce vysmarim rovno do kosa. Minule takto zeny spekulovali s hrackami, jedna si doteraz neprisla. 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 18:28

Zina Mně hodně pomáhá dát si pod kabát/bundu ještě tu jednu slabou péřovou vestičku. myslim, že je to lepší než mít teplý kabát. 

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 18:30

Já jsem teda už tak vyhořelá, že bezcílně ven už s jedním dítětem nechodím, když už tak se dvěma, at to je za to utrpení efektivní. Normálně už jsme celé dopoledne doma, jen jdeme odvést do školky a ze školky, což je asi tak 120m:-D.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 18:31

Zina ja mam Arket, az ke kotnikum. Byval na Zalando Lounge, aleni ted na Zalando hodne ve sleve. Je hodne naducanej teda, ale jsem fakt spokojena. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2023 19:07

Karja my jsme teď taky celé dopoledne doma, taky si tak teď přijdu:( Když vyzvedáváme syna po obědě, je to vlastně nutné, ve dvanáct musíme jíst a to s naším pozdním vstáváním procházku vylučuje. Ale když pro něj jdeme až na půl čtvrtou, je to fakt dlouhé. Už jsem si říkala, že musíme začít něco dělat:) Ale ono se to teď asi trochu nakupilo, jak je mladší doma. Když má školku, je takový den jen jeden z týdne.