Potrefenáhusa já si pamatuji, jak jsme měly s holkama okruh asi 800m, fakt jen kolem bloku abych uspala maloumalou....a jak moc se mi segra za tuhletu vycházku smála:-D. Já jsem jí vždycky uspala, pak velkoumalou honem honem nahnala domu, abych si stihla něco udělat. Kolikrát jsem už v 10 ráno byla vyřízená jak po celém dni. Pak se mi chtělo brečet a objímat učitelky ve školce jakmile tam starší přijali.-D
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa mladší byl šílený patlal a vydrželo to dlouho, ještě na podzim maloval jogurtem ![]()
Karja no, nám těch 800m vydrželo celou první zimu na dvouhodinové vycházky (s krátkou zastávkou na hřišti)
A teď to bohužel není zas o tolik lepší, vždycky si řeknu, jestli mi to za to stojí, druhou půlku přemlouvat mladšího k pohybu a obvykle vyhodnotím, že lepší bude mrznout na hřišti. Už se těším, až zase osedlají kola.
Vari platinum szklarska - ale vudela jsem to jen na ig a zjistovala, zda se tam da i jen do hernt nebo bazenu - neda. A pak v Harrachove Orea resort, ale taky znam jen z internetu.
Evaeva no mne je tych veci na donosenie luto, je kopec ludi co su za to radi. Niektore by sa dali aj dobre predat ale na to som zas leniva ja
( furt chodit na postu). Tak to radsej rozdavam.
Mrakoplas no já drtivou většinu věcí schovávám, prodávám vlastně jen boty a ty zato většinou nestojí
takže to je pár věcí do roka. Kontejner jsem myslela ten charitativní.
Mrakoplas já taky občas dávám inzeráty na věci zdarma. Prodávám naprosto minimálně, byly to jen hodnotnější věci typu monitor dechu, a myslím, že už nic dalšího prodávat nebudu. Boty, bundy, softshell atd. v dobrém stavu dávám ségře do Klokánku, ostatní oblečení do charity. Ale hračky, koloběžky a tak, co vypadají jak nové, nebo neotevřený balík koupacích plen, to nabízím zdarma a mám zatím jen dobré zkušenosti. A kolikrát za to dostanu dárek typu káva, čokoláda nebo gumídci za víc peněz, než bych si řekla. ![]()
Pinot Noir ja mam tiez vela dobrych skusenosti a mas pravdu, vzdy za to dostanem nieco sladke pre deti aj ked odmietam. Ale musim si vyberat komu to dam (prelustrujem najprv ich fb profil:)) a zasadne neodpovedam na spravy bez pozdravu.
Mrakoplas jo, dělám to stejně ![]()
Ja tyhle věci nabízím na on-line swapu. Menim v podstatě výhradně za "jedlé" věci typu kafe, domácí okurky, marmeladu, v létě třeba zeleninu ze zahrady atd.
A mám s tím ty nejlepší zkušenosti. Nejhorší, co se mi kdy stalo je, ze v okurkach bylo na můj vkus moc kopru ![]()
MP Meri v létě přebytky ze zahrady jsou nejlepší. Ale přiznám se, že cizích zavařených věcí od lidí co neznám, se trochu bojim.
My jsme teď byli dlouho pořád nemocný, tak jsem dělala různé čistky doma a měnila jsem za krabici kapesníků. Dvě mouchy jednou ranou ![]()
O víkendu možná pojedeme na den do Děčína. Máte nějaký tip, kam se tam s dětmi vydat? Třeba MP Meri ?
dzizisketa já mám ráda moc tamní zoo, ale myslím tam nesmí psi
dzizisketa Asi něco indoor, že? V muzeu je do konce března výstava Harryho Pottera, jestli by to staršího už bavilo. V Pivovaru (jediné obchodní centrum) je celkem příjemná velká herna Hopsárium.
Jinak popravdě z těch vnitřních moc nevím, Zoo bych jinak doporučila taky.
Tak jsem dneska zabrousila na stránky mateřských školek, který by přicházely v úvahu, abych se koukla jestli nemají dny otevřených dveří. No a teda, ehm, ono se počítá, že se přihláška donese do školky osobně? (respektive do všech vybraných?) U tý jedný maj vyloženě napsáno, že ve zvolený čas osobně nebo "po předchozí dohodě datovou schránkou", což mě teda pobavilo a mám sto chutí jim to tam bez dohody tou datovkou poslat. Nebo má nějakou výhodu přijít tam osobně? ![]()
pilgrim u nás se chodí taky osobně, ale v jeden den na jedno místo - školky mají v místním kulturáku svoje stolky, doneseš příslušný počet přihlášek, odevzdáš u stolků.
Koupila jsem v pepcu sadu kinetickyho písku s formickama a má to obrovskej úspěch a kupodivu se to u snadno zameta
Potrefenáhusa kinetický písek je super, u nás si s ním hodně vyhrají. I Viktor se po půl roce koukání odhodlal. ![]()
Rozhodně ho mám radši než plastelínu.
pilgrim jojo, u nás to tak je, musí se do každé školky. V době kovidu zavedli, že se dá přihláška hodit do schránky a některé školky si to ponechaly. Centrální systém zavádí x let
Ale datovkou to snad taky jde.
Tak topanky idu do kosa. Pani mi prave napisala, ze jej tento vecerny cas kvoli synovi nevyhovuje. O piatej vecer
. Snad aby som si aj dovolenku zobrala :D Vzdavam to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY