eless wow, to je bozi vynalez!!! Jinak to stahovani tech isofixu jednim popruhem je dobry, to je i pak lepsi nez ta baze, ze se s tim fakt lip manipuluje!
Vše o těhotenství a dětech
Karja jak se vyvinula ta tvoje kycel? Máš pořád ještě problémy? Já měla problém s ramenem a s kyčlí někde uvnitř. Fyzio nepřineslo nic moc, ale dvě thajský masáže to vyřešily. Už je to celkem dlouho dobrý, tak doufám, že to i vydrží.
eless to je super vychytavka, to musim kupit.
Tabea vyvinula se dobře, protože nesportuji. Jako vůbec, chodím na jogu, ale to je taková joga pro seniory bych řekla (no je super, takové uvolnování, protahování, vnitřní posilování). Kdybych sportovala tak je to zas tam kde je, protože mi fakt stačí třeba delší procházka v chladnějším počasí a bolí mě to, nebo když se s dětmi v létě koupu ve studenější vodě, tak mě to taky bolí, je to hodně náhlé na chlad, žádné krátké bundy a tak. Je to nějakej dlouhodobej, zacyklenej problém, kterej nemám sílu řešit.
Me se ted docela libi ty nove britax kidfix i-size, jenze se jim neda oddelat zada od podsedaku. A tim padem je ta sedacka pro nas nepouzitelna.
Karja to je fakt, plavání taky cítím. Tady je teď všude v bazéně voda studená.
eless To je dobrý, to si musím pořídit!
eless akože, to je jednoducho genialne!
Já si až teď na základě diskuze uvědomila, ze můžeme přejít u te naši sedačky už na posrani jen pásem. Mliko na mozku
Tak to nám aspoň trochu ulehčí situaci.
MP Meri chi ![]()
Dobrý překlep.
Mohučanka Au
Mno, už to tam nechám ![]()
Jako věděla jsme, že malé děti chodí pomalu, ale asi jsem si neuměla představit, jak moc pomalu to vůbec je možný. A to ještě stylem, že ujde 5 metrů kýženým směrem, pak 15 přesně směrem opačným, za ruku nikam odvést nejde, musí sám a tam, kam chce. Asi nakonec budu muset rezignovat a koupit si na venčení dítěte nějakej ten prošívanej péřovej kabát, kterej se mi dost zásadně nelíbí a navíc v něm budu vypadat jak golem, ale ta zima mi zalízá až na duši.
Zina a uggy. Budu v nich chodit do května, takový teplo na nohy jsem nikdy v jiných botách nezažila ![]()
Zina haha, no bez takového kabátu bych byla dávno mrtvá.
žluťásek dneska mám nejteplejší boty, co vlastním, vlněné vložky a dvoje ponožky a dobrý
Přes uggy se nepřenesu. Ale chci se kouknout po těch keenech, co si koupila continuity
Zina Já si na tohle postávání pořídila teplé spodní prádlo :o)
DruI to je rozumný
Poslední dny mi navíc přijde i hrozně lezavo. Ještě je dobrý termopolštářek, aby si člověk mohl sednout.
Evaeva mně na nich vadí jen že se nedají pořádně vyčistit. Jak se jednou namočí, zůstávají mapy. Ale to teplo. Klidně můžu hodinu sedět na hřišti ![]()
žluťásek no to je jedna věc, to mokro, pak mám pocit, že v nich každý šmajdá a prostě se mi nelíbí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY