Mrakoplas já pokaždé upozorňuju, že dám prvnímu, kdo přijde, zvlášť když ten dotyčný přijde s něčím takovým, jakože přijede za tři dny. Už se mi totiž párkrát stalo, že to nedopadlo, další v pořadí už neměli zájem,...
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Promiň, ale tahle fotka plus ten nedavnej popis toho kočáru a blativy cesty a pocitů zmaru ... úplně to vidím v barvách a strašně se tu smeju
(je to takovej ten horkosladkej, trochu hysterickej smích, jak ty beznadeji rozumím)
Nemate nekdo tip na ubytovani v Harrachove vhodny pro deti do tri let? Nebo i nekde jinde v okoli, ja uz jsem z toho hledani dost zoufala.
Vari v Hareachove bohuzel nevim, ale v Polsku v Porebe je nekolik detskych hotelu s hernama a bazenama pro deti. Ale cenove to asi bude nakladnejsi. Chces hotel, penzion nebo treba apartmany?
MPLee To asi uplne jedno, puvodne jsme premejsleli nad hotelem, ale jede nas vic rodin, kdy nejmladsimu ucastnikovi budou tak ctyri mesice a nejstarsimu diteti ctyri roky, takze asi vysedavani nekde v baru nehrozi a bylo by lepsi ubytko s nejakym obyvakem nebo necim podobnym, kde se muzem sejit po uspani deti.
711990 Ten vypadá slibně, škoda že u černýho není cena tak příznivá.
Vari zkuste mrknout na echalupy, tam jsme poslefni roky vzdycky uspeli s podobnym kriteriem ![]()
MPLee A v ty Porebe bys mela tip na neco konkretniho?
Zina já mám měsíc Lea parka od didricksons a najednou mi nebyla na bruslení zima. V péřovým spacaku mi byla. A po bruslení jsem stala pod kopcem na bobování a vyhnala mě zima od nohou.
Karja tak sa mi tiež podarilo kúpiť bundu bez vačkov
zimnú, zistila som to dnes, keď som do nej chcela dať rukavice ![]()
letfenixa Já jsem nakonec tu bundu nechala, protože sambo mi řekl, že tu bundu bez kapes fakt chce, že prej jim ty ruce stále z kapes vyndavá:-D. No tak prosim:-D. My furt musíme mít nějaký speciality. Ale u zimní je to fakt na nic. U těch softshellek jsem to viděla fakt častěji
Evaeva to ja nerada robím, lebo sú tu také "číhačky", ktoré píšu na každý inzerát a môžu prísť hneď po veci. A potom tie veci predávajú alebo hodia do najbližšieho kontajnera. A potom ostatné, ktorým by sa tie veci naozaj hodili, majú smolu. Tak si radšej osoby vyberám. Tejto som raz už dávala nejaké oblečenie a viem, že ho na syna využije. A teraz taký zásek :)) Ale už mi po mojej správe, že do jari nečakám, napísala, že príde zajtra :)
Mrakoplas Tak tyhlety číhačky mi hrozně pijou krev! Taky se to u nás vyskytuje.
Karja mne to vôbec nenapadlo, ale je fakt nepremokava, mega reflexna a ma tu možnosť predĺženia rukavov, takže rátam na 3 sezóny.

A prosím vás, dnes na výtvarnej doniesla pani učiteľka Lukaskovi diplom a cenu ešte za obrázok z minulého školského roka - Dobšinského rozprávkovo.
dzizisketa prosím ťa, to Šarkino jedli, čo zdieľa s na insta, ona zje také porcie ? ![]()
MP Meri je to zoufalý!!!!![]()
A ty naše odchody, to si vzdycky rikam, ze se na to rovnou nevyseru a nevylezu až na jaře!!! Oblikat dvě vřeštící děti do těch vrstev a ještě tahat kocar z garáže..

dzizisketa na tuhle patlaci fazi se hrozne netesim
Mrakoplas no já zadarmo nedávám:) na to jsem líná, to dávám do kontejneru, tak to možná tyhle typy vyloučí
zase ne že bych nepočkala, ale když je to delší dobu, tak vždycky píšu, že jen když se neozve nikdo jiný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY