Potrefenáhusa Evaevanejlepsi je zacinat na A! To nejde clovek nikdy, ani nahodne, ani zamerne, vsem je to trapny:D Tonda je bohuzel uplne uprostred, bude to schytavat porad, chudak
Vše o těhotenství a dětech
711990 to je pravda, A je stejně dobrý jako to moje Š.
S tím zkoušením buďte v klidu, už se to moc nedělá. U dcer zkouší před tabulí jediná učitelka, jinak jen opravy.
V živote som neskusala podľa abecedy, dátumu, znamenia, ....
letfenixa a podle čeho si vybíráš na začátku září?
Evaeva málokedy skúšam ústne, z matiky vôbec a na fyzike vždy robíme pokusy (akože laboratórne práce), takže známky nejaké majú a skúšam tých, čo nemajú, príp. majú horšie. Covid ma naučil zmeniť postupy nielen učenia, ale aj skusania.
A predtým som začínala vždy dobrovolnikmi.
letfenixa aha, to je fajn:)
711990 jo přesně, takže jsme to vždycky schytali my s D
no a vzhledem k významu mého příjmení bylo vymalováno úplne...
..., že u nás přijímají striktně jen podle data narození a to se ovlivnit fakt nedá :o)
Takze s prripravou na školku je třeba začít už při početí ![]()
A když už tu jedou školky - co přestup v rámci Prahy? Asi není automatické, ze mi ho vezmou, musí prostě znovu k zápisu?
monis
ted sem teda fakt zvedava!
MP Meri tak to každopádně, prázdninové děti mají nejmenší šanci ![]()
711990 no typická věta byla, no tak kdo se hlásí d....?![]()
monis jezis
genialni!
Predavam keen chandler cnx po mladsom, tak sa idem pozriet za co sa predavaju. A ulovila som mu dalsie na alze za 21 euro
. Tomu vravim nakup, uz len ta jar nech pride a vyrazit na turistiku!
Myslíte si, že škola má deti učiť dentalnu hygienu, prácu na zahrade/v dielni/kuchyni, finančnú gramotnosť alebo ma gro pochádzať z rodiny? (Modifikujem otázku z FB.)
letfenixa ja jsem za to, ze deti ma vychovavat rodina, ale v dnesni dobe je to nepopularni nazor
letfenixa Finanční gramotnost by si zasloužila probírat ve škole, jinak hrozí, že se potomci zacyklí v ne úplně dobrém rodinném modelu. Ostatní imho do školy nepatří. Jen můj názor.
letfenixa hlavní práci má odvést rodina. Ale na druhou stranu, syn teď měl ve školce přednášku o čištění zubů a už nás doma poučuje
Finanční gramotnost se má ve škole učit určitě.
MP Meri takto, my to preberame, aj na 1. aj na 2.stupni, ale bol tam názor, že je vyslovene skolska záležitosť.
letfenixa financna gramotnost rozhodne patri do skol. Nejake domace prace sme u nas na zs mali v ramci technickeho vyucovania na druhom stupni. V priebehu rokov sme pestovali kvety a plody, ucili sa zaklady varenia (plynove sporaky a truby obsluhovali ucitelky) a pracu s drevom ci ine manualne veci. Tusim aj zasivat odevy nas ucili :) neviem nakolko to bolo na inych skolach ale ta nasa isla cestou j.a.komenskeho a dnes uz neexistuje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY