pilgrim My to máme taky osobně, ale je uvedeno, že v nutných případech to můžeš udělat písemně. Nevím proč to tak je, mám dojem, že jsme něco podepisovali...a taky si děti s rodiči mohli tu školku prohlédnout. To že tvoje teta je sousedka učitelky z berušek uplně nepomáhá, školka má danná kritéria, která se bodují, tak jako v tomhle ohledu ta osobní návštěva asi moc platná není, že mrkneš s bonbonierou:-D
Vše o těhotenství a dětech
Já mám s tím osobním odevzdáváním přihlášek do školky dojem, že kdysi bylo jedním z kritérií zvyšujících pravděpodobnost přijetí i číslo přihlášky, takže bylo potřeba ji tam doručit osobně, aby se to číslovalo podle času příchodu. No a kdo nepřišel v prvních pěti minutách, tak holt neprojevil dostatečnou snahu své dítě do školky dostat :o)
Karja až na to, že u nás vždycky vezmou i mladší děti než jsou na oficiálním seznamu, navíc můžeme napsat tři školky a nemusí tě tím pádem vzít do té preferované. Ale co je na tom pravdy nevím, je to jedna paní povídala, já se na tom odmítám podílet (a díky kovidu jsem ani neměla šanci). Ale všechny snahy o zprůhlednění u nás zatím neuspěly, resp. "dělá" se na tom už dlouho.
DruI tohle už u nás zrušili, ale ještě když máma hlásila ségru, bylo to kritérium v případě shody v těch bodech ![]()
Evaeva no tak nějaké kritérium v případě shody bodů uplatnit musí. U nás se teď losovalo, což je vlastně spravedlivé, ale pro spoustu lidí tím vzniká pocit, že to vůbec nemůže ovlivnit.
Já třeba věděla už rok, že tam chci dceru prehlásit nebyla to nouzovka na poslední chvíli jen kvůli tomu, že se třeba nedostala na gympl, ale první volba.
EvaevaNo však to je taky kritérium, při kterém si člověk poklepe na čelo. To už to mohli klidně rozhodovat podle toho, které jméno je dřív v abecedě ![]()
Evaeva Jo jasně, já jsem mluvila o školkách v našem okolí, to nezpochybnuju že to jinde není.
continuity No hele losování mi v případě shody přijde jako jediné spravedlivé. Já si taky nestěžuju, že u nás přijímají striktně jen podle data narození a to se ovlivnit fakt nedá :o)
continuity Jo, u nás se ted losuje na základce z dětí, co nejsou přímo z obce a nemají ve škole sourozence...
Karja jo, já vím, nemyslela jsem to nějak útočně. Tady je to velké téma a musím říct, že mi takové zákulisní praktiky dost vadí.
continuity u nás teď umístí všechny tříleté děti (někam po mč), takže ve školkách už se nelosuje. Na základkách ano, pokud se přihlásí moc nespádových dětí.
DruI to aby si člověk sel lehnout před školku do spacaku, ne? ![]()
Poradi čehokoliv podle abecedy teda no comment, i když děti teď v abecedě o par písmen vpřed poskocily (zas na základce to byla jistota, ze nejpozdejc druhou hodinu jdu v matice k tabuli, ale netýkalo se mě moc zkouseni podle data a náhodného otevření notesu)
Karja Já bych to ACC zkusila, nebo Bromexin, ten mi vždycky na rozpouštění hlenů zabral spolehlivě, naučila mě to bývalá spolubydlící.
Mrakoplas v našom meste boli zrušené spádove školy, celé mesto je jeden školský obvod, takže sa môže každý prihlásiť na ľubovoľnú školu. Zápis je na všetkých školách naraz a každý žiak sa môže prihlásiť len na 1 školu. Nemáme vyslovene vychyrenu ZŠ, kam chce ist každý, takže v podstate po účasti na zápise je každý prijatý. Takže ti neporadim, s takouto situáciou som sa nestretla.
Lukaskovi sa prerezala horná šestka! Len tak, zrazu, večer som ju našla pri čistení zubov ![]()
Mrakoplas stresujem z rovnakeho dovodu. u nas je toto oficialne vyjadrenie mestskej casti z minuleho roka. tento rok este info nemaju. ja natvrdo podam prihlasky 2. tu co chcem a zalohu tu spadovu.
Žiak plní povinnú školskú dochádzku v škole v príslušnom školskom obvode. Zápis žiaka v inom školskom obvode je možný v prípade, ak má škola dostatočné kapacitné možnosti. Riaditeľ spádovej školy je povinný prednostne prijať na plnenie povinnej školskej dochádzky žiakov, ktorí majú miesto trvalého pobytu v školskom obvode spádovej školy.
Potrefenáhusa moje děti poskočily hodně, doprostřed - budou zkoušený mezi prvními, chudáci ![]()
Evaeva uprostřed je nejhorší, to musis bejt ve střehu pořád!!!
Potrefenáhusa no právě! Já si hověla v klídku někde na konci druhé třetiny, učit jsem se nezačínala, dokud nebyla vyzkoušená půlka třídy
Stěžovat si můžou leda tatínkovi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY